Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/28/18 in all areas

  1. 4 points
    Axic

    Kazna za izlaženje iz auta

    Zašto kao? Kolega je u tim vodama već nekoliko godina.
  2. 4 points
    DRAGANCE

    The ''KGT'' project 2015

    Zavrsili smo sa atmo motorima ... Uskoro detaljnije
  3. 4 points
    PremieRacing

    Kazna za izlaženje iz auta

    Obicno se slazem sa tobom, i obicno preterujes al' mi ne smeta, samo si ovde debelo omasio. Kakvo kurcevo pravo sluzbenog lica da bude ne ljubazan?!? OBAVEZA mu je da ljubazan, uctiv, korektan, prijatan, smiren i stalozen.
  4. 4 points
    Siciliano

    Kazna za izlaženje iz auta

    Ne razumem zasto se stalno pominju neke druge zemlje gde je kao normalno a nasa se uvek stavi u negativan kontekst. Svako ko je imao prilike da vozi po srednjoj i istocnoj Evropi zna da moze biti i gore ali i ne samo tamo. Da vozac u USA izadje i pridje vozilu policije, nasao bi se na nisanu istog trenutka i molio bi Boga da panduru ne drhte prsti... U opisanoj situaciji, pandur je uradio sve sto po zakonu ima pravo....da je mogao kulturnije, jeste. Da je mogao i da ne pise...jeste. Ali eto, bio je takav covek i tu nema dalje price. I sam sam dozivljavao razne situacije sa njima, neke i iznenadjujuce pozitivne. Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока
  5. 3 points
    zelsav

    Selenia ili Koje ulje sipati?

    @Zuka S1 se poklapa sa ACEA C2 specifikacijom,N2 podrazumeva minimum A3/B4(ACEA) ali C2 standard ne podrazumeva samo Mid SAPS-Level(sto ima veze sa filtriranjem izduvnih gasova) vec i HTHS Viskoznost od minimum 2,9 mPa s dok je za N2 to minimum 3,5 mPa s.U prevodu,HTHS pokazuje sposobnost potpuno zagrejanog ulja(150 stepeni C) da tece kroz uske zazore delova motora koji se brzo krecu,sto je manji HTHS ta sposobnost je veca,a sto je motor novije generacije ti zazori su sve manji kada se dostigne radna temperatura.Ja bih se ipak drzao C2,osim ako ne mislis da je sa tom kilometrazom motor dovoljno pohaban pa moze da "prodje" i nesto gusce ,osim toga svako ulje u tehnickom listu ima naveden HTHS. Sto se tice ovoga sa gorivom,tacno je,nista od produzenog intervala zamene
  6. 3 points
    PremieRacing

    Kazna za izlaženje iz auta

    Član 3. U vršenju poslova kontrole saobraćaja na putevima policijski službenici obraćaju se učesnicima u saobraćaju pristojno i ozbiljnim tonom i na jasan i razumljiv način saopštavaju razloge zbog kojih im se obraćaju. Pravilnik o postupanju policijskih službenika postavljen na FLCS Forumu Hoces li sada probati da objasnis da "uljudno" nije isto sto i "ljubazno" ? Nije tesko biti fin... Lakse i lepse je bilo da kazes "u pravu si" nego da pravdas svoje promasene izjave.
  7. 3 points
    integralac

    Funny photos

  8. 2 points
    integralac

    Vicevi 120%

    Isao Mujo u luna-park, pucao iz vazdusne puske, pogodio cilj i kao nagradu dobio kornjacu. Dosao drugi dan, opet pucao iz vazdusne puske i dobio kao nagradu cvet. Tada ce Mujo: - Mani me se, bolan, daj mi hamburger k'o i jucer! ------------------------------------------------------------------------------ Otisao Mujo kod maticara, hoce da promeni ime -Sto ti Mujo hoces da menjas ime? pita maticar -Bolan malo mi je nezgodno -A kako se zoves? - Hm, Kurcina Mujo - A jes' malo nezgodno , pa kako hoces da se zoves? - Kurcina Haso ------------------------------------------------------------------------------- Zasto je Muja imao najveci nispe u osnovnoj skoli? Zato sto je im'o dvaes'dve godine.
  9. 2 points
    Smireni

    Kazna za izlaženje iz auta

    Neko od nas dvojice ima selektivno pamcenje da li je pisao da je vozio 90-100 preticajnom trakom, da ne kazem da laze! I jos jedan clan foruma i ja smo ti skrenuli paznju da si uslove na putu debelo preuvelicao, da ne kazem slagao. U toj pomenutoj Austriji, postoji tolerancija koje se cak odbija prilikom pisanja kazne. Dalje, da bude ljubazan je OBAVEZA, jer je on na radnom mestu. I meni se mnogo sta ne svidja pa ne mogu kad radim da se ponasam kako hocu. A da prilikom trazenja dokumenata jasno kaze razlog za to, i da me uputi sta se desava, je ZAKONSKA OBAVEZA, ako mu i dalje glumis drvenog advokata, da bi bio protivan. Slazem se da bi trebalo da prestanes da gubis svoje dragoceno vreme, i onako mi ne delujes kao neko sa kim bih imao o cemu da pricam. Ovo sto kaze @PremieRacing je istina, i da vise ljudi (ukljucujuci i mene) isteruje stvari do kraja, nesto bi se moralo promeniti. Ali vecina niti ima vremena, niti zivaca, niti novca da se bakce sa time. Najveci problem je subjektivno poimanje beznadeznosti te akcije, jer ovo sto kaze @YUgisa i mnogo ozbiljniji propusti se ne kaznjavaju, a kamoli ovakve sitnice. Vec sam rekao, u specificnoj sam situaciji da sam tokom odrastanja bio okruzen ljudima u uniformama. Mahom vrlo pozitivna iskustva. Uvek sam pristojan u ophodjenju. Jesam prekoracio ogranicenje - jesam. 54! Cela ona prica da tolerancija mora da postoji, ako ne zbog ljudskog faktora (daleko je nebezbednije gledati non-stop u brzinomer, ne bih li bio na ogranicenju), a ono zbog falicnosti opreme sto i proizvodjac navodi. Usmeno upozorenje, i jedan normalan odnos (pored kucnog vaspitanja i zakon ga nalaze) bi imao daleko vise uticaja na bezbednost saobacaja, da je to u bilo kom slucaju bio cilj ove akcije. Nije. Izasao sam iz auta, nisam znao da postoji taj zakon, moja krivica, ali izazvana njegovim nepostovanjem procedure. Sto je on na kraju, posle razgovora, priznao. Ali "sada je vec gotovo".
  10. 2 points
    Čim je vezan žicom i plus progoreo nema šta drugo da bude [emoji23]
  11. 2 points
    igor0511

    Kazna za izlaženje iz auta

    Ovde je 4000din za gosn policajca
  12. 2 points
    Axic

    Kazna za izlaženje iz auta

    @MS PK pao si sa trona, izgleda da ti je @igor0511 preuzeo titula kontraša.
  13. 2 points
    PremieRacing

    Kazna za izlaženje iz auta

    Svi su u pravu ali... Smireni, napravio si prekrsaje za koje je govno od coveka na sluzbenoj duznosti moglo legitimno da te kazni sto je i uradio. Vidim da ti je sve jasno i da imas ideju sta treba raditi ali te mrzi. E bas zato sto nas sve mrzi - ovakve stvari ce se ponavljati. Na sudu neces moci nista da mu oboris ali neces moci ni pola kazne da platis. Bolje je za tebe, i jeftinije da platis i da se ne zajebavas sa prekrsajnim sudom. Ali isto tako je prekopotrebno da se obratis policiji, odgovarajucem sektoru, i da napises prigovor na ponasanje sluzbenika. Imas i svedoka. To rade dobro i govno ce biti kaznjeno. To je i vise nego dovoljna satisfakcija za koju se vredi malo pomuciti. Moj drugarski predlog.
  14. 2 points
    totti

    Kazna za izlaženje iz auta

    Već duže vreme postoji ta kazna. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  15. 1 point
    Smireni

    Kazna za izlaženje iz auta

    E pa drugovi i drugarice, ako niste znali to postoji. Vozim ja veceras lagano, iskace pandur, zaustavlja me. Gleda oko auta da li mi rade svetla, da li smo vezani, da li je registrovan, i tek onda prilazi: - Licnu kartu, vozacku i saobracajnu dozvolu. (nista "dobro vece") - (Ja sad pitam ono sto je on trebalo da kaze) Jesam brzo vozio? - 54 kmh. (uzima dokumenta i krece ka svom autu) Ostanite u autu. Sedimo mi, nemam pojma sta se desava, to traje 15 minuta, ja prosto ne verujem da mi pise kaznu za 54, a i ako pise, do sad bi esej napisao. Izadjem ja iz auta, odem da vidim. VRLO KULTURNO pitam sta se desava, posto mi nije receno. Prva rec koja izlazi iz usta pandura, sada vise nismo na vi: - Ko je tebi dao pravo da izadjes iz auta? - Sto ne bih smeo da izadjem iz svog auta? - Hoces sad da ti pisem kaznu? - Za sta kaznu? Sto sam izasao iz svog auta da pitam sta se desava? - E sad ces da vidis! - Je l' mogu ja da dobijem uz to i ime i broj znacke.... Da sam ja bio neprijatan, kao sto umem. Da sam bio preteci nastrojen, vredjao, ometao ga u vrsenju sluzbene duznosti.... Pa da razumem. Vrlo kulturan. Epilog je 1500 dinara kazne za prekoracenje brzine, i 2500 dinara kazne za izlazenje iz auta! E to je ono govedo pandursko zbog koga policija jeste na takvom glasu. Onaj kome pozelis nesto bas strasno. Necu ja da propadnem zbog 4000 dinara, da ga kupim sa sve tom sargarepom, platicom i stilom u kome sede... Stvar je principa. Dok je meni pisao kaznu, proleteo je lik sa meckom, minimum 70, i jos 3-4 auta sigurno preko ogranicenja. Svaki treci ima neke krsne ksenone, koji oslepljuju. Subota je, pa je pitanje ko je i pio.... Ali ne, najveca opasnost na putu je moja suluda voznja od 54..... A najveci prekrsaj to sto sam ga pitao ono sto je on trebalo po sluzbenoj duznosti da kaze.
  16. 1 point
    DraganUS

    Kazna za izlaženje iz auta

    Gari
  17. 1 point
    Bingodalton

    Lepi i zanimljivi primerci iz oglasa

    Imam svoj Sent from my SM-A510F using Tapatalk
  18. 1 point
    rkoma1986

    Lepi i zanimljivi primerci iz oglasa

    Plac je relativno blizu mojih, mogu pogledati ovih dana kad budem isao do njih, nznm tacno kad da ti kazem. Bez cascenja :-)
  19. 1 point
    darkman14

    Kazna za izlaženje iz auta

    Prošle godine me zaustavi kod stadiona Vojvodine na Bulevaru, kaže vozio si 57km/h. Rekoh šta sad, možda, nisam obratio pažnju, pola 1 bilo noću... Kaže ajd otvori gepek, tu malo začuđen, otvorio gepek, u gepeku alat i štošta, a ti si majstor, i jedva dočekah rekoh jesam, samo mi je vratio dokumenta i rekao smanji malo. I ja nastavio svojim putem. Pre neko veče, opet nešto oko pola 1, prekoputa lutrije na bulevaru, opet radar, istrčava u treću traku da me zaustavi. Stao, kaže vozio si 59km/h. Da li sam, ne znam, čisto sumnjam, ne verujem pošto sam tek skrenuo sa semafora levo. Dao mu dokumenta, ode, ispisa, kaže 1500RSD u narednih 7 dana. Posle se razmišljam, mogao sam tražiti da vidim jel stvarno bilo 59, u tom trenutku nisam razmišljao, samo da me pusti, da ne smara. Te granične vrednosti su mi kritične. Znam da su jedno vreme na Ibarskoj, onaj deo što je u gradu, zatim po selima po Sremu (Dobanovci, Krnješsevci...), redovno pisali 72km/h. Odnosno, kad te zaustavi, prikaže ti onu vrednost što je on namestio da bude njemu kao oznaka za prekoračenje. Ljudi to nisu znali pa su redom plaćali tipa po 1000-2000... samo da ne piše kaznu jer je ovo prekoračenje preko 20 u naseljenom mestu.
  20. 1 point
    rkoma1986

    Lepi i zanimljivi primerci iz oglasa

    Haubu nastelujes pomocu onih odbojnika... Auto izgleda donro i cena je ok. Jos da ima digitalnu klimu, bio bi top
  21. 1 point
    Smireni

    Kazna za izlaženje iz auta

    Evo covek ti je nasao i tacan clan, ali ti i dalje insistiras da si u pravu... Ja ti ostavim scrsht.... Ne mnisi ti to tako mislio. Ja ti kazem da je razlog za zalbu NEPOSTOVANJE PROCEDURE sto je na kraju i pandur nevoljno priznao. Mora da kaze RAZLOG ZAUSTAVLJANJA. Nije to hoces - neces! Ako vec siluje zakon za 4kmh, onda mora i on da ga postuje. Ne, ti i dalje imas sta da dodas.... Koje je "zadovoljstvo" komunikacija sa tobom. Prelazis preko argumenata i zamenjujes teze k'o da si politicar.
  22. 1 point
    Dobra je ta... Al' bolja ona 8C
  23. 1 point
    Axic

    Kazna za izlaženje iz auta

    Aj da ga ne "tupimo" mnogo. Jel vozio iznad ograničenja? Jeste! Jel izaš'o iz auta iako je to zabranjeno? Jeste! Platio kaznu jer je bio kriv i to je to. E sad što se baš na njemu zalomilo jbg, uvek to tako bude. Sledeći put ću možda to biti ja, Igor, Laza, Mika...
  24. 1 point
    igor0511

    Kazna za izlaženje iz auta

    Ljubaznost nije procedura vec subjektivno vidjenje. Zbog toga ne vidim osnov tu za neku zalbu. Zamisli da se zalis da policajac nije bio ljubazan. @Smireni gde pise o mojoj voznji? Selektivno citas i nakon toga generalizujes da ja tako vozim stalno. I ne znam sto imas potrebu da se ubedjujes i da citas kako ti neko lupa kontru. Ako ne mozes da prihvatis misljenje suprotno tvom nemoj pisati na forumu nego na blogu Takodje ne vidim cime sam zasluzio takav nacin komunikacije i analiziranja kako delujem.
  25. 1 point
    bane1321

    Kazna za izlaženje iz auta

    Meni se desilo da me po izlasku novog zakona, zaustavi policija, jer sam 500m pre snimljen radarom... Pop..eo sam, nigde kuce na 10km, a ogranicenje 50, ja isao 60... Vidim komsiju medju policajcima I po uzimanju dokumenata I odnosenju 10 metara dalje do auta, ja odlucim da izadjem, ne bili me ovaj video... Medjutim prilazi mi drugi policajac I ljubazno me upozori na zakon I ostalo I tako sam naucio. Sledeci put su me zaustavili, a dokumenta ostala u rancu, ja sam kulturno pitao I izasao do gepeka. Prosle godine sam dva puta popio kaznu za brzinu, oba puta su bili kulturni da kulturniji ne mogu biti. Na zalost ima gi razni. A desava se da I dobar lik pop..di zbog necega. Uvek treba spustiti loptu. Posebno kad nisi 100% upravu!
  26. 1 point
    Pozdrav drustvo! Imam jedno glupo pitanje, ali mi stvara muku vec par dana... Naime, zadnji lonac auspuha mi je progoreo sa donje strane, prilicno, a i nosaci ( ona gumena sr...a) su pukli, pa sa klatio auspuh. Bandazirao sam ga nekom žicom dok ne stignem do majstora, ali imam sledeci problem : kada startujem auto, zazvoni pozadi kao da imam staklene flase u gepeku, i prestane. Kad pokrenem auto, cuje se dok ne prebacim u drugu brzinu... I kod zaustavljanja je isto, znaci, samo na manjim brzinama, kad krecem i kad stajem. Da li je to ipak do auspuha ili nesto drugo?! Hvala Vam unapred!
  27. 1 point
    Axic

    Kazna za izlaženje iz auta

    @igor0511 3.000 za gospodina.
  28. 1 point
    igor0511

    Kazna za izlaženje iz auta

    Nije ovo nista posebno. U Austriji idem po cajgeru 110km/h, ogranicenje 100km/h i blicne kamera. Jednom prilikom coveku kod Beca naplacena kazna za pojas na zadnjem sedistu, a posle toga prolazi covek sa W tablicama nevezan i policajac mu pokazuje da se veze. Jbg, ko ti kriv kada imas BG tablice i ne vezujes se Znam za situaciju u Svajcarskoj da je zena od 60+ godina privedena jer je odvezala pojas nakon zaustavljanja i krenula napolje. Cak kazu da je preporucljivo drzati ruke na tabli u toku zaustavljanja da ne pomisli policja svasta. Pre neko vece mene policajac zaustavlja i ja sam bukvalno 5min trazio dozvolu u torbi za trening. I nista mi nije rekao, niti je otisao da se zali na nekom forumu Nemojte praviti od komarca magarca Da li ce neko biti ljubazan ili ne njegovo je pravo, a isto tako je pravo da kazni za prekrsaj koji je nacinjen. Kao sto vec rekoh, nauk za sledeci put. I opet da ponovim isto - spustiti loptu. Mozda je bas i razmisljao da li da napise kazu i onda napenalio za obe kada je Smireni izasao da vidi zasto ceka.
  29. 1 point
    neshtry

    Kazna za izlaženje iz auta

    Takvi su kakvi su ali moramo da ih ispoštujemo i tačka.Sve ostalo vodi zaoštravanju situacije i češće dovodi do pogoršavanja tvog ličnog položaja nego do neke "pravde"...A ima ih opakih.... Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
  30. 1 point
    sasha015

    Kazna za izlaženje iz auta

    Smireni,svaki vozac bi trebalo da procita zakon s vremena na vreme I obnovi gradivo. Zakon je donesen ima vec 6+ godina I ako iole visis po forumima procitao bi negde da moras da sedis u autu kad te zaustave.Nema izlaska.Sedis I cekas. Kamera je zakon u autu,i to najbolje ona koja snima I napred I pozadi. Isto ako si izasao,po drugom propisu bi trebao da stavis prsluk.Nisi ga obukao,tako da.... Koliko nas ima vise od jednog prlsuka u autu,a trebalo bi za svakog putnika.Ja prvi imam samo jedan. Naleteo si,kao I svi mi obicni sto nalecemo I placamo I finansiramo ovu drzavu.Dok se oni spominjani u mercedesima kur...,nas trpaju. Sta ces,tako je kako je. Prilagodi se,smanji brzinu.Kad ti dodje "cef",odvoji par hiljada na stranu ako te uhvate I raspali ga gasu,ko ga j... ,jedan je zivot.
  31. 1 point
    Siciliano

    Selenia ili Koje ulje sipati?

    Definitivno mozes 5-40. Ulja 5-30 su za vozila sa DPF- om. Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока
  32. 1 point
    igor0511

    Kazna za izlaženje iz auta

    Sad vec izmisljas da ne kazem lazes Ti si dosao da te neko na forumu tesi kako si u pravu sto si smekerski otisao da vidis zasto te zadrzavaju pa se sad ljutis. S obzirom da imam pametnija posla od toga da se sa tobom objasnjavam sta je bezbedno, normalno i propisano zakonom srecno u daljoj vozackoj karijeri. Ja sam zavrsio sa objasnjavanjima jer ocigledno ne ide
  33. 1 point
    Ma treba deda to da proda.Velik auto za dedu,a penzije sve manje Bole se navukao na myet ipak je manja potrisnja. Ja sam zainteresovan moze licitacija pa ko da vise
  34. 1 point
    Markobgd

    BMW 5 GT ==> BMW 6 GT

    Prelep enterijer...nema ravnog ovom!
  35. 1 point
    Ma kakvi, ovako sredjen auto se ne prodaje. Suvise ulozeno, mora da se izvoza, da se iskoristi. A i da prodas, sta da kupis da slicne pare (+-) a da bude upola sredjeno ovako, bas kako si hteo?
  36. 1 point
    Sjajan stilo.Od pocetka pratim temu.Jedino bi bila dobra prodaja i isplatila se,ako bi neko naleteo poput tebe picajzla da bude i plati koliko zaista vredi,ali to je kod nas skoro nemoguce.Svako bi da kupi jeftinije,a proda skuplje ,a pri tome retko ko je pravi pican.
  37. 1 point
    Dule 021

    P: Nissan Qashqai 1,6 16V Visia 2013

    Danas je i stigao sledeci SUV slivne klase kao i ovaj prodati. Opel Mokka 1,4 Turbo 2014 sa ugradjenim metanskim uredjajem. Prelep model i primerak sa garantovanom kilometrazom i kompletnom servisnom istorijom. Slike su napravljene tek posto je spusten sa kamiona sto govori o stanju vozila. Trenutno je na carini i ocekujem njegov izlazak za 10-tak dana.
  38. 1 point
    Markobgd

    Kazna za izlaženje iz auta

    Samo jednom sam imao priliku da budem pozitivno iznenađen ponašanjem saobraćajne policije i to ne kod nas već u CG. Vraćao sam se sa sahrane i negde kod Mojkovca me zaustavi patrola. Pozdravi me čovek podizanjem šapke i valjda videvši da smo svi u kolima u crnini bez da mi traži dokumenta pita da li sam umoran, da li sam imao nekakvih problema usput?! Nakon što odgovorih da je sve ok požele mi srećan put i isprati opet podižući šapku. Iskreno ostao sam zatečen i prijatno iznenađen! Ja generalno nemam problem sa policijom i izuzetno retko me zaustavljaju (jednom u par godina) ali čini mi se da se samo taj jedan put isti obratio kao čovek čoveku a ne kao vlast nekom nižem.
  39. 1 point
    pa to ti kazem - sve znas , ja bih ali se on neda ........... sta da kupim kad nista konkretno da dodam i nemam. a za koji dan i deda treba da postanem ........... .
  40. 1 point
    Top

    Kazna za izlaženje iz auta

    Radari nisu bazdareni ali na zalost imaju atest kao da jesu. Jednostavno im posalju markice i ateste i teraj dalje. Ponekad i odrade neki atest koji se svodi na to da u auto stave neku vrstu GPS uredjaja i dok se krece ka radaru uporedjuju podatke sto je vrlo diletatanski i moze imati odstupanja. Ne radi to samo zavod za mere i dragocene metale nego gomila firmi kojima zavod izdaje licencu. Konkretno za radare se pravo labaratorijsko bazdarenje moze uraditi samo u par labarotorija (jedna mislim u N. Sadu). Ja predlazem da ti lepo presavijes tabak i prijavis ga UKP-u za nedolicno ponasanje i ophodjenje i to bi bilo najbolje da ti sastavi neki pravnik ako znas nekog. A za kaznu sta da radis, moras da platis.
  41. 1 point
    igor0511

    Kazna za izlaženje iz auta

    @Smireni nisam ja nicijj drveni advokat vec ti imas neko poimanje saobracaja koje nije u skladu sa zakonom Jesi vozio brze? Jesi. Jel te snimio radar? Jeste. Vise srece drugi put. I mene je snimio radar na 139, a S klasa iza mene se tek zagrevala i 100m posle toga isla 200 i nikom nista. Nisam kukao kako je svet surov vec platio kaznu. Lepo ti covek rekao da sacekas i izlazis iz kola. Jesi glumio mangupa sa tim? Opet jesi Zao mi je, ali nisi ispao u pravu. Lepo ima zakon koji zabranjuje izlazak jz kola. Neznanje tog zakona je opet tvoj propust. Nije meni cilj da ti lupam kontru, vec ti kazem kako jeste. Namerno ili ne si nspravio dva prekrsaja i to je to. Nema prostora za zalbu vec platis i nauk za sledeci put.
  42. 1 point
    Marko, ne znam sto toliko potenciras da auto ide od 0 do 100 ispod 10 sekundi? U gradu večito gužva, sve više automobila na ulicama, sad još i kamere pa stvarno ne vidim razlog za ubrzanjem. Jedino ako posle posla ili vikendom vozis Drag race pa zato spremas auto. Ja imam isto 1.3 mjet u Puntu i sasvim zadovoljava potrebe za gradsku voznju i ide pristojno. @TeaseR auto si kupio ti a ne on tebe tako da vozi i uzivaj pa nek traje kol'ko traje.Nemoj se opterecivati oko toga da li je dobro ili lose za motor sto vozis ovako ili onako i da li to njemu prija ili ne.
  43. 1 point
    The Punisher

    Vicevi 120%

    ------------------------------ Mujo stoji pred automatom za koka-kolu. Ubaci kovanicu i izađe jedna limenka kole. Ubaci Mujo još jednu i opet izađe limenka. I tako Mujo nastavi dok se jedan iz kolone koja se stvorila iza njega ne pojavi i reče: - Oprostite gospodine, jeste li gotovi više? I mi smo žedni. A Mujo će na to: - Dok Mujo dobija, Mujo igra! ------------------------ Pitala nastavnica geografije Snezu iz Zemuna koji je najveci vrh u Srbiji, a Sneza ce:" Znaci nastavnice najveci vr' u Srbiji je, kad subotom na splavu peva Sejo Kalac"
  44. 1 point
    bojan dim.

    Fiat 500 L 1.4

    To nije tacna prosecna, negde oko 10000 km se i kod mene samo prosecna brzina resetovala na 0. Prostom racunicom se dodje do prosecne brzine od oko 35km/h
  45. 1 point
    sasha015

    Fiat 500 L 1.4

    Ovde nesto nije u redu? Kako prosecna brzina 13 km na 19ooo predjenih kilometara?Vozio si ga u prvoj na dizalici da bi potrosio 6.6 litara? :-)))
  46. 1 point
    Markobgd

    Fiat 500 L 1.4

    Za ovu prosečnu brzinu potrošnja je mizerna
  47. 1 point
    PremieRacing

    Funny photos

    Ja bi dodao D) samo se bojim da me ne banuje mr. prešjednik...
  48. 1 point
    Milosnis18

    Lancia Kappa 2.0 20v - set kvačila

    tek sam sad video stare delove. korpa i lamela mecarm a druk breda loret koji je iz 3 dela izvadjen. strasno nov mecarm sada kosta oko 8000 pitao sam bas da vidim i cena govori sve a luk sto sam ja stavio 17300 zadnji bio u euro 07 kazu jos je skuplji drugde
  49. 1 point
    Milosnis18

    Lancia Kappa 2.0 20v - set kvačila

    u bre kakvi ste.. sredjena lancia usput legle i 19-ice slike u temi samo da je operem. uzdravlje
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...