Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/21/18 in all areas

  1. 3 points
    Markobgd

    Autoplacevi

    E to je samo u komentarima....
  2. 3 points
    beli_Punto

    Autoplacevi

    Pored tebe zivog, surak isao tamo da ga prevare
  3. 2 points
    Ticma

    P: Alfa Romeo 159 ti Q4 2.4 mJet

    Budimo realni, ovo ce cekati nekoga ko bas zna sta kupuje, vecina koja gleda 159 na oglasima jedva pravi razliku izmedju crnog i belog auta.
  4. 2 points
    @TheWickerMan Nivoi opreme (bar na modelima pre redizajna) su: Active (nema maglenke, plasticni retrovizori, nema karbon tablu, ima celicne felne itd) Dynamic (manuelna klima, bezbednost, alu felne 16, bez tempomata I naslona) - minimum Emotion (dvozonska klima, tempomat, hromirani delovi, alu felne 17, naslon sa rashladnom komorom...) Sport opremu sam vidjao kao neki nivo izmedju ovih nivoa, ima sport sedista, crveno crne elemente, ali sam ga vidjao I sa jako slabom ostalom opremom, a I sa emotion+ opremom. Spisak opreme zavisi I od trzista sa kog je auto uvezen. Mislim da su oni iz Italije najslabiji sa opremom, dok Holandija ima bolju, ali ovo me ne drzi za rec. Znaci, sve u svemu SARENILO veliko. Moj je dynamic I u principu sam zadovoljan, nedostaje tempomat par puta godisnje I sport sedista su dosta bolja...
  5. 2 points
    Bingodalton

    Fiat Coupe 2.0 20v T

    Zarez, tacka, bilo sta, samo da moze da se cita to sto pises.
  6. 1 point
  7. 1 point
    Aha da...ako bi isao centralni deo onda je verovatno sve tu. Samo otvoriti tunel da ide i ka nazad
  8. 1 point
  9. 1 point
    Pošto su mi u servisu tražili 2500 dinara za ovu akciju, realnije je da te pare dam na benzin Pritom, nisam hteo da kvarim instalaciju na autu, nego sam samo kačio žice direktno na buksne. Uzeo sam Bear-ov modul sa skakavcima(u mojoj temi ima kako sam mač uklopio u njih). Ja sam modul stavio da leve strane, jer je dosta nepristupačno tamo kod releja centralne brave(iza kasete). Prvo je potrebno naći kojim žicama idu signali za otključavanje/zaključavanje. Kod mene belo/siva zaključava a svetlo-plava/plava otključava. Negativno okidanje je u pitanju, ali već je na dosta mesta pisano o tome. To možete tražiti tako što svučete onu gumu između stuba i vrata i možete lepo da bodete zicu koja je negde na masu vezana. Kad sam to uradio, odšrafio sam to sa vrata i sve izvukao da bi lakše povezao žice sa modula. Ovde se može videti i kako to izgleda Inače, sa modula crno/bela zaključava a bela otključava. Žuta i žuto/crna se vezuju na masu a narandžasta i crno/narandžasta su slobodne. Masu sam uzeo sa šrafa što drži konzolu, a plus sam doveo sa radija. Migavce sam vezao na prekidač za sva četiri. Vezuje se na ovom belom džeku na spoljne žice. Ova u sredini mislim da pali sijalicu na samom prekidaču Tu se dovode braon žice sa modula. Uz modul se dobija i plava led dioda, ali je debela oko 5 mm, pa sam ja odlučio da ubacim manju i crvenu i uklopio je gde ide fabrički Pošto su neke žice sa modula kratke, morao sam da ih nastavljam(samo sam ih spojio i izolovao izolir trakom) pa kad budem imao vremena kupiću džek, pa ću napraviti to lepo da može džek da se otkači. Na modulu imaju još žice za sirenu, prozore i gepek ali sam ih ostavio nepovezane. Kad kupim motorić, povezaću i gepek. Tokom radova je bilo baš haotično, ali na kraju je sve ispalo kako treba. Ako nekom bude trebala pomoć oko ugradnje, neka mi se obrati rado ću pomoći P.S. Kvalitet slika nije najbolji, jer mi telefon nema auto-fokus a i bilo je jako sunce, ali može se videti nešto
  10. 1 point
    bratsaja

    Gde sa starim uljem?

    Priznajem da nisam pitao u nekom "pismenom"servisu,ali ako uzima lav auto onda je problem resen. Nadam se da ce ovo odvici jos nekoga da baca ulje u kanalizaciju.
  11. 1 point
    neshaoct

    Uplaćene članarine

    Gotove su katice, sutra idu preporučenim pošiljkama:
  12. 1 point
    Djuk85

    Gde sa starim uljem?

    Ja to nemam, moj auto sve pojede
  13. 1 point
    bane1321

    Fiat 500X / Fiat 600

    Jako dobra ponuda. Mirror sa 1.6 e-torqe motorom u mirror opremi je 14.500, a sa lounge opremom 15.000 evra. S obzirom da u loungeu ima dosta opreme, ako neko kupuje mislim da treba da ide na tu opciju. Mislim da je sada best buy u tom segmentu. A sad da pokudim FCA Srbija, na zvanicnom sajtu, tamo gde stoji reklama za ovu mirror akciju, ne postoji link ka potpunom cenovniku (mora da se ide na distributere, ja sam nasao na sajtu Stojanova), takodje u cenovniku nije navedena potpuna oprema koju auto poseduje, vec samo deo osnovne opreme (recimo xenoni u longeu se ne pominju) I postoji greska u snazi motora - za ovaj 1.6 pise da je 95ks!
  14. 1 point
    DraganUS

    Fiat Coupe 2.0 20v T

    Vrede i sad ali dobri primerci. Pogledaj na mobile.de koliko su.
  15. 1 point
  16. 1 point
    Mirko_NS

    Autoplacevi

    Pa,sada, vrlo cesto u komentarima vidim izjave tipa: "Ja sam spreman da platim vise, ali da bude km prava, servisna dostupna, pregled. itd." - ovo je ta situacija.
  17. 1 point
    milan-jtd

    Zatamnjena stakla

    Ok.
  18. 1 point
    Sava

    Opel Insignia 2.0 160 COSMO-ELITE

    Ako vidis da se iole cesto pali regeneracija, odmah cupaj dpf da ne bi turbo nagrabusio.
  19. 1 point
    Milutinac

    Lancia Club Japan

    Alfa Romeo trackday na stazi Tsukuba... Po slikama cete primetiti da dominira 7-8 HGT-ova. Sto kaze jedan lik -Alfe su se pokvarile pa je neko morao i da vozi- hi hi hi
  20. 1 point
    YUgisa

    Gedora stajling

    Ovo nije za gedoru, da li se nekom svidja ili ne je jedno, ali ovo je kvalitetno odradjeno i prilicno neizbezno jer je ispod haube motor, ceo pogon (sva cetiri tocka) i oslanjanje od Lancie Integrale. Mislim da je bilo price da ima 265-285ks... Imam negde slike veceg dela projekta. Prodavao ga za 10.000e
  21. 1 point
    DraganUS

    Fiat Coupe 2.0 20v T

    Dobar. Da ga sredis da bude kao pre.
  22. 1 point
    Po meni t5 i vito su mu mali za to sto hoce. Jbs kombi ili kamper kad ne mozes da se ispravis pozadi a da ne udaras glavom o plafon Moze da vozi fizicko lice teretno vozilo, a putni nalozi vise nisu u obavezi mozda ima i 2god. Za prepravku ne znam nista pametno da ti napisem jer su zadnjih godina maximalno zakomplikovali to. Mi smo pre sami preradjivali teretne kombije u min buseve, naravno sve i atestirali legalno ma masinskom falkutetu. Radili po nekim standardima, da ne smaram sad. E sad bi oni hteli da ti prepravku radi samo servis koji je licenciran za to i nikako drugacije , a to puno kosta. Nakbolje je da odete i raspitate se licno tamo gde se rade atesti za tako nesto i vidite sta moze i koliko se isplati.
  23. 1 point
    monzaf1

    Fiat Coupe 2.0 20v T

    Ima tu svega, a tek će biti. Vracen Fiat u prave ruke i postepeno se komplet sredjuje. Zamenjena su sva creva za vodu i antifriz,stavljena pancir do 20bari. Menjac se stavlja upravo repariran ceo kao nov sa 6 brzina sa Sperom. Zamenjen Glavni Kocioni cilindar. Namestene Prskalica koje nisu radile, kao i Hauba stavljena originalna ručka za otvaranje. Gepek isto namešten na dugme da se otvara. Sivi LE farovi kao i prednja rešetka. Stavljene poluosovine sa 20VT turbo boost 1.5 Bar konstantan u trećoj. evo neke slike u planu je uskoro farbanje komplet auta, i radjenje Chipa kako bi ove modifikacije imale smisla
  24. 1 point
  25. 1 point
    Raketa

    Fiat 500 sport 1.2 8v

    Pozdrav , evo juce uradjen servis drugi put , presao sam do sad oko 23k km ... promenio sam i plocice , stavio sam brembo ... i posto je poceo da mi lupa preko rupa i neravnina promenio sam i stabilizatore , al na kraju izgleda da nisu oni nego solje amortizera ... a na dizalici sve izgleda kao novo , nigde nema lufta ni nista ... servis sam radio sam ... posle ovih km mogu da kazem da je autic u sustini super , jedino sto je tvrd kao taljige ... a meni najvise smeta sto nije automatik i nema tempomat ... E da , stavljene nove zimske gume pre 2 meseca nokian wr d4 ..
  26. 1 point
    Mirko_NS

    Autoplacevi

    Prosao slicnu pricu kada sam kupovao A4 - na kraju sam morao platiti pregled u Autokomercu da bi mi proverili km u centralnoj bazi - i to su samo pokazali service report sa ekrana, nisu hteli da odstampaju. Opravdanje je upravo ta besmislena primena zakona o zastiti podataka o licnosti. Inace, za mladje automobile, koje prodaju lizing kuce, taj service report je sastavni deo prodajne dokumentacije i cesto se moze videti cak i kod nas na PA. Ne znam da li pomoglo da se posalje mail direktno u centralu i ukaze na besmisleno ponasanje ovlastenih u Srbiji.
  27. 1 point
    srdjos

    Funny photos

  28. 1 point
  29. 1 point
    Jedna osvežavajuća slika, od pre par dana. Proputovano oko 2000 km za desetak dana, bez ikakvog problema.
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...