Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/14/18 in all areas

  1. 3 points
    Dzabe stavljaju tolike felne, a unutra gora plastika, nego kod Soraje!
  2. 2 points
    To su podelili sa direktorom pola njima pola njemu
  3. 2 points
    ViktorBG

    Fiat Punto 1.8 HGT

    Gotov puntić Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
  4. 1 point
    Goran Zemun

    Fiat servis ''Goran''

    Moze....to je Croma u sustini....ustvari...Croma je Vectra...
  5. 1 point
    neshaoct

    Punto MK2 1.2 8v i pocetnik

    @Max82 Meni je super što ti niko ništa nije napisao. Problem je što si napravio ''svaštaru'' od teme, tj. pitao sve što te zanima na jednom mestu, i to kao da niko nikada nije imao Punta pre tebe i pitanja koje ti imaš. Ono, otvorio si temu u stilu ''ja ja i samo ja.'' Logično bi bilo da prvo pogledaš šta se pisalo na Forumu pre nego što si se ti registrovao, malo pretražiš...i ne samo da bi to bilo logično nego i korisno za tebe, jer ne bi čekao da ti neko odgovori, nego bi čitao odgovore na tvoja pitanja koji već stoje na Forumu napisani. Npr. oko ulja: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/33480-ulje-i-ostale-tečnosti-fabričke-specifikacije/ Generalno oko toga šta, čega i koliko ide u tvoj auto, klik ovde: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/38861-uputstvo-fiat-punto-mk2a-mk2b/ Fiat Punto, veliki i mali servis, klik ovde: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/42401-fiat-punto-mk2-veliki-servis-mali-servis/ ...i tako ima gomila stvari napisanih već, a u kojima su odgovori na tvoja pitanja. Ako nešto već nije pomenuto, tek onda otvaraš novu temu. Ako ti nešto nije jasno u temama koje su već otvorene, nadovežeš se u njima. Najvažnije od svega je zašto ne volimo svaštare od tema. Dođe npr. neki Pera i ima ista pitanja kao ti, o istom autu. On čovek na osnovu naslova tvoje teme ne bi imao pojma da si ti isto sve već već pitao, pa bi Pera otvorio novu temu i pitao sve isto. Tako bi uradio i neki Laza, neki Žika, a bogami i Mika. Onda bi na ovom Forumu bio haos i niko ne bi mogao ništa da pronađe od njegovog sadržaja. Zato ne može tako, nego svako pitanje ide u posebnu temu. Kao što vidiš gore. Tako svako uvek može da pronađe šta ga zanima. A, isto tako ima tema o akumulatoru, o ulju za kočnice i svašta nešto... Ima i čitav deo foruma gde je objašnjeno kako se pretražuje njegov sadržaj.
  6. 1 point
    Lufti

    Beograd - Hamburg (preko Praga)

    Evo i par slika samog grada. Ljudi su jako ljubazni i svi odlicno govore engleski. Naselje je podeljeno u rezidencijalne kvartove koji izgledaju stvarno lepo, sve kuce imaju odrzavane baste i ceo kraj je prepun ptica koje stalno pevaju sto me je bas iznenadilo, s obzirom da se grad nalazi severnije od Amsterdama i Londona, nekih stotinak km od granice sa Danskom. Ovde se zivi mirno, puno je jezera i reka u okolini, ima puno biciklistickih i pesackih staza a razvijen je i seoski turizam. Sent from my SM-A510F using Tapatalk Sent from my SM-A510F using Tapatalk Sent from my SM-A510F using Tapatalk Danas smo otisli do Neumünster-a, nekih 40 km juzno, u kome se nalazi veliki outlet, poput onog u Parndorf-u. Danas je sipila kisa citav dan pa smo iskoristili priliku da se malo promuvamo. Evo i par fotki. Lepo je sredjen i nema velike guzve. Cene su za Nemce stvarno outlet, za nas ima da se nadje nesto jeftinije nego kod nas ali ima i mnogo stvari koje su nama nedostupne, poput porsche design radnje gde bih sve kupio ali slabo govorim francuski... Poslednja fotka je iz picerije, dobijes aparat koji pisti kad je tvoja porudzbina gotova a ti lepo sednes dok cekas i pijuckas pice. Skroz opusteno. I ovako severno sam uspeo da naletim na zemljake, ima nas svuda... Za danas toliko, sutra smo u Hamburgu pa nastavljamo patrolu... Sent from my SM-A510F using Tapatalk
  7. 1 point
    Markobgd

    Fiat Novi Tipo / Novi Fiat C segmenta

    Šabanija teška. Dobro nisu stavili 22'' sa 175 gumom samo da bi lepše izgledalo sa boka.
  8. 1 point
    Mogli su prosiriti kolovoz pa da svira samo ako neko ode na prosirenje
  9. 1 point
    Pa da bude kao kad žena vozi [emoji4], daj gas, koči bre koči, obiđi ga, brže brže, šta čekaš da onaj sa zapregom pređe ojbt, pa jbt promeni tu brzinu ne davi ga, pa jesi li videla znak, šta se vučeš, koči jbt, ajde leba ti stani negde da se zamenimo [emoji14] To oni razvijaju prvenstveno iz čisto kapitalističkih razloga, svu logistiku če prebaciti na auto pilot a samim tim bez posla će u svetu ostati stotine miliona prevoznika. Počevši od pošte, kurira, kućne dostave, do kamionskog i železničkog saobraćaja Onda kad pobenaveli bot u šleperu izgazi kolonu automobila jer je neki frik, da kažemo popularno terorista, preko mreže malo modifikovso soft. Mislim da sam ja sa 2.4promila alkohola manja pretnja po bezbednost neko bot šleper sa šljunkom.
  10. 1 point
    Ivan

    Seat Leon FR 2.0 TDI

    Nazalost, sve je i manje pravih vozackih automobila. Polako preovladjuju izdignute kreature i kojekakvi dvo i trocilindricni prdavci zapremine bastenske kosacice. A bas pisah u drugoj temi - od motora, vesanja, voznih karakteristika i dizajna, doci cemo do toga da ce najbitniji postati konektivnost i dijagonala ekrana.
  11. 1 point
    Koliko vidim svi se manje vise slazemo, nema dizlo vs benzin, vec samo afiniteta I licnih okolnosti eksploatacije. Ako neko uzme auto, bilo koji I za par hiljada godisnje mu dodju na zamenu stvari koje se menjaju na par stotina hiljada km, onda je uzeo lesinu, svesno ili nesvesno, da li se sam prevario u proceni stanja auta ili mu je neki preprodavac zamaskirao I uvalio.
  12. 1 point
    Lufti

    Beograd - Hamburg (preko Praga)

    A sada malo o samo gradu: PRAG, zlatni grad!!! Cudo od grada! Posto smo dosli po mraku, taj prvi utisak je bio da sam usetao u bajku! Jesam gledao emisije i citao knjige o gradu, ali uzivo je to sasvim drugacije iskustvo, svakog casa sam ocekivao vitezove na konjima, zmaja kako se spusta niz neki toranj i alhemicare koji pokusavaju da otkriju tajnu spravljanja zlata iz olova! Nocu nema toliko turista kao preko dana i grad poprima sasvim drugaciju atmosferu, postaje mistican i kao da pokusava da vas vrati kroz vreme...taj stari deo grada je lavirint uskih ulica sa fantasticnim fasadama i nestvarnim tornjevima crkava i palata, na cijem kraju se nallazi Karlov most ispod kog protice cuvena Smetanina Vltava koja je u tom delu prilicno siroka...a na drugoj strani, gore na bregu je dvorac sa jednom od najimpozantnijih katedrala Evrope! Nesto sto bih svakom kolegi forumasu pozeleo da vidi svojim ocima, nezaboravo i ocaravajuce! To vece smo se vratili taxi-jem nazad posto sam plavu munju ostavio da dane dusom pa smo se prosetali do centra. Zaustavljam taxi oko pola 12 nocu, skoda superb (naravno; inace se u Slovackoj i Ceskoj voze uglavnom skoda i VW grupacija, kola su uglavnom nova; jako mali broj fiata sam sretao usput i u gradu, alfi jos manje) i krecemo razgovor sa taksistom koji odlicno prica srpski i fenomenalno je ljubazan; kaze da je prosek plata u Cz 1100 evra i da se zivi ok ali da je Nemacka i dalje pojam i za njih. 6km nas je izaslo 6,5 evra. Auto je za 2 godine presao 118 000 km i unutra je kao u svemirskom brodu, led ambijentalno osvetljenje i na zadnjim vratima, prava ladja.. Evo i malo fotki preko dana: Evo i sliika Nasa ambasada se nalazi u produzetku mosta, na jednoj od najboljih lokacija u gradu, i stvarno smo se obradovali nasoj zastavi[emoji16] Mi smo ovaj put bili samo u prolazu, ali za sam grad je potrebno barem 7 dana da se sve obidje i vidi. Meni je interesantno npr da se obidje zoo vrt koji ima preko milion posetilaca godisnje a i kolege su vec pisali o tehnickom muzeju, ali bice prilike, avionom naravno...[emoji16]
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...