Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/24/21 in all areas

  1. 8 points
    darkman14

    Funny photos

  2. 8 points
    Dale

    Funny photos

  3. 6 points
    Axic

    Funny photos

    @Woodooevo jednog za tebe
  4. 6 points
    Axic

    Funny photos

  5. 5 points
    Loon123

    Funny photos

  6. 5 points
    Woodoo

    Funny photos

    Woodoo niie = voodoo
  7. 5 points
  8. 5 points
    moron

    2021 Dacia Logan 1.0 Tce ECO-G Comfort

    ... ili ipak samo psihopata ...
  9. 4 points
    Posle Lassa ne valja,kupi Sava…[emoji16] šalim se,ja ima sve imam na posebnim točkovima,posebno zimske,posebno letnje,sve su gume jednako trošene,sve stavljene nove u kompletu od 4 kom….auto mi je lagan,vozim ga dosta “oprezno” sada,skoro svaki dan je magla….
  10. 4 points
    zunto

    w 204 200 cdi Radivoje

    Ceh, klapna egr-a iz originala 24000, nosac filtera goriva, 5500, ravenol rep 5w30-7litara, 10500, filetri maile svi oko 10500, ciscenje egra i usisa, montaza/demontaza diy, zimske gume nexen snowguard 3 28000....jebao ki Radivoje milu majku...ne ide u oglase do daljnjeg...[emoji2] Послато са MI 9 помоћу Тапатока
  11. 4 points
    neshtry

    Funny photos

    [emoji230] Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. 3 points
    Martin

    2021 Dacia Logan 1.0 Tce ECO-G Comfort

    Takoe, gospodin
  13. 3 points
    totti

    Cene goriva...

    Beč - prošla sreda i danas Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  14. 3 points
    Ivan

    2021 Dacia Logan 1.0 Tce ECO-G Comfort

    Kakvo je to oslovljavanje postovanog kolege - nisam drukara, ali ako glavnokomandujuci @MS PK ovo vidi, moze vrlo lako da se popije minimalno jedan disciplinski Mod Preview . PS: Nece kolega da mu promenim nick pa to ti je, a pitao sam ga lepo, potvrdice i sam. Ovako je bar meni nelagodno uvek kada treba direktno da mu se obratim . A sto se tice ovakvih raznoraznih detaljnih podataka i pitanja po forumu - covek igra na ziletu izmedju toga da pomislis da je: 1. filigrantski precizan entuzijasta 2. provokator
  15. 3 points
    reddevil_Y10

    Lancia Y10 1994g

    Evo je Lancia je vanka , par slikica da vidite kako je ispala. Još mora na varenje auspuha (jer novi cekam vec 4 tjedna kao i prednje amortizere) pa ide na tehnićki i u akciju .
  16. 2 points
    ISV_01

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    @andreja.micovic Iskreno, ne znam koje su 'jedinice' na hunteru, ali dole levo je odstupanje. Prilicno visoko.
  17. 2 points
    Vule

    F1: Katar 2021

    Rekli su da će pustiti više snage za poslednje dve trke. I pored toga, mislim da ovo što je Mercedes uradio sa Luisovim bolidom niko trenutno ne može da prati, ali kako kažu, lopta je okrugla, imamo uličnu stazu koja sledi, jedna greška i ćao, a posle toga izmenjena konfiguracija Jas Marine koja još uvek ne znamo kome će baš da odgovara, ako RB dobro napakuje setup, ima brdo sporih krivina i sektora, može svašta da bude.
  18. 2 points
    @Hibiskus Kao prvo, pozdrav i dobrodoslica na forum. Kao drugo, pravilo foruma je da se uz eksterni link postavlja i PrintScreen oglasa. Sadrzaj foruma treba da bude nezavisan i za buduce citanje, a ovako sva prica pada u vodu kada taj link sutra bude obnovljen ili obrisan. Cisto da znas kada budes kacio nesto ubuduce . Dopisi i svoju lokaciju u avatar, da znamo da ti preporucimo servise, prodavnice i sl... O samom modelu, motorizaciji, neophodnim proverama, stvarima na koje treba obratiti paznju, ispisano je prilicno puta do u najsitnije detalje, pa slobodno iscitaj nekoliko strana "u rikverc". Jer se vec neko vreme, dosta vise nego ranije, i nude i traze benzinci. Tako da samo treba procitati, da se ne ponavljamo za svakog zainteresovanog. Sto se konkretnog primerka tice, slike su taman takve da moze da se kaze da postoje. Ama bas nista detaljnije ne moze da se vidi. Pored toga sto je slikano nocu, auto mokar, bez i jednog bitnog detalja - licno mi se nikada ne svidja kada i sa ovakvih slika vidim sitne, neresene detalje. Sto opet ne znaci da mehanika nije dobra, ali obicno ne bude tako, jer govori o odnosu jednog ili vise vlasnika kroz cije je ruke prosao. Ili recimo ako su ove 17'' felne sa Grande Punta koji ima PCD 4x100 (CB 56.6) stavili sa obicnim (a ne plivajucim) srafovima na Bravo koji je 4x98 (58.1), itd... Tablice "VS", prodavac u Uzicu, moguce da nije ni preveden ili da je neka menjaza i voznja na ovlascenje. Opet kazem, ne znaci nista lose, samo na sta sve treba obratiti paznju. E sad, podseti me nalepnica "Genius" na gepeku - mislim da je ovaj Bravo davno bio u vlasnistvu jednog od forumasa i jedan od prvih turbo benzinaca. Mozda cak moze i da se pronadje neka tema, naravno nista ne znaci za trenutno stanje, ali mozda moze da se uhvati neka nit, kilometraza, stanje i radovi tada... I sto Dule kaze, apsolutno se slazem - za te pare nemoj da ocekujes da nema ulaganja.
  19. 2 points
    Za te pare nemoj ocekivati da je u nekom zavidnom stanju. Prvo krenes od cene i odmah moras znati da sto je jeftino gotovo uvek ima razlog zasto je jeftino. Ja sam pre mesec dana prodao Bravo 1,4 Tjet 2009 za 3500 neregistrovan i tek uvezen a bio je u Dinamik opremi ali je bio u veoma lepom stanju cisto radi poredjenja.
  20. 2 points
    Sigurno je već godinu dana na oglasima. Meračio sam da ga kupim ocu, ali je u međuvremenu dobio Stila. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17547886/fiat-croma-16i-54000tm?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0
  21. 2 points
    Uzeo sam pre par dana Taurus All Season u originalnoj dimenziji za G 225/45/17, prodaju se takođe kao Tigar i Riken pod istim imenom. Atraktivna šara, G sada izgleda super i zimi i leti. Razmišljao sam da li da uzmem njih za 6000 Dinara ili Michelin CrossClimate koje su 13000 Dinara i odlučio sam da ću da testiram najjeftinije AS gume da vidim iz ličnog iskustva vredi li taj koncept uopšte, jer Michelin kao najskuplji mora da radi relativno dobro i u to nisam sumnjao, ali hteo sam da probam potencijalno najlošiju opciju pa da stvorim neko mišljenje. Za sada sam ih probao na hladno-suvo i hladno-mokro, pod ovim okolnostima guma radi za šta je plaćena bez da sam primetio išta posebno drugačije. Ne čujem nikakvu buku osim uobičajene, malo sam je nasilovao na suvom i mokrom, takođe sve normalno, subjektivno možda i bolje nego normalno. Često se noću penjem na Pančevački most onim kružnim penjanjem iz bivšeg 29. i tu ova guma drži kao i letnja kad je toplo vreme (i do 80kmh, pssst). Da su mi ih zamenili tokom noći ne bih primetio. Ostaje da se vidi kako će da se ponaša na snegu i kad dođe minus, takođe šta će se dešavati leti pri velikim brzinama i visokim temperaturama, ali te informacije ću dopuniti za par meseci. Za sada sve horor priče deluju pomalo neosnovano, ali test je tek počeo pa ćemo videti do leta hoće li ostati na autu ili ići u oglase. Realno, za 200 Eura dobiti 4 nove gume i ne menjati ih 5 ili 6 sezona po dva puta je samo po sebi veliki plus, pa i ako se pokažu kao smeće neće ta škola uopšte skupo koštati.
  22. 1 point
    Svi vlasnici vozila Grupacije FCA (Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, Chrysler, Dodge) pozivaju se na zimsku besplatnu proveru vozila 2021. godine u ovlašćene servise kompanije FCA Srbija u okviru kampanje koja traje do 31.12.2021. Akcija važi za sva vozila u garanciji i van garancije, kupljena u Srbiji ili uvezena u Srbiju. Besplatna provera vozila u 11 tačaka: - Kontrola centrale ubrizgavanja – WiTech-om; - Provera stanja pneumatika; - Provera akumulatora; - Provera ventilacionog (rashladnog) sistema, rashladne tečnosti; - Provera nivoa ulja u motoru; - Provera kočionog sistema (nivo ulja, vizuelni pregled prednjih kočnica); - Kontrola metlica brisača; - Kontrola prednje svetlosne grupe i signalizacije; - Kontrola trapa (prednjeg, zadnjeg); - Kontrola upravljačkog sistema; - Vizuelni pregled vozila; Ukoliko se vlasnik vozila odluči za popravku konstatovanog kvara, ostvariće: - Popust 10% na rad u servisu za otklanjanje uočenih kvarova. - Popust 10% na originalne rezervne delove za otklanjanje utvrđenog kvara.
  23. 1 point
    debelizmaj

    Citroen C4 Cactus

    Decembra sam sasvim nenadano postao vlasnik Citroena C4 Cactus. Auto je 2016 god, automatik sa 6 brzina i poznatim hdi dizelom od 100 konja.
  24. 1 point
    totti

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    Kineski tegovi + neodržavanje/neservisiranje balanserki = trešenje praćeno gubljenjem živaca. Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  25. 1 point
    Kupoprodajni ugovor zvanicno vazi 15 dana. Taj vlasnik ako nema punomoc nece moci da ga prevede na tebe tj nece moci da ti overi kupoprodajni ugovor i morace da se angazuje vlasnik iz saobracajne da ti overi ugovor. Znaci ako i ti overis ugovor a mislis da ga vozis do Marta to znaci da ti ugovor nece biti vazeci i pitanje je da li ce hteti da ga prime u Upravi prihoda kad budes placao porez. Cifra za Bravo otprilike je negde oko 6000-7000 din plus minus.
  26. 1 point
    neshaoct

    F1: Katar 2021

    Marko: Možemo da se nosimo sa Mercedesom Helmut Marko, jedan od glavnih ljudi u Red Bull-u ističe da je zadovoljan ishodom trke u Kataru u kojoj je Maks Ferstapen osvojio drugo mesto. Holanđanin je vraćen na sedmu poziciju na startu, ali je uspeo do kraja da završi iza glavnog rivala u borbi za titulu Luisa Hamiltona. ''Ovo je bio naš maksimum u ovom trenutku. Raduje me što smo imali bolji ritam, nego u kvalifikacijama. Naša maksimalna brzina je bila blizu Mercedesa, što u proteklih nekoliko nedelja nije bio slučaj. To je veliko ohrabrenje, jer pokazuje da možemo da se nosimo sa njima'', izjavio je Marko. Trenutno Ferstapen ima osam bodova više od Hamiltona, a do kraja šampionata su ostale dve trke u Saudijskoj Arabiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. ''U dobroj smo poziciji. Svesni smo da je Meredes u poslednje vreme mnogo stvari popravio, ali svi verujemo da će Ferstapen na kraju osvojiti titulu'', rekao je Marko. preuzeto sa - Auto Blog
  27. 1 point
    shuxx

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    @neshtry Isto I kod mene, lak Z10, prelazi se puno, ali i pored toga je minimalna razlika u dubini šare, prednje / zadnje. Čak je i veoma mala potrošnja, ali 95 % je vožnja van grada, 40kmh prosek. Sent from my STK-LX1 using Tapatalk
  28. 1 point
    totti

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    Izgleda da je Tigar/Riken AS ipak mama [emoji3] Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  29. 1 point
    ISV_01

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    Epilog Save AllWeather, danas opet do Coninga da probaju da dobalansiraju 2 gume (jedna 8kg odstupanja na valjku, druga 9kg), felne dobre na sva 4 tocka. Nista nisu uspeli, na balanserci i dalje osciluju, dali izvestaj za obe gume, ja u Beogumu na reklamaciju i u subotu ih skidaju pa salju uvozniku. Back to celicana mode
  30. 1 point
    Woodoo

    Vicevi 120%

  31. 1 point
    Ivan

    2021 Dacia Logan 1.0 Tce ECO-G Comfort

    Ali i pocetak recenice ? Gospodin Moron je pitao...
  32. 1 point
    Da, jbt, evo cak mi je ostalo i sacuvano kada si mi slao pre kupovine. Secam se da smo komentarisali da nam na slikama malo cudno stoji hauba, desno krilo i far. Bas smo se i pitali zasto li je tako ocajna rezolucija, ali bitno je da si ti sve to lepo ispregledao uzivo.
  33. 1 point
    Vule

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    2.0 TDI remapiran, recimo 75% po Beogradu, 25% autoput, tempomat 140, to je neki prosek.
  34. 1 point
    moron

    2021 Dacia Logan 1.0 Tce ECO-G Comfort

    U pravu si, pisao sam pogrešne vrednosti po 1 km ( ali, iz njih sam izvodio ispravne cifre na 100.000 km ), tj. reč "centi" je bila suvišna. Hvala
  35. 1 point
    darkman14

    2021 Dacia Logan 1.0 Tce ECO-G Comfort

    ma trosak je u evrima ne u evro centima jer ste pisali 0.067... eur centi gde 100km izadje 6.7 eur centi ne 6.7 evra sto je prava vrednost lepo je Martin napisao posle u dinarima, sto je najrelevantnije
  36. 1 point
    horvat

    F1: Katar 2021

    Fu, iako i meni deluje tako, nadam se da je to samo germansko-pristrasni komentar Ako Honda ne odvrne makinu na sledecoj trci, morace na neke radikalne metode, tipa da se zapuca u Luisa i slicno
  37. 1 point
    Ivan

    F1: Katar 2021

    Schumacher: Verstappen više nema šanse da osvoji titulu Bivši vozač Formule 1 smatra da Verstappen sada u normalnim uslovima više nema šanse da se nada osvajanju titule. Mercedes je nakon debakla u Meksiku značajno podigao formu na poslednje dve trke dve trke i imao je jasnu prednost u odnosu na Red Bull. Verstappen i dalje ima prednost od osam bodova ispred Hamiltona u šampionatu, ali se ona smanjuje i Hamilton bi sa pobedama na poslednje dve trke sigurno bio šampion, bez obzira šta njegov glavni rival uradi. „Mercedes trenutno ima stabilniji paket. Max daje sve od sebe i pokazuje koliko je dobar. Međutim, u normalnim uslovima on više nema nikakve šanse“, izjavio je Ralf Schumacher. On je podsetio i na neke nesrećne situacije koje je Verstappen imao tokom sezone. Tu se posebno izdvajaju Azerbejdžan, Silverston i Hungaroring. „Možda bude imao sreće koja mu je toliko puta falila ove godine. Da nije imao neke nesrećne situacije, do sad bi verovatno već bio šampion“, dodao je Schumacher. Preuzeto sa: pole-position.rs
  38. 1 point
    Ivan

    F1: Kalendar trka

    Radovi na stazi u Džedi napreduju velikom brzinom VN Saudijske Arabije će ipak proteći po planu nakon što se na gradilištu radilo dan i noć. Formula 1 je u nekoliko navrata govorila da nema razloga za zabrinutost kada je u pitanju završetak radova na stazi u Džedi. Novinari su u nekoliko navrata tokom prethodnih meseci imali priliku da obiđu ovu stazu i njihovi komentari nisu ulivali optimizam. Ipak, najnovije slike pokazuju da je napravljen ogroman napredak na stazi dugoj 6.1km i koja će imati 27 krivina. Preuzeto sa: pole-position.rs
  39. 1 point
    knezevic76

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    Ja sam napred imao nove a pozadi do pola istrosene zimske gume, u krivini gde je kontra nagib mi je pobegao zadnji kraj, bila bljuzga, pri 20 na sat. Bila je prednjq vuca. Na automobilu sa zadnjom vucom , nazad mora dobrq guma, leto, zima, ne prašta. Pogotovo što i zadnji pneumatici koče vise nego prednji, uvek mi se trosili diskovi pozadi vise nego prednji. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
  40. 1 point
    darkman14

    2021 Dacia Logan 1.0 Tce ECO-G Comfort

    Zbunili ste me malo sa centima... Još malo pa će vam i plaćati za pređene km. Gde da sipam da prođem i sa 0.1 centi po km?
  41. 1 point
    neshtry

    Funny video / zanimljiv video

    Ludi Rusi Sent from my moto g(8) using Tapatalk
  42. 1 point
    Mesec dana od kupovine i prvih 3000 km. Prezadovoljan. Odličan 5.
  43. 1 point
    MS PK

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    Po meni bolje gume idu uvek na upravljacku osovinu i punto Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
  44. 1 point
    Axic

    Funny photos

  45. 1 point
    neshtry

    Funny photos

    [emoji16] Sent from my moto g(8) using Tapatalk
  46. 1 point
    Hvala! Boško Milenković 1939, pre trke vrši generalne pripreme na svom Bugatiju u njegovoj garaži koju je imao u Knez Mihajlovoj ulici. Za ovu trku je specijalno poručio nov set Michelin guma iz Francuske. Fotografija iz 1940 na Banjici sa Boškom i Bugatijem, koju je postavio Wodoo, je fantastična. Gledaću da je što pre retuširam i postavim kući kao deo dekoracije! Mnogo je dobra. Nisam očekivao da ću pronaći par odličnih fotografija ovde tako spontano. Zamolio bih svakoga ako može da mi pomogne oko ovog projekta kolorizacije fotografija sa gran prija iz 1939. Želim da napravim još izložbi, a svakako i u gradu gde sada živim, pošto sam napustio Beograd pre 4 godine. Evo još jedne sa izgradnje tribina. Inače Fotografija na kojoj je Manfred iza njegovog bolida broj 6 je bila u kutiji čuvana preko 40 godina i ja sam je prvi put prezentovao javno nakon kolorizacije. Posudio mi je kolekcionar iz Beograda koji inače i ne skuplja uopšte fotografije automobila niti tu tematiku uopšte.
  47. 1 point
    Vule

    F1: Katar 2021

  48. 1 point
    PremieRacing

    Hir - 4.8

    Ne znam i tOko je Sve to što se mi pitamo bi ooooozbiljno trebali da znaju oni koji se bave sređivanjem farova...na sva usta (čitaj: social media - FB, IG, forumi...) se hvale a onda kad treba da urade nemaju pojma. Mislim na to što su lepo pogledali farove pre posla i tvrdili da može da se uradi a onda čabar. Pa još traži da se plati posao. Jbmlg...možda sam ja budala. Pravo rešenje je da se zamene 'stakla' i to znam od prvog dana, ali voooolim da se zamajavam oko auta
  49. 1 point
    Predstavljam svoj daily driver. Megana sam uvezao 2017. godine iz Dizeldorfa, kad je imao 20000km na satu. Sada ima 60000km. Ništa na njemu nije štucnulo, i sve je fabričko, osim akumulatora , pumpe za vodu (uradio sam veliki servis za svaki slučaj jer je auto stajao dugo). Pouzdan, udoban ekonomičan, lep. U dosta je jakom paketu opreme, što dosta pomaže kod toga da mi auto ne dosadi.
  50. 1 point
    debelizmaj

    Citroen C4 Cactus

    Auto popet na Radan planinu
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...