Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/21/18 in Posts

  1. 3 points
    Evo u Blicu clanak o zabludi oko rezervnog tocka. Neka vozila ga fabricki nemaju, a neki tehnicki traze, iako po zakonu nije obavezan ako imas set za krpljenje. Al dok se mi cimamo oko tehbickog, Drobnjak ce pitati preCednika da povecaju putarine za 10%. Ova drzava je neverovatna! Treba napraviti pravi protest i paralisati je totalno dok ne pocnu da rade u ime i dobrobit naroda, a ne sebe
  2. 2 points
    Pozdrav ljudi. Prvo paljenje nakon posjete Bozi proslo je odlicno! Na pola kljuca. Intervencija je trajala 2 sata i kostala me 70e. Uglavnom, covjek mi je objasnio da putem elektronike na mikronivou regulise temp.motora kod prvog starta i kolicinu goriva itd. Rezultat toga je uspjesno rijesen problem Hvala svim forumasima koji su ss ukljucili a posebno vincentu.
  3. 2 points
    Tommy92

    Xenoni / projektori - iskustva?

    Ja cu od nedelje ic kod coveka koji drzi tehnicki pregled i tacno su s raspoitati sta ce biti sa xenon svetlima, led svetlima, projektorima, dnevnimsvetlima pa cu vam javiti ovde. Za sad je situacija da na samom tehnickom nece da puste automobile sa naknadno ugradjenim xenon ili led svetlima. Posle tehnickog slobodno mogu da se vrate ta svetlai niko na ulici nas nece dirati i skidati to na licu mesta. Ima raznih nebuloza na ovu temu ali ajde tacno da proverimo
  4. 1 point
    Upravo sam pričao sa Božom. Čovek je ušao u neku drugu priču, tanak je sa vremenom. Porazgovaraće sa nekim kolegama koji se bave samo softverima i ECU, čuću se sa njim sredinom iduće nedelje i ostavljam kontakt.
  5. 1 point
    Pa upravo to. Pri polasku se najviše oseti.
  6. 1 point
    Debili. Montiracu zimske za tehnicki, one su po meri, a dozvoljeni ih je voziti i leti.
  7. 1 point
    Ma treba uzeti što kvalitetnije. Trostruka silikonska zaštita i te fore. Ja se sećam da sam davnih dana, za jugića uzeo neke Champion kablove, tri puta veće cena nego regularna za klasične. Kablovi nadživeli juga.
  8. 1 point
    Tommy92

    Xenoni / projektori - iskustva?

    @DraganUS Garancija je 12 meseci @neshtry Ja radim sa njima, uzimam od njih xenon setove, odlicni su. Za Punta mk2 vidi u kakvom su ti stanju projektori i da li je far izmaglio, taj model bas ima problema sa svetlima... @Danilo1 Meni se cini ovo sto si porucio da su DRL dnevna svetla, a ne LED svetlo sto ima ulogu da osvetljava put
  9. 1 point
    @Axic Ima da me vrate sto vozim nepostojeci (nefabricki) auto, necu ni stici do senzora
  10. 1 point
    Drndaju ljude i za fabricke spojlere, konkretno onaj iznad petih vrata, danas jednog vratili sa tehnickog, rekli mu da skine da bi prosao.
  11. 1 point
    Zvezdo

    Gedora stajling

    Jadna Alfa! Šta je admiralski brod u floti doživeo! Lepa je i dan danas a ganci je uništio!
  12. 1 point
    integralac

    Funny photos

  13. 1 point
  14. 1 point
    The Punisher

    Funny photos

This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...