Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/30/17 in all areas

  1. 3 points
    totti

    Lancia Delta

    Da znaš da si u pravu, isti je [emoji23] Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  2. 2 points
    integralac

    Vicevi 120%

    ZASTO JE BAS OSMI MART DAN ZENA? Jedini broj sa dve rupe 8
  3. 1 point
    nstyner

    P: opruge za Punto mk.2 - plave AP

    Jeste Miiloše druže !
  4. 1 point
    Mekši je od Yuga, tako da....
  5. 1 point
    Milutinac

    Fiat Bravo 2008

    Opa opaaa^ Galfer...naravno
  6. 1 point
  7. 1 point
    Stigla Yugisi notifikacija na mail, obavestenje na TapaTalk, na fiksni telefon ga zvao operater, a sredio je i sa SBB da mu na d3 posalju onu koverticu kao obavestenje
  8. 1 point
    Ivan

    Pneumatici...letnji, zimski, iskustva

    Ovde ce jos malo i Wintera postati neka referenca .
  9. 1 point
    Ako je kao na malom 500, sa obe strane volana postoji po jedna rupa kroz koju se oslobadja klip koji drzi airbag. Pa mozes da bacis pogled da li je i kod tebe isto. Vrlo je malo DIY materijala na forumu, vezano za 500L. Ako planiras da bilo sta cackas oko airbag-a u smislu diskonektovanja, ne zaboravi da raskacis klemu sa akumulatora.
  10. 1 point
    @Kuvalja Mislis na ovog?! Ja sam sada na istoj visini, slikacu danas bas...ali bih voleo da imam nove opruge. Fino se ja sada vozim, recimo fabricka udobnost jedno 3cm nize. Ali bih voleo da imam nove opruge, nove amorte i da sam miran. Recimo da bi amorti svakako sledece godine bili za zamenu, pa bih probao da napravim dobar komplet. Ili nov pro-kit sa nekim dobrim amortima. Ili bilstein B6 set videcemo Ne bi bio problem ni da je pretvrd ni prenizak, ali posto opruge nisu napravljene za moj motor/model stošovao je ceo automobil. Predjem preko ulegnuca nekog a on posle napravi jos 5 "talasa" PS - citiranje ovog poslednjeg moze da pocne za 3...2...1
  11. 1 point
    integralac

    Vicevi 120%

    Stiže mi SMS od vulkanizera: -Druže, ako si još uvek živ, pažljivo zaustavi auto i zavrni šrafove na točkovima, mi smo zaboravili.
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...