Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/04/19 in all areas

  1. 6 points
    Smireni

    Vozila koja treba izbegavati

    @Max82 Druze, smorio si vise sa tim likom. Nikog od nas nije briga sto te je zaje*ao negde. Ajde ono....
  2. 5 points
    bane1321

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    Meni potrošnja na svim autima uvek ista! Kol'ko sipam, tol'ko potroši! I leti i zimi... Jeb'la vas potrošnja!
  3. 5 points
    Milutinac

    Funny photos

    2015/2020/2025
  4. 4 points
  5. 3 points
    neshtry

    Funny photos

    Pravo pitanje Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока
  6. 3 points
    bane1321

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    @marko.jovanovic Šta se to brineš? Pa tebi će sad uz "čuveni" wv softver, auto da pravi gorivo! Moraćeš da staješ svakih 50km da istočiš litru!
  7. 3 points
    marko.jovanovic

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    Da ponovim po 101 put, lažovima i džiberima ne prelazi 7l plina po gradu, sa na primer 1.4 8v. Samo što ti džiberi ne znaju šta je gradska vožnja, zato što ne žive u gradu, ili su glupi, ili su bezobrazni. Apsolutno ne priznaju pojam kratke relacije i prosečne brzine. Ili kaže prosečna brzina mu je 35km/h, što nema veze sa gradskom vožnjom, ali džiber i dalje tvrdi da je to gradska vožnja.
  8. 2 points
    Eto tako iz cista mira listam oglase i naletim na puntica kabrioleta za neku sitnu lovu,tu se i zajebao jer ima da se ulaze u njega jos minimum toliko,no luda glava pa ajde ako velim malo po malo sredice se do leta. Uradjen veliki i mali servis,trap,amortizeri i opruge nove,nove kocnice i prednje i zadnje.
  9. 2 points
    Poliranje farova - 1500 dinara, za članove FLCS Foruma 1.000 dinara. Dubinsko pranje - cena zavisi od stanja auta, ali za članove FLCS Foruma do 30% popusta. Čišćenje kože - od 4.500 dinara, za članove FLCS Foruma od 3.500 dinara. Materijale koje koristim za dubinsko pranje: GRASS kozmetika ruske proizvodnje Poliranje mašinsko Farekle i Sonax 0652008304 0612008304 Instagram: dubinsko.pranje.poliranje ======== Za sva dodatna pitanja, pojašnjenja, tu je milos66
  10. 2 points
    Axic

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    Verovatno je ovako ispravnije
  11. 2 points
    vagenovac

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    Mozda sam ja pogresno ili netakticki odreagovao zbog nesporazuma. Drugacije je preko foruma, mislim znamo se licno, nema zle namere da neko ne pomisli. Nisam siguran za kodiranje posle reparacije, uglavnom dizne budu nekodirane kada se stave polovne, tipa crkne jedna i stavi se druga. Zeni na alfi 147 1.9mjet 150ks crkla jedna dizna, lose je radio na niskim rpm, nije vukao nikako do tipa 2000-2500rpm, a smesno su jeftine za jtd jer retko skroz crknu, za 16v su valjda 40e komad, a za obican jtd mislim 10e polovne naravno Dalje mimo dizni, problem moze biti senzor pritiska CR, koji moze da ocitava konstantno losiju vrednost tipa za 100 bara manje ili vise, a moze i da brlja malo gore malo dole kada se zaprlja. Pa recimo senzor trazi 1000 bara pritiska, na pravih 1000 bara on ocitava 900 bara, dakle ubrizga se jos goriva da postigne 1000 bara jer se i vrednosti menjaju sa pritiscima, senzor ne vidi to dodatno gorivo i taj dodatni pritisak, sto je bukvalno baceno, malo bogatija smesa za koju nema dovoljno vazduha da spali sve. Tako i kod dizni jer i one ocitavaju kolicine goriva kod multijeta, a i novijih motora, ili ima malo losije korekcije ili ima lazne korekcije koje ne vidi. To je sve sitno, ali se nakupi i bord laze.
  12. 2 points
    MS PK

    Lancia Lybra 1.9 JTD

    Jos jedan dokaz da "cudni ljudi" voze libre [emoji3]
  13. 2 points
    dekirs

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    Ove godine poslednji stavljam
  14. 2 points
    srdjos

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    @marko.jovanovic dzabe, o potrosnji se ne vredi raspravljati ja sam par puta negde naglasio da dizelka 1.9 u cistoj gradskoj voznji zna da przi i preko 8 litara ali dzabe, njima se uvek u glavu priteftere rezulati koji su njima prihvatljivi
  15. 2 points
    ivica su

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    Možda se malo kasno javljam, al ajd da podelim i svoje iskustvo. Imam navedeni motor, po minusu mi dođe potrošnja u gradu i do 8l (Običan Evro Dizel na Europetrolu).... Ja iskreno ne verujem u priče da neko može da prođe sa 5l u gradu, čak ni leti. Na otvorenom da, to je drugo. Moram da napomenem da pričam o kratkim relacijama, meni auto do posla ne dostigne ni radnu temperaturu
  16. 2 points
    djomla

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    Ja čekam prvo Deki da stavi letnje [emoji3] Sent from my 3310
  17. 2 points
    knezevic76

    Funny photos

    [emoji41]
  18. 2 points
    vagenovac

    Funny photos

    Sent from my STF-L09 using Tapatalk
  19. 1 point
    Martin

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    E to me interesuje - da li postoji neki drugi uzrok a da nisu dizne. Hvala!!!!
  20. 1 point
    sima21

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    Ja pretezno vozim na plin i potrosnja mi je 10 do 11l po gradu, na otvorenom najnize sto sam izmerio je 7,5l. Benzina jos uvek ne znam koliko trosi, ali mislim da ima "preveliku" potrosnju. Moracu malo da se pozabavim time i sta sve moze biti uzrok. I kad smo vec kod potrosnje, jedan mali off. Mene bar uvek nasmeje.
  21. 1 point
    Martin

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    Pa naravno da nisu nove, jbt. Ne znam čemu ovakvo pitanje? Interesuje me, jel moraju da se kodiraju posle eventualne reparacije - ne kod mene, nego bilo gde? Ne razumem se u postupak, pa otud pitanje.
  22. 1 point
    vagenovac

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    Ocigledno samo na fiat cromi, tvojoj. Meni za razliku od tebe normalno da posle par stotina hiljada km i 10 ili vise godina elementi ubrizgavanja goriva nisu kao novi, pa cak i na jtd... Najbolje covek da ne pise nista, imas dobru nameru i eto malo losije je sjebano, vredjaju se ljudi, dele se na auta i brendove, izvlace stvari iz konteksta i tako dalje.
  23. 1 point
    MS PK

    Lancia Lybra 1.9 JTD

    [emoji23]
  24. 1 point
    MS PK

    Vozila koja treba izbegavati

    Slucajno pogresio redosled brojki Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока
  25. 1 point
    dekirs

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    Nikada necu shvatiti potrebu sa laganjem u vezi potrosnje.. Ne kapiram takve ljude, a ima ih jaaako mnogo. Sta se sve moze procitati u vezi potrosnje to nije realno. Onda ljudi koji kupe takav auto otvaraju teme i cude se kako im je velika potrosnja.. Samo zato sto Srbi vole da lazu za potrosnju.. A najjace su one izjave kada im auto trosi manje od one cifre sto je u katalogu, za koju svi znamo kako je dobijena.
  26. 1 point
    Reacher Gilt

    Vozila koja treba izbegavati

    A vidi ovog majstora, before&after ... ojedno ...
  27. 1 point
    cika_kole

    Vozila koja treba izbegavati

    jbt prvo sam pomislio: vidi ga @Smireni izvalio nekog bednika, kad ono opet max i njegov ortak hahaahahhaah smorio za medalju...
  28. 1 point
    O Bože. Moraću da te uputim u tajne, mitove i legende vezane za 2.0tdi.
  29. 1 point
    Elra

    Novi FCA biznis plan / Stellantis planovi

    Problem je što mi koji smo nekada imali Fiat vozila, više nemamo šta da kupimo, govorim o polovnim vozilima, malo je onih koji razmišljaju o kupovini novih. Limuzina D segmenta ne postoji, SUV C i D segmenta ne postoji, Tipo je još mlad, Punto ne postoji, ponuda Giuliete je još uvijek loša. Dalje, enterijer Giuliete ne može da parita 308ici druge generacije a da ne govorimo o V40 npr ili A3. To je tako loše uradjeno. Jeep i druge američke drlije mene ne zanimaju, tako da nam se valja okretati francuzima i njemcima kao alternativi. Po tvojoj logici (slijediš FCA logiku), svi će propasti i povući se ostaće samo njemački proizvodjači koji će pokrivati sve klase.
  30. 1 point
    Elra

    Novi FCA biznis plan / Stellantis planovi

    W205 predstavljen 2014, 2020 dolazi novi model. 2018. bio redizaj. F30 predstavljen 2012, novi model predstavljen 2018. 8W predstavljen 2015, već se govori da novi model stiže 2021. Eto, sam si rekao da proizvodnja mora biti obustavljena pola godine da bi se mogao ugurati novi model. U FCA jedino što dobro funkcioniše je Jeep i kamioni za američke drvosječe, sve ostalo je u problemima (Alfa Romeo, Maserati, Fiat) htio to neko priznati ili ne. Eto šef priča gluposti za malu djecu da je problem Maseratija to što se prodaje pored Alfe Po toj logici onda FCA treba da pravi mickey mouse vozila i kamione. Ostalo prepustiti njemcima i Toyoti. Eto Citroen sa C3 odlično ide u ITA, Clio će sa startnom cijenom od 13k eura opet biti u TOP5 na ITA tržištu, neki mozgić u FCA je odlučio da im se ne isplati Punto. Elektrifikacija vjerovatno mora krenuti 2020, ali mnogi su već daleko dogurali, ponudili ili završavaju više modela u različitim klasama, FCA će možda 2020 predstaviti 500e. Opet kaskaju.
  31. 1 point
    Backo

    Fiat Coupe 2.0 20vT

    Evo i par novih stvari Bobine Audi RS nove svecice iz originala...Led cajger postavljen na auto,polako ali sigurno napredujemo!!!
  32. 1 point
    neshtry

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    Prognoza tako kaže,sa velikom verovatnoćom da ga bude i u martu... Potpuno sam ozbiljan
  33. 1 point
    Sutra idem po zadnji -- slika dole , bacam ga u crni mat sprej i nadam se da ce to biti to u sredu / cetvrtak --- rekli su tako na tehnickom ali im ne verujem vise nista .......... .
  34. 1 point
    MS PK

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    Kamen ti usta.. Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока
  35. 1 point
    totti

    Vazduhoplovstvo

    Znači tako ćemo da se igramo, a? [emoji3] Sent from my SM-G950F using Tapatalk
  36. 1 point
    Danas rasturao panel vozačevih vrata... Uglavnom, sumnjam na modul centralne. On je ujedno i "mozak" podizača stakala, čisto da spomenem. Nemoguće je da su brave na oba leva vrata crkle odjednom. Dakle-mehanički kvar nije 100%. Nemam šemu tog sistema, ali verovatno releji imaju neke veze s tim. Čim sam video Tyco natpis počeo sam da psujem-portugalsko djubre koje dam video i na elektro-motoru serva na Puntiću. Uglavnom, videću ako neki elektroničar može da baci pogled na modul,ako ne-poručiti polovni. Ako neko ima neku sugestiju.... Inače, taman cu da odnesem da se zameni sajla vozačevog podizača stakla. Blago se rascvetala,pa da ne pukne bas kad ne treba.
  37. 1 point
    marko.jovanovic

    Funny photos

  38. 1 point
    bane1321

    P: Zastava 1500 1979.

    Uf, na žalost shvatio sam da sve manje vremena imam da se zeza oko toga i da već dugo nisam ništa pipnuo oko njega. Na nagovor mojih (žene i majke) i da ne bih više puštao suzu kad god uđem u garažu auto je na prodaju! Auto sam nasledio posle očeve smrti, još uvek je bio u voznom stanju, počeo da ga sređujem i stao. Sad vidim da sam trebao da angažujem ljude koji to rade profi, al' hteo sam sam... Auto je izvaren i ofarban. Nije u voznom stanju. Nedostaje akumulator, nije paljen zadnjih nekoliko godina, prethodno mu je sve zamenjeno i sipano Shell ulje... Oglašavam ga samo ovde, kako bih bio siguran da neće završiti kao staro gvožđe. Cenu neću staviti, jer prosto ne znam koju, uložio sam dosta svojevremeno, ali svestan sam da toliko ne mogu uzeti. Na kraju mi je bitno da ga uzme neko ko će ga restaurator, srediti i uživati u njemu, kao što smo pokojni otac i ja činili. Auto se nalazi u Smederevskoj Palanci. 060/3391-673
  39. 1 point
    Nije to "ako smatra", nema tu smatranja. Nov, siguran auto drasticno uvecava sanse za prezivljavanje. Cinjenica. Lepo je sto ima Yugo nostalgicara (to je lepo, podseca na mladost), ali to je kanta, metalni kovceg i kad je bio napravljen, a ne u danasnje vreme. U situaciji na naplatnoj rampi, ne da bi poginuo u jugu, nego bi poginuo i covek u autu ispred posto bi ovaj prosao kroz jugo kao kroz zavesu. Istices kako si ti (svojim refleksima i iskustvom) izbegao bezbroj nesreca (koliki je rep lisici). Daj Boze da nastavis, jer previse poverenja imas u seba, a to se jako ceto obije o glavu. Samo procitaj crnu hroniku gde gomila ljudi bez svoje krivice nastrada, jer vozi losiji auto od onog drugog. E tu dodje ta pasivna bezbednost koja napravi razliku. Ti i dalje mozes da budes toliko tast, da pomislis - JA bih tu bolje odreagovao... Mozda. Kad jednom saznas da nisi bezgresan, a takodje i da postoje situacije koje su van tvoje kontrole.... Bolje bi bilo da nisi u jugu. Ti si ovde onaj koji vuce u krajnost, i potencira da sigurnost auta nema veze. Bitno je SAMO nauciti da se vozi. Kao da kupovina sigurnog auta iskljucuje mogucnost da se pritom i nauci da vozi. Ucenje voznje je trajan proces. Podrazumeva se da sa dobrim znanjem izadjes iz auto skole, to je NEOPHODAN USLOV za izlazak na put, i onda ide iskustvo koje se stice hiljadama kilometara, i reagovanjem u svakakvim situacijama. Ono sto nikako ne moze da smeta je nov, siguran auto.
  40. 1 point
    Audi a6 Jednislojno poliranje Zastita Koristeni proizvidi angelwax zasad se pokazali da vrede ulozeno dobijeno Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
  41. 1 point
    marko.jovanovic

    Fiat Nuova Bravo

    E jbg, onda samnom nešto nije u redu, možda treba da smršam, ili ono: vježbaj pizda ti materina
  42. 1 point
    Državni posao na Polovnim automobilima - Dragan Torbica testira Golf dva Državni posao na ''Polovnim automobilima''. U epizodi ''Dobro polovno auto'' Dragan Torbica testira svoj nedosanjani san, najbolje što je auto-industrija ikad izbacila, jedan jedinstveni, a u nazivu ima broj dva - ''Golf dvojka''.
  43. 1 point
    Branislav

    Abarth Grande Punto 1.4T 155HP

    Kojeg "ovog ispred"? Ispred mene je uvek samo cist put jer Punto uvek ide prvi
  44. 1 point
    knezevic76

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    @vincent A da nema remapa? Pričamo o štok automobilima. Ajde, šta će mi 2.0 i 140+ ks ako se vozam uglavnom po gradu i špicevima? Šta će mi limuzina od 5 metara ako 80% vremena provodim u njoj sam? Znači , razumni odgovori i razumna pitanja?
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...