Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/17/18 in all areas

  1. 2 points
    Markobgd

    Partikularni filter (DPF / GPF)

    Jedan primer dobrog DPF-a od danas. U pitanju je Lancia Delta 2.0mjet 2010 god. sa 205000km na satu. Auto koji mesecima unazad stoji na placu, kako ovde tako i u IT odakle je stigao. Danas sam sa jednim kolegom sa foruma išao da je pogledam i eto slučajnosti da se proces regeneracije uključio na nezagrejanom motoru posle nekih 2-3km vožnje. Zaustavili smo se na parking i sačekali cca 10min dok se proces ne završi. Namerno u mestu da bi se u najgorim uslovima za regeneraciju videlo na koji procenat će zapušenost pasti. Kao što se vidi zapušenost je bila na gotovo 110% i to posle SAMO 22km od prošle regeneracije (što samo govori kakvi su uslovi ne voženja bili a startovanja xy puta na placevima) a ista je pala na ispod 20% za nešto manje od 10min u mestu. Iskreno sam bio skeptičan i baš komentarisao sa kolegom kako je granica ispod 20% sjajan rezultat kad ono kao da nas je auto čuo Čisto da se vidi da i u izuzetno lošim uslovima DPF može da odradi svoju funkciju valjano.
  2. 2 points
    Nemojte da mi zamerite, ovo je forum ,ljudi iznose svoja iskustva i mišljenja, meni je budžet bio 13000 e ali kako sam ulazio u ovu priču znao sam da moram da se cigančim za još koji eu.Gledao sam i elantru i astru 1.4 t sa plinom ali cena je bila prevelika, oba automobila su skoro doguravala do 16000, volim i ja tablet , kamere, kožu i ostale džidža bidže ali nisam imao 20000 e, negde je morala da se povuče crta, hteli vi da priznate ili ne tablet i kamere nepokreću auto već obrtni moment.Ja najviše vozim ovaj auto, ja sam birao motor a žena boju, toliko o razumevanju prioriteta slažem se sa vama, i bela boja je ok.Još nisam primetio da mi nedostaje hrom paket u vožnji i kožna ručica menjača.Stvarno ne znam nikog ko kupuje polovni auto da mu je oprema bitnija od motora.Meni Tipo uopšte nije bio prvi izbor, trudio sam se da budem otvoren za sve , ali daleko od toga da sam bio spreman da ga svoj novac dam na ime i reklamu.Moj kolega je kupio golf 7 u osnovnoj boji za 15500 e sa tri cilindra ,o tome pričam, to me podseća na nadrealiste 1000 konja 100 kubika.Za sada živim bez kamere ali moram da se složim da je stvarno neophodna ali ne po ceni koju morate da doplatite,parkiram kao da idem po jajima, parking senzori su beskorisni.
  3. 2 points
    Uf ta plava je sigurno jedna od najgorih boja ikada. Ako me secanje sluzi dobro mislim da se zvala Imperial ili Royal Blue A sto se tice Tipa, ja ni jednog nisam video osim u beloj i tamnosivo metalik.
  4. 1 point
    Doslo vreme da se rastajemo, da se prelazi u nesto novije. Vecini je poznato, ali da ponovim, Astra H restyling, 2008god., multiJet 150ks, 6brzina, COSMO-SPORT oprema + dodaci • Registrovana do Aprila 2018. • Kompletna servisna istorija • Bogat paket opreme (BiXenon, Navigacija, Polu kozna sedista, Sport mod, parking senzori, tempomat, polu automatska klima,foto senzitivni retrovizor..) • Sve 4 odlične zimske gume • U skorije vreme zamenjeni diskovi, plocice, hladnjak klime(mana Astre H), napunjena klima • Veliki servis uradjen pre 7000km • Sva stakla originalna iz prve ugradnje • Originalna kilometraza • Auto je u potpunosti ispravan, apsolutno bez ulaganja Kontakt: 0652440527 Milos Cena: 5200e
  5. 1 point
    MS PK

    Sedišta za decu

    Moz golfa dvojku odma da mu kupis za ove pare
  6. 1 point
    Markobgd

    Partikularni filter (DPF / GPF)

    @Ivan Prvi log je na temp motora od oko 34°C a drugi na 85°C odnosno radnoj temperaturi.
  7. 1 point
    bglion

    Partikularni filter (DPF / GPF)

    Kad dpf vidi Mareta popušta odmah
  8. 1 point
    Suma sumarum , zadovoljan sam, motor je stvarno extra ,pisao sam o potrošni ali stvarno bez lovačkih priča, jedinu zamerku imam na prostor za desnu nogu, kolenom udaram u konzolu nema dovoljno mesta i nikako ne mogu da se naviknem na menjač nije da nije precizan ali nekako nije to to.Slusao sam dosta o lošoj plastici međutim nije sve tako crno čak je ok i zgodna za održavanje.Nisam uspeo da porastem preko 180 tako da su sedišta za mene ok , nisu me bolela leđa na dužim relacijama tako da je stvarno ok. Jako je prostran, velki gepek, prvi put se nisam razvodio od žene prilikom pakovanja za letovanje. Као da 1.6 traži otvoreni put po gradu imam utisak da me svi koče.Sedeo sam Rapidu i C-el. Tipo je za dužinu bolji, citroen je unutra sav nekako prost limen prva pomisao mi je bila reno 4, rapid je odvratno plastičan ,tvrd imate neki veštački osećaj i nikako nemožete da nađete položaj ,nekako neleži.Najbolji deo je da 1.6 neoseća put koliko god on bio zahtevan i klimu, ne slušam dali nesto melje u motoru i menjaču , nemam onu frustraciju da ne mogu da preteknem nekog i poriv da izađem i poguram auto uz uzbrdicu.Ništa neškripi sve je kao i prvog dana kao da nije fiat.Čitao sam da mu je vešanje pravljeno za loše puteve, istina, stvarno se neosećaju ovi naši fantastični putevi.
  9. 1 point
    Slažem se sa većinom teksta, a i o sa onim sa čim se ne slažem, moram da se složim jer je gospoja birala boju! Nego pričaj kakva su ti iskustva? Koliko si prešao, potrošnja, kvalitet, itt
  10. 1 point
    Ako cemo precizno onda 197.
  11. 1 point
    Ivan

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    Ma jok, presudne su performanse .
  12. 1 point
    Ja sam se ponovio,pala honda cbf 1000 Gt ,još je u Njemačkoj,čim dođe postavljam slike!!!
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...