Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/26/18 in Posts

  1. 6 points
    VladaG9

    Cene goriva...

    Ljudi su digli ruke od ove zemlje ,i svi cute. Moji ne pamte kad su kupili naftu na pumpi ,tako da mi se cale juce sokirao kad je svratio na pumu i video cenu jer nije bilo nafte kod svercera. I ja planiram vrlo moguce sledece godine za Nemacku. Ne dao Bog da barel ode na 120$ kao 2012. (Cini mi se ) gorivo ce otici na preko 200. E i da napomenem da se led na Dunavu jos nije otopio od predprosle zime. To su iskorostili kao opravdanje da dignu cene i nakon otopljenja nikad se nisu vratile na staro.
  2. 5 points
  3. 2 points
    samo nece niko da okaci klip kako se posle zatvara taj gepek
  4. 2 points
    Igor je Djura a ja sam Mića
  5. 2 points
    Pluto

    Cene goriva...

    Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. 1 point
    gile smederevo

    Alfa Romeo 147 TI voglio bene!

    Traktor je je nas selu... baš gde treba da bude
  7. 1 point
    Nastavi bre , uzvracam ja, dobro
  8. 1 point
    Samo prvi uređaj sa win ce platformom ne bi savetovao nikom :-D
  9. 1 point
    Milutine, dodji vidi (mog kineza) drmi kafu i idi (idi kupi kineza) ubaci u auto i uzivaj semu za volan imas tamo kod mene, ostalo mozes i sam...a cak sta vise imas medije koje odmah poznaju komande volana na tvom autu...i ide sve dzek na dzek... imas dve vrste win i android...razlika je u ceni, ali bih ja uzeo pre android... https://www.kupujemprodajem.com/Multimedija-navigacija-fiat-bravo-novo-gps-dvd-radio-14905822-oglas.htm https://www.kupujemprodajem.com/Multimedija-Andro-Fiat-Bravo-2007-12-auto-dvd-gps-navigacija-27295312-oglas.htm https://www.kupujemprodajem.com/multimedija-FIAT-BRAVO-ANDROID-multimedia-navigacija-40331904-oglas.htm
  10. 1 point
    Baš tako, zvuk je više nego dobar i rekao bih da nimalo nezaostaje za fabričkom muzikom. Tako da koga to brine i odbija od ugradnje ovakvih multimedija nema razloga za tim. Naravno Bose je Bose ali to ide samo kod odabranih @cika_kole hvala još jednom na pomoći i odvojenom vremenu!
  11. 1 point
    neshaoct

    Za nove članove

    @Vuk026 @salinjo @Syzac @Dacha.83 Dobrodošli na FLCS Forum Ako vam treba poneko uputstvo kako uraditi ovo ili ono na Forumu , klik ovde: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/forum/104-podešavanja-foruma-i-uputstva/
  12. 1 point
    voodoons

    Sedišta za decu

    Kod mene Britax Roamer Advansafix III nema tih problema... Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. 1 point
    Ima na xhamsteru jedan video sa novim Tipom, ne znam koliko je merodavan:) Postovao bih ga ali koliko znam pravila foruma zabranjuju:)
  14. 1 point
    Ivan

    P: Fiat Stilo 1.9 JTD 115, 3v

    Gorance, puno kilometara smo prosli zajedno, a da nije nikada zastucao ili izneverio - da izgubim kamen posle skoro 11 godina, bilo bi mi zao. Ali izgleda da bar ostaje na forumu . Jutros mi je uplacena kapara, rezervisan za kolegu @cane .
  15. 1 point
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...