Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/23/18 in all areas

  1. 2 points
  2. 1 point
  3. 1 point
    @ba;ko novo selo P1541 Description of the defect Solenoid valve for variable displacement of the engine oil pump - incorrect oil pressure - signal too low / too high Possible causes List of elements that can trigger the appearance of this code wiring Engine oil level Solenoid valve for variable displacement of the engine oil pump
  4. 1 point
    bane1321

    Analogna vs digitalna instrument tabla?

    Ne znam za vas, ali meni nema lepšeg od cajgera u hromiranim kućištima! Između nek' stave ekran kol'ki 'oćedu!
  5. 1 point
    Dal' sam ja neki baksuz, ili je ugrađeni relej bio slabog kvaliteta, ali evo, jutros relej opet crko ! Sva sreća, imao sam u rezervi jedan koji sam kupio preko Ali Expresa, pa sam brzo i efikasno sredio problem. Ovaj put nisam ni sumnjao na sam ventilator. Pravo na relej, zamenio, ventilator proradio i gotova stvar.
  6. 1 point
    rijesio problem. fals vazduh crijevo koje ulazi u cilindar vuklo vazduh.
  7. 1 point
    djomla

    Analogna vs digitalna instrument tabla?

    Samo je pitanje dana kad ce neki klinci da krekuju te table, pa za starletice da rade cajgere sa hello kitty temama [emoji38]
  8. 1 point
    @CrackFox Pogledaj sada, nakon spajanja tema, sve ranije napisano u temi na kojoj smo.
  9. 1 point
    ŠOKANTNO: NEĆETE VEROVATI. Ovo je stvar koje se Tuning kuće najviše plaše. (FOTO/VIDEO)
  10. 1 point
    djomla

    World of Tanks tema

    Baci pogled i na bc-grouponline. A čekove unovči negde [emoji848]
  11. 1 point
  12. 1 point
    Da, da, to im je varijanta Premium serije. Imaju karbonski dodatak na postojecoj 3DX mrezici na negativnom polu. Tehnologija koju se preselili sa njihove vodece AGM serije. Omogacava stvaranje manje kolicine sulfata na negativnom polu tokom praznjenja (samim tim je potrebno i manje energije za njihovo razlaganje tokom punjenja, sto ubrzava proces i drzi bateriju duze u punom stanju). Po specifikacijama ima oko 1.5 puta brze punjenje, vecu otpornost na visoke temperature (koje inace ubijaju accu), odlicno pasu za vozila sa vise elektronike ili za voznju u otezanim uslovima. Sto vidim i iz iskustva - posle 4 godine se Premium primetno bolje ponasa, pali na cvrgu i na zescim minusima - u odnosu na prethodni Xtra+ istog proizvodjaca ili u poredjenju sa drugim brandovima. Od mene uvek ima preporuku.
  13. 1 point
    Irena HGT

    World of Tanks tema

    Nije to loša ideja
  14. 1 point
    pilauda

    World of Tanks tema

    Vidi šta je tenkista, da pravimo klan flcs [emoji14]
  15. 1 point
    gorank82

    Fiat Punto Michael Schumacher

    Idemooo Niš.... Idemooo Niš....
  16. 1 point
    ok , provericu cene mada sam ja skroz na drugom kraju grada , bas smo daleko jedni od drugih a mile je iznad mene na 500m , ali provericu cenu za stila. kazi mi jel to CB znaci CARBON BOOST na akumulatoru.
  17. 1 point
    bratsaja

    Gde sa starim uljem?

    Priznajem da nisam pitao u nekom "pismenom"servisu,ali ako uzima lav auto onda je problem resen. Nadam se da ce ovo odvici jos nekoga da baca ulje u kanalizaciju.
  18. 1 point
    Neko je u prethodnim postovima napisao da ne moze da uskladi gas kada krece. Imao sam takve probleme do nedavno. Auto mi lepo krene na leru ali cim mu dam malo gasa pojavi se rupa na oko 1500 obrtaja, a posle ide dobro. Problem je bio u istrosenim zupcanicima u klapni gasa. Evo i slika pa mozda nekome pomogne.
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...