Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/19/18 in all areas

  1. 4 points
    Dale

    Funny photos

  2. 2 points
    Ako je samo zbog cene registracije u prvom slucaju bunar a u drugom solidan auto onda ne znam sta da kazem
  3. 2 points
    Evo da dodam i ja po koju. Dvoumio sam se izmedju ovog primerka i clio koji je nudio Dule. Pazario sam ipak clia samo zbog razlike u ceni. Da dodam za ovaj primerak brava. Ja mu nisam nasao zamerku, odlican primerak i vidi se da je normalno koriscen auto a ne neka nasminkana nakaza za prodaju. Da dodam da je clio kojeg sam pazario ali bukvalno u savrsenom stanju, bez i jedne pecke kako spolja tako i iznutra. Tako da eto vama koji sumnjate u opis kolege sa foruma. Ne skriva nista, vec kaze realno stanje. Cenu za clia sam dobio ispod svake cene iz trenutne ponude na oglasima.
  4. 2 points
    shomispc

    Fudbal - jednostavno!

    Ja ovo uopšte ne bih svrstao kao "kilavo" ili "neuspeh" ili nešto slično. Imali su sa druge strane ekipu kod koje Kulabali i Insinje vrede sami po 60m evra, dok je cela Zvezda "samo" 45m, jesu bili bolji, ali su momci dali 150% posto da bi se nosili sa njima, i što je najbitnije na kraju, uspeli su u tome. Normalno je da se busaju u grudi i dižu sami sebi samopouzdanje, ne očekuje neko valjda izjavu "Dobro je, jedva smo se provukli"..
  5. 2 points
    Da dodam: Auto je veoma očuvan, jednostavno se vidi da nije umoran, tj da nije sabio 300.000km i više. Lamela, tj set kvačila je inače već bio zamenjen pre nego što je ona kupila auto. Sve u svemu, da ja sada kupujem auto za po gradu, i da mi performanse nisu bitne, jurio bi tako nešto. Mislim da ne postoji jeftinija vožnja od toga, kada se uzme u obzir nabavna cena, troškovi eksploatacije i potrošnja. Moje mišljenje je da je punto classic, tj punto mk2 1.2 8v zakon jeftinoće. Znam par ljudi što akaju te motore, doduše u italijanskim puntićima, pa prešli su preko 300.000km najmanje, i nisu još ni jednom umrli. U pitanju su službeni automobili, tj za posao, ma to se ne gasi. Troši isto kao i one budalaštine od matiza i ostalih prdavaca od 800cm3, pouzdaniji je 5 puta, delova na tone, registracija smešna....
  6. 2 points
    Koleginica je pre 2 nedelje kupila Punto Classic 2009g, sa ugrađenim plinom, za 2700€. Prešao je oko 70.000km. Lamela naravno zamenjena, ne znam zašto su tako čokoladne. Vozi se za male pare, sve je u redu. Klima ladi ko besna, što je jako bitno, i šta ćeš više za po gradu.
  7. 2 points
    Naravno da se moze podesiti na koliko hoces, ali ovo pricam kako treba da se podesi. Vozio sam Brava i A4 na sekvent, ukupno 6 godina, nikad nisam imao nijedan problem, zimi je prebacivao posle 10-ak minuta voznje. Mislim da je prebacivao na 35 C. I nisam isao u servis, osim redovnog odrzavanja sekvent uredjaja
  8. 1 point
    marko.jovanovic

    Lancia Delta 1.4 multiair

    Zašto ne u V&B? Išao sam tamo, nisam imao problema, a čuo sam i od drugih da su zadovoljni.
  9. 1 point
    shomispc

    Lancia Delta 1.4 multiair

    Mislim da ce cak i goran za manje da odradi, verovatno su tu ruke koliko i deo
  10. 1 point
    marko.jovanovic

    Lancia Delta 1.4 multiair

    Neeee, čekaj. Idi, tj zovi Fiću iz Ostružnice, ima da ti sredi to za neuporedivo manje para. https://fica-remont.weebly.com Zvao sam pre par meseci i pitao sam za cenu remonta seta kvačila za 1.4tjet od 150ks, pa mi je rekao cenu za novi zamajac, neka smejurija, tipa manje od 20.000 din. A našao si kod koga da popraviš auto, kod lopova i prevaranata. Ovlašćeni kradljivci. Seti se onog nesrećnika kome su ukrali pare koje je dao za nov auto, jedva je isterao pravdu. Treba svaki dan pisati o tome, da im niko ne uđe u firmu. http://www.telegraf.rs/vesti/1248187-dao-12-000-evra-za-automobil-prodavacica-zbrisala-s-parama-a-auto-kuca-mu-ne-da-kola
  11. 1 point
    Slobo totalno si neobavesten, kao Kostunije stari Da da, na svakih pola sata po jedan, mora kola da budu pola sata "na traci"
  12. 1 point
    shomispc

    Fudbal - jednostavno!

    Neka, i treba tako, neka i ti drugi cuju da ih se ovde niko ne plasi, a opste je poznato da su srbi kurcevit narod Uvek se setim ovoga:
  13. 1 point
    Balvan bio, balvan ostao [emoji3]
  14. 1 point
    Ja skoro radio tehnicki... Daju mi oni papire, sve u redu. I ja pitam za izduvne gasove, zanima me, kaze lik visoki su, proveri dizne... A nista mi ne bi ni rekao da nisam pitao.. samo kazem kako je bilo
  15. 1 point
    Ako te zanima neki konkretan primerak, slobodno mozes da okacis link i PrintScreen oglasa da kolege prokomentarisu... Naravno u odgovarajucoj temi za kupovinu:
  16. 1 point
    E jbg sad... Dovoljno je uraditi pretragu, filter domace tablice i cena do 3000 (nijedna nije fiksna). Ne kazem da nema grobova ail ima i pristojnih primeraka (bar po slikama i opisu). U krajnjem slucaju, ja sam prosle gosine prodao Grandea u sport opremi sa plinom za 2600, bilo ulaganja u limariju (desna vrata i desno zadnje krilo)
  17. 1 point
    rkoma1986

    Vozila koja treba izbegavati

    Odes na mos' i skok na glavu... Al sad kad je plitak Dunav, pa izadju ona ostrvca
  18. 1 point
    totti

    Fudbal - jednostavno!

    A počela su i srpska proseravanja i preterivanja. Samo je još falilo "dajte Barsu da se igramo"...[emoji85]
  19. 1 point
    N.N.

    FCA razvija nove šest cilindarske motore

    Ako rade još na tome... Tko zna. Ako je počelo onda je to bilo još davno prije kraja 2016. A o tome se sigurno razmišljalo 2015. Sad uzmi u obzir 2016. i da je normalan razvoj potpuno novih motora gotovo 5 godina, nekada i čak 7. To nas dovodi sve do kalendarske 2021. Vidjet ćemo što će biti od toga. Uvijek se može i zamrznuti ili u potpunosti odbaciti razvoj. Činjenica je da FCA grupaciji u Sjevernoj Americi nedostaje moderan turbo motor sa 6 cilindara. Isto je tako činjenica da ponuda tamo ide ka modelima sa zadnjim pogonom. Tako da njima redni motor sa 6 cilindara dolazi u obzir. @neshaoct
  20. 1 point
    Sta ima da bude cudno kad je Mića u pitanju?!?
  21. 1 point
    totti

    A3 1.8T 132kw A/T

    A U Qrac? [emoji23]
  22. 1 point
    U vreme dok smo imali kakvu takvu državu imali smo i vojsku a takva sila se je nalazila u svakoj kasarni srednje veličine. Danas smo spali na to da se divimo onom što je konstruisano pre 50 godina a napravljeno pre 30 i više i imalo je sreću da ne završi u topionici u US stilu. Sve vlasti uništavaju domaću proizvodnju tako da smo postali država otpada. Vojska se naoružava sa isluženim oružjem, građani voze sa isluženim vozilima ,oblače sa isluženom garderobom i neretko jedu hranu kojoj je istekao rok skladištenja negde "tamo daleko"... Sreća pa deca ne znaju sve to pa je dobro da se priređuju takve manifestacije da vide da imamo vojsku i oružje.
  23. 0 points
    YUgisa

    Yugo 1.1 EFI

    Pa zamisao je da se oslobodi pritisak koji se stvori unutar blatobrana, mozda budem napravio neki dodatni otvor prema motornom prostoru da se oslobodi i deo pritiska iz motornog prostora, to jos nisam odlucio.
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...