Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/22/18 in all areas

  1. 2 points
    Dok ne mogu da se okrenem pod ručnom za 180 stepeni ne priznajem sneg..Ili dok ne padne a da može pristojan sneško da se napravi.
  2. 2 points
    @Milos1976 imao sam "sličan" problem tj. imam ga i danas. Javio se isto kao i kod tebe posle zamene amortizera i prednjih diskova i pločica. Gledali, proveravali i nikako da nađemo šta je uzrok dok se sam nije javio prošle nedelje kad sam menjao letnji set točkova. Sasvim slučajno dok je bio na dizalici bez točka zakačim ključem kočinu pločicu i prepoznam taj zvuk koji iritira. Na slici sam obelezio šta da pogledaš a to su oni krajevi pločica koji barem kod mene ima mali luft pa kad se pređe preko neravnine udaraju o krajeve čeljusti.
  3. 2 points
    srdjos

    Funny photos

  4. 2 points
    Dale

    P: Lancia Lybra 1.9JTD 116KS

    Sledeci vlasnik tj zet
  5. 2 points
    Tadej

    Funny photos

    Sent from my iPad using Tapatalk
  6. 2 points
    MS PK

    P: Lancia Lybra 1.9JTD 116KS

    Sta se bre cestitate svaki cas, ne ispraxa sina u vojsku, ne udaje sestru nego prodaje kola il sto je lancia..? Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока
  7. 1 point
    Ako ne dolazi struja do osigurača (ako si siguran da je osigurač pozicije) onda je stvar u prekidaču svetala..Prvi stepen je pozicija drugi pali svetla..Jel imaš sveltlo na instrument tabli?
  8. 1 point
    Samo jedno pitanje, jel ovde rec o problematicnom menjacu na GP sa dizel motorima ili je to generalno problem. Sent from my SM-A520F using Tapatalk
  9. 1 point
  10. 1 point
    Bolje i panduri nego neka bandera, kuća.. Sent from my 3310
  11. 1 point
    Preselo mu impresioniranje... [emoji629][emoji123] Sent from my SM-G950F using Tapatalk
  12. 1 point
    Živ bio, ako je to imaš pivo...
  13. 1 point
  14. 1 point
    @Flex Auto servis Vasić na Barama ili Lazarica kako se već to vodi. Ona uličica iznad vulkanizera Hofmana u Lazarici, baš gde stoji znak Kruševac kad ulaziš iz pravca Čitluka ka Kš, duple trake. Znači iz tog pravca čim pređeš vulkanizera Hofmana skreneš u ulicu desno i posle nekih 200m s leve strane videćeš servis u dvoristu. Vasić već dugo održava Boss taxi, počev od onih prvih Škoda Roomster što su imali i sad ponovo ove nove Fiate.
  15. 1 point
    neshaoct

    Da li znate da menjate brzine?

    Par trikova oko ručnog menjača:
  16. 1 point
    DraganUS

    Cene goriva...

    2.07 bosna Sent from my SM-N950F using Tapatalk
  17. 1 point
    integralac

    P: Lancia Lybra 1.9JTD 116KS

    A zato si ti uzeo ono nemacko sokocalo, de da se ide u svatove bez nemackog proizvoda, sta ce ljudi da kazu, a?
  18. 1 point
    Ili da ideš u riverc sa prednjom vučom [emoji6] Naučio od iskusnijih Prvi auto mi Škoda 110l,1970. godište... Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока
  19. 1 point
    Martin

    Kompilacija sudara...

    Da je kršina-jeste, kao i većina GSP vozila koja saobraćaju na tim lokalnim linijama. Ali veća kršina su ovaj put i most....pogle ogradu, ko u Maratoncima.
  20. 1 point
    cincilator

    Zdrnjin Punto mk2a 2002.

    Nece nikud Punto jedno vreme ici sigurno, odvikao sam se od srafljenja Juga, a ovih dana sam isao malo po otpadima, pa mi je sve to opet zanimljivo.Juga sam provozao pre neko vece u iber par puta savest mi je mirna mogu da nastavim dalje
  21. 1 point
    Očigledno da za svojih 40 godina provedenih pored "izvrsnog pravnika" niste pogledali ni jednu moguću presudu bilo kog suda,pa čak i Apelacionog i VKS,kao i dosta pismena od javnog tužilaštva u kojima se stalno upotrebljava reč "Smatra",tako da u konrketnom slučaju sve što zakonodavac nije jasno definisao,reč "smatrati" se uvek upotrebljava.
  22. 1 point
    MS PK

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    Nisam stavio zimske. Bez utisaka za sad. Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока
  23. 1 point
    MS PK

    Lancia Lybra 1.9 JTD

    Ma ne zna ni on nego ga ne mrzi, rasturi pa ti kaze [emoji3] Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока
  24. 1 point
    danijel55

    Lancia Lybra 1.9 JTD

    Sve sto ne znas oko libre pitas sedlu
  25. 1 point
    integralac

    Funny photos

  26. 1 point
    Woodoo

    Kuda ide ovaj svet?

    Priznaj da si ljubomoran što nisi ti napravio video, 7 min je kraće od 2 sata.
  27. 1 point
    Woodoo

    Funny photos

  28. 1 point
    djomla

    Funny photos

    Sent from my 3310
  29. 1 point
    Jay Leno i 1960. Lancia Appia Lusso Originalna i nikada do sada restaurirana...Lancia Appia Lusso stara 58 godina:
  30. 1 point
    Lancia Appia Coupe Pinin Farina Italijanski automobili - a posebno Lancia automobili, oduvek su se isticali njihovom tehničkom preciznošću i elegancijom. Njihovom uspehu zaslužni su italijanski karoseristi, a naročito Battista "Pinin" Farina iz Torina. Poslovni saradnik i lični prijatelj Vincenza Lancie, Pinin Farina stvorio je neke od najpoznatijih automobila te marke, uključujući Appia Coupe. Izgrađena oko kompaktnog V4 motora, dizajna koji je bio omiljen proizvođaču automobila iz Torina, Lancia Appia je bazirana na svojoj velikoj sestri pod nazivom Aurelia, odakle je nasledila svoj stil i elegantan profil. Pored proizvodnje tri serije Appie u desetogodišnjem periodu od 1953. do 1963. godine, od 1956. godine Lancia je pripremila brojne šasije za italijanske karoseriste, kako bi oni izrađivali verzije sa posebnim karoserijama, od kupea i kabrioleta do luksuznih limuzina i "Giardinetta" (malih karavana). Specijalna šasija namenjena za karoseriste opremljena je pojačanom verzijom motora od 1100 ccm koja je razvijala 53 konjskih snaga na 4800 obrtaja u minuti, spojena sa četvorobrzinskim menjačem. Kao i Appie koje su se masovno proizvodile, imale su nezavisno prednje oslanjanje, jaču suspenziju zadnje osovine i četiri doboš kočnice. Neki od ovih automobila bili su uključeni u katalog prodaje Lancia modela i plasirani preko svoje mreže prodavaca: Zagato je proizvodio lagane i aerodinamične kupe verzije sa tipično sportski orijentisanim osobinama, Viotti je stvorio "Giardinette" - male karavane, Vignale prostranu 2-vratnu "Lusso" (luksuznu) limuzinu i kabriolet, dok je Pinin Farina razvio elegantan 2+2 kupe. Iako je masovno proizveden model Appia limuzine bio jasno modelovan po osnovi vrhunski elegantne Aurelie, kupe Pinin Farine inspirisan je Flaminia modelom, vodećim modelom Lancie. Prednji deo koji karakteriše dugačka, dinamična hauba i krila koja se završavaju u okruglim farovima, podsećao je na linije Flaminia modela, dok je zadnja strana bila prepoznatljiva zbog klasično američkih peraja, što je zajednička karakteristika automobila proizvedenih tokom tog perioda. Originalni enterijer odlikuje i velika zastakljena površina. Krov je bio podržan od strane prepoznatljivih stubova u obliku slova V sa širokim hromiranim lajsnama, koji su nalik na tvrdi krov nekog kabrioleta. Elegantan i luksuzan enterijer je takođe posedovao i zadnju klupu sa dva sedišta za povremenu upotrebu. Više elegantan nego sportski, Appia Coupe Pinin Farina bio je prihvaćen od strane jet seta i ženskih vozača posebno. Glumica Silva Koscina pojavila se za volanom Appia kupea u komedijskom filmu "Il Vigile" iz 1960. godine Luigi Zampe, u kome je takođe glumio Alberto Sordi. Automobil je očigledno pripadao glumici, koja je tvrdila da je njena Appia Pinin Farina bila jedini automobil koji je mogla da vozi. FCA Heritage izlaže retki primerak iz 1959. godine na Sajmu automobila ''Retromobile'' u Parizu.
  31. 0 points
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...