Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/15/18 in all areas

  1. 3 points
  2. 3 points
    dekirs

    Chip Tuning (čipovanje)

    Nisi.. Ti si jos gori. Sta si zapeo za Nesu covek stuca po ceo dan...
  3. 3 points
    vagenovac

    Chip Tuning (čipovanje)

    Napusti objekat!
  4. 2 points
    Lj_ubica

    Fiat Marea St.Moritz 1.9 diZLO

    Danas zamenio stabilizatore... Nema da susne [emoji4]
  5. 2 points
    E ovo je nesto sto bih kupio kad bi imalo nezavisno vesanje na sva cetiri tocka sa 1.4T motorom
  6. 2 points
    dellas

    Cene goriva...

    Taman toliko da i dalje imamo najskuplji dizel u Evropi - to mozda znaci i na svetu. Velika Britanija ce biti dinar jeftinija...
  7. 2 points
    Dezurni

    Chip Tuning (čipovanje)

    A ko je Neša? Nebojša iz Beograda?
  8. 2 points
    Bingodalton

    Chip Tuning (čipovanje)

    Pre sat vremena se potegao sa novom Octaviom 2.0 tdi 150ks. Prvu krenuo opusteno, druga on po gasu, pa i ja, trecu odmakao za skoro 2 auta. Isao za mnom kroz tunel, 3, 4, opet mu pobegnem za 2-3 auta. Stali dole na semafir, covek pored mene otvara prozor, sa zenom inace, smeje se i kaze eto samo da znam da sam tek tako ostavio najnoviju Oktaviju sa 150ks. Reko ako je sa utehu imam 178ks. Nasmejao se fino covek, kaze svaka cast. Inace ta Okavija ide 8.4s, po iskustvu kad ostavis auto za 1-2 duzine to bude i vise od 1s razlike do 100.
  9. 2 points
  10. 2 points
  11. 1 point
    kreator

    Cene goriva...

    Jeste naš skup al je kvalitetan .Tako reče naš vođa maločas na televizoru.
  12. 1 point
    N.N.

    Novi FIREFLY motori

    GSE T3 GSE T4
  13. 1 point
    Comi90

    Milanov Fiat Stilo 1.9 MJet 140

    Nakon dobrog udesa kod sajma stilic ponovo na putu:) Posto se osiguranje otvorilo a dobijano malo para za onako slupanog resih ipak da ga sredim. -Zamenjena prednja prsa( interkuler i hladnjak ulja) -Prednji branik drugi plus farbanje -hauba i oba krila kod Pedje iz Indjije u odlicnom stanju u mojoj boji. - desni far zamenjen( kod yuhice prepakovani posto sam imao vec morimoto sociva, ofarbani u crno, nove sijalice 5500k sa 30% vise svetlosti i ubacene switchback sijalice na poziciju zmigavaca tako da imam zmigavac i dnevno svetlo na jednoj sijalici, i pogasene fabricke pozicije jer nemam zivaca vise da ih menjam). - ofarbana cela suvozaceva strana i vozaceva vrata, ispoliran. Servis Barbara magistrala, odlicno rade. - kupljene semperit gume 225/45 r17 - Juce uzeti diskovi i plocice ate jos to da se zameni i da se kompletira suspleh.
  14. 1 point
    Bingodalton

    Chip Tuning (čipovanje)

    Jeste, jaka cena, posto mi nije ni nesto do prodavanja Sad jos stavio nove prednje amortizere komplet sa soljama, desni imao malo lufta u stapu i to me nerviralo. Lupkao tako po malo. U sustini ne mogu puno ni dobiti gledajuci cene na oglasima, a posto mi nije hitno da ga prodam vozicu ga za ono sto sam "ulozio" u njega. Sto se tice tog "ulaganja" zvao me jedan i pita jesi ti zaista sve to promenio na automobilu, kad sabere to je preko 3000 eur. Ako racunam sve servise, delove, gume (2 seta zimskih, 1 set letnjih), ta cifra za 4.5god je otisla na 5.500 eur. Toliko kosta pravo odrzavanje automobila. Problematika je da sledeci mora imati 4/5 vrata, da je veci, da nije preko 2000 kubika, da je 200+ konja, tj da ide bar kao GP i da je visa klasa automobila, ne stariji od 8, eventualno ne vise od 5 god. A to kosta. Pa s obzirom koliko mogu izgubiti na ceni za GP, to ne nosi neki veliki deo cene tog drugog vozila i bolje da ga vozim dok se ne odlucim sta cu.
  15. 1 point
    bane1321

    Fiat Bravo Sport 1.9 novi zmaj

    Ti Zagrepčani, samo nešto izmišljaju!
  16. 1 point
    bane1321

    Gde sipate gorivo?

    Po navici sipam na Eko, 95 ekonomic... Pitao me je pumpadžija skoro, da li sam probao 98 racing, rekoh jesam, ali me ubi gorušica!
  17. 1 point
    Uh, evo da završim problem otklonjen zahvaljujući hrvatskom forumu kao i našem da nije bilo saveta majstor bi me odrao, i ko zna šta sve izmislio i naplatio. Ovako sam dobro prošao samo 100e novi senzor 80e i ruke 20e što je minimalno za ovako složen proces. Problem je bio u tome što je ovaj No name majstor okačio ogroman Fiatov znak ispred radionice a ne zna kako se senzor menja, niti ima dijagnostiku tj ima nešto ali to je kinesko. Kapiram da je ovakvih mešetara od majstora puna Srbija. Ima dva procesa koja se moraju ispoštovati pre samog početka i pri kraju posla koji su presudni. Ostalo je čista mehanika. 1. Točkovi moraju biti ravno ključevi izvučeni i volan zaključan kleme skinute sa akomulatakatora. Zatim ide mehanika skidanje volana i ostalih zajebancija. Kada se sve ovo odradi senzor staviti gde mu je mesto ali pritom se izvuče osigurač nultog položaja i zub senzora se zarotira u levu stranu verovatno do crtice na senzoru, dok ne upadne u osovinu volana. Pažnja nikako u desno! Ako se navrti zub senzora u desno onda volan neće raditi biće potpuno tvrd i auto će se ponašati nenormalno tj neupravljivo što je bilo u mom slučaju. Kako kažu No name kvazi majstori što u levo da se rotira nema logike na forumima svašta pišu i to su gluposti. Inače lik je hteo da seče plastiku oko volana da bi mu sve upalo kako treba ;). Kada me je napokon saslušao i zarotirao senzor u levo volan je po sklapanju normalno počeo da se okreće servo je radio kao i siti servo, lampice nisu gorele što mi je bilo dovoljno da shvatim da je senzor ispravan. Međutim auto je i dalje vukao u stranu kao bik a pogotovo u siti servo modu.( Vukao je u levo ovoga puta). Meni je bilo bitno da sve radi normalno a ostalo je samo bilo da se kalibriše volan jer normalno zbog pogrešnog postavljanja gubi se nulti položaj. Kalibrisanje volana je kao reglaža točkova samo što to radi obučeni električar ili automehaničar sa solidnim kompjuterskim softverom na laptopu ili autodijagnostici. Posle sam otišao kod čoveka koji zna to da radi i on je povezao komp i vratio senzor u nulti položaj i pobrisao 4 greške koje su se javile prilikom vraćanja kleme. Šta želim da kažem celom pričom a to je nikako ne raditi zamenu senzora u nekim ne proverenim servisima dobro se raspitati ko to ume i ko to radi svakodnevno! Ako treba platite i + 20e skuplje nego da odete kod nekog ne vašom krivicom ko ima Fijatov znak na kući a nikada to nije radio a kaže da je radio. Na ovom linku koji sam gore postavio čovek je lepo opisao ceo postupak i kaže da se može namestiti i bez kalibracije da sve to funkcioniše kako treba ali naravno kalibracija volana je poželjna...
  18. 1 point
    Posto jeste SEAT - onda je ovo po meni jos veca egzotika
  19. 1 point
    Milutinac

    Gde sipate gorivo?

    Slobodno sipaj na euro...ja imam njihovu karticu i kada god su mi negde usput sipam kod njih... Nemam zamerke
  20. 1 point
    Kolega mi poslao, ovako sa slika... https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12162260/alfa-romeo-giulietta-1750-tbi-qv
  21. 1 point
    Bingodalton

    Chip Tuning (čipovanje)

    Nije znao, a opet nije ni ocekivao s obzirom koliko je star GP, pa i samo saznanje da Oktavija ide zaista dobro. Po tabli i 8.1s do 100, dok je meni najbolje vreme bilo po tabli oko 7s. Posle pohvale sam mu rekao za utehu da ipak imam vise konja. Razlika je 130kg u tezini, plus zena. Necu racunati sad goriva ko koliko ima (moj bio pun). Na tu razliku racunaj i da je taj automobil generacijski 13 godina noviji, i da GP ima 200+ hiljada km. Bez cipa bi bilo kao i sada, samo obrnuto, on bi bio ispred za par automobila. Na potezanju kroz pola tunela je bas vidljivo ostao iza mene (lazem da je vidljivo, posto je bilo crnog dima ). Sa pocetnom razlikom od oko 1 auta, dosao je mozda i na 3, 4. Sa semafora je on prvi potegao drugom, pa ja, i odmah odmakao, treca otisao za 1-2 auta, tu smo obojica usporili zbog ulegnuca na putu, tj nije bas ugodno tuda sa 100+ proci, poskoci auto. (ko zna iznad tunela prema gradu) Pri konstantnom ubrzanju (uzmemo za primer konstantno), razlika izmedju 7.4s i 8.4s do 100, kad onaj prvi dodje do 100, ovaj drugi bude 10m iza. Racunica za 8.4s i 9.5s, govori da kad onaj prvi dodje do 100km/h, onaj drugi je iza njega 15m, sto bas i ne bi bilo zanimljivo. Mozda nekom to znaci, mozda mislis da si bio blizu, sto bi rekli "na branik", a do branika jos 5m, ali racunica u tom slucaju govori da si bar 0.5s sporiji do 100 od onog ispred tebe. Deluje malo, ali kad znas da je sada vec standard 7-8s, nema bas puno do izuzetno brzih 3s. 0.5s po 0.5s se nakupi.
  22. 1 point
    Milutinac

    Chip Tuning (čipovanje)

  23. 1 point
    Milutinac

    Chip Tuning (čipovanje)

    Imas 124 strana pa pocni polako...i tako mi delujes da si neki dokon lik... TEmpo je ovo, ja ne znam sta ti pricas...
  24. 1 point
    Milutinac

    Chip Tuning (čipovanje)

    DIS je ovaj market, ja volim da kazem Srbski walmart, a DIZ se izgovara -This-, odnosno -This- se izgovara DIZ, jer ako je DIS onda je to market.
  25. 1 point
    dekirs

    Chip Tuning (čipovanje)

    U bre ljube.. Nije ti lako. #saveLjube #podrska_za_palog_brata
  26. 1 point
    dekirs

    Chip Tuning (čipovanje)

    Sta ti pises u ovoj temi ne mogu da verujem.. Lepo ti kazu ljudi napusti temu idi brani Duleta.
  27. 1 point
  28. 1 point
    Dezurni

    Chip Tuning (čipovanje)

    Jesi ljubomoran što tebe niko nije pohvalio?
  29. 1 point
    YUgisa

    Slike automobila bez posebnog razloga...

    To je Yugov brat, Fiat 127
  30. 1 point
    dekirs

    Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

    Palo je 20 ruskih kurvi za ovaj namesten rezultat Sent from my SM-G955F using Tapatalk
  31. 1 point
    Milutinac

    Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

    Buhahahah
  32. 1 point
    vagenovac

    Chip Tuning (čipovanje)

    Zvuci da je lik gotivac, ali samo da znas otresao si najnoviju oktaviju 150ks, mislim kao da si oduvao audija 3.0
  33. 1 point
    ...baš kao i na temi koju si @neshaoct brže- bolje zaključao! A tamo sam ti JASNO napisao da: "često umeš", što nije nikako u koliziji sa ovim da reaguješ samo- tako. Da ti pojasnim. Recimo, moja žena sprema jela samo- tako, ali često ume da...Pozdrav, i IPAK pohvala što si zaključao temu u vezi @Dule 021, mada nije trebalo ni da je postavljaš. Ali, ko smo mi da ovde bilo šta kritikujemo i osporavamo?! Pozdrav!
  34. 1 point
    Marko Roki

    Fiat Punto GT

    I zbog optike a i za nedaj boze moze i on dosta da pomogne.. napred necu raditi jer je punto na stranim tablama , nije dozvoljeno , tj. moze ali je mnogo komplikovano oko papirologije .
  35. 1 point
    totti

    Protest zbog cene goriva

    Od kad su Grci osvojili EP u fudbalu, počeo sam da verujem i u najneverovatnije stvari [emoji3]
  36. 1 point
    totti

    Lepi i zanimljivi primerci iz oglasa

    Sa Alfom će pre biti da ne možeš, nego da ne želiš [emoji3] Sent from my SM-G950F using Tapatalk
  37. 1 point
    Pusti papir, u narodu se zna. Das kaparu i iz nekog razloga odustanes, zakasnis i sl., kapara ti propada. U slucaju da Dule npr.proda auto pre nego sto je taj covek dosao, onda bi Dule morao da vrati kaparu i to duplo Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока
  38. 0 points
    A tovarite da ste napravili temu za Duleta.
  39. 0 points
    Tako sam i ja vozio jedno pola godine sa lampicom a onda je poceo i servo da se gasi, sve cesce i cesce pa sam ga zamenio kad je poceo da se gasi pri samom startu auta, tako da vozi opusteno dok ne krene da se gasi
  40. -1 points
    LjubeVG

    Chip Tuning (čipovanje)

    Ja da se vraćam 70 stranica unazad, a kad dodje neko novi vi mu odmah sve natenane objasnite, pa još sa smajlijem! Koja je ovo diskriminacija, ne mogu da verujem... Kuglu sam menjao sa sve viljuškom. To je majstor bacio verovatno...
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...