Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/23/17 in all areas

  1. 5 points
    ne tako davno česi i poljaci su sa peglicama i kamp prikolicama dolazili na more. Pun auto i prikolica ljudi i hrane za tih 10 dana naravno par delova i stvari za prodaju! Ti autići sa dva cilindrića su to bez problema odrađivali bez stajanja. Sad ovde pišete da se jugo jedva popeo na brdo i da li će punto podneti duži put?!? licno sam sa starijim drugarom išao u šoping u Istambul u staroj i napola truloj peglici otišli i vratili se bez problemčića i kvara i bez stajanja osim na pumpama za gorivo.
  2. 4 points
    vagenovac

    Chip Tuning (čipovanje)

    Skoro uvek ima razlike, recimo kod vagena 1.6tdi 75-90-105ks se razlikuju u menjacima I interkuleru koliko se secam, dok je motor I turbo isti. Takodje recimo 2.0tdi od 110ks je motor/turbo identican kao na 140ks I moze da se razvrne na 400nm, ali nosi menjac sa 1.6tdi koji je predvidjen za maksimalnih 250nm. Cesto kod detunovanih motora bude recimo klipovi nizeg kvalitwta itd. Iako sam cipovao skoro sve automobile zbog snage, mislim da nema nista lepse od fabrikane koja te zadovoljava snagom.
  3. 3 points
    Evo i ja mašem [emoji3]
  4. 2 points
    Ivan

    Punto 1.2 16v HLX (nemac)

    Vidi, ja ocekujem da u naredna tri dana verovatno ne bi trebao da imas problema jer najavljuju i toplije vreme. Dopisi iskustva pocetkom nedelje, cisto da vidimo da li je to to pa da i mi ostali znamo da pazarimo...
  5. 1 point
  6. 1 point
    moze,al najbolje do 60 na sat pa menjaj u cetvrtu
  7. 1 point
    Krenulo je sa reakcijama na poruke, a ima da zavrsimo kao drustvena mreza gde cemo da kacimo slike Za ove novije clanove par saveta: 1) Postoje privatne poruke da ne morate javno da pitate devojke za godine 2) Kada smo to savladali svakako ne pitajte devojke za godine 3) Ako ste bas pitali i dobili nakon toga sliku, barem udarite taj like kad ih je vec Nesa otkljucao A sto se kola tice 400-500km je sprdnja za bilo koji ispravan auto, a i za bilo kog zdravog vozaca. Astra 1.4 nije mnogo brza od tog Punta niti ima tempomat pa je moji roditelji uredno odvezu i po 1000km u jednom smeru.
  8. 1 point
    Bingodalton

    Chip Tuning (čipovanje)

    Za Alfu 159 mozes u eperu uporediti turbinu recimo i druge stvari. Ili u nekom programu za delove vidis za koje sve 159. odgovara taj deo. Za FR ne znam. Ali se one i razlikuju sa remapovanim konjima na tuning sajtovima. Za 159 dosta njih kazu da su iste i daju istu maks snagu. Po meni super opcija za vijati slabiju verziju, manja registracija i manje izakana, kao ustrojen i trajniji motor.
  9. 1 point
    Letos sam isao na more silom prilika punticem doduse 1.2 16v i vrlo se korektno pokazao, nekih 750-800km u jednom pravcu. Nije za vece brzine na AP ali do 130-40 je sve ok.
  10. 1 point
    Zhorz

    Fiat 500L - produženje garancije

    1.3 je Atin
  11. 1 point
    Bingodalton

    Chip Tuning (čipovanje)

    140 i 170 nemaju razliku samo kod Alfe 159, tj 136 i 170ks. Kod Giuliette postoji razlika kao sto je gore navedeno.
  12. 1 point
    Smireni

    Fiat Stilo - prednji trap

    Vidis da su me svi skapirali odma'....
  13. 1 point
    Milutinac

    Fiat Stilo - prednji trap

    ^If you know this - you`re too old
  14. 1 point
    mladenke

    Chip Tuning (čipovanje)

    Nema sanse da tu ima 230 konja, pa cak i da ubacis 20 zivih konja direktno iz ergele... Ako uspes da ih ubacis u bravo. Radio sam 2.0 motore, cak u zadnjih par meseci 90% radjenog su bas oni i sa vrlo slicnim pritiskom i gorivom dobija se 20-30hp manje. Za jednu sigurno znam da je merena kod raleta, a druga u revo chipu. Izbacile slicno, pa znaci da su mereno valjano a i krive im se poklapaju sa logovima. Cak i alfine varijante 2.0 170hp sa ovim pritiskom i gorivom daju 200-210hp kad je suncano vreme. Ovde log nema veze sa ovom krivom.
  15. 1 point
    Na moju zalost, bio sam u pravu. Ipak je otisao senzor pozicije volana! Zbog njegove istrosenosti, davao je los signal, pa je volan podrhtavao cak i u stanju mirovanja. Ta gimnastika me je kostala 120 eura sa ugradnjom, ali sada barem sve radi kako treba. Malo se teze okrece volan, sto bas i nije po mom ukusu, mada vidim da svi koji su menjali sentor to isto prijavljuju. Navodno, stari senzor je davao vise struje motorcicu, pa je zato i vrteo lakse.
  16. 1 point
    mladenke

    Chip Tuning (čipovanje)

    Ovaj dijagram mi se ne poklapa sa ovim logom. Sa slicnim pritiskom i gorivom srpski valjci izbacuju 20-30ks manje iz 2.0.
  17. 1 point
    Sjajno mi je ovo zensko pisanje, osvezenje na forumu...Slobodno cepaj pa Punto je to nece mu nista biti :-)
  18. 1 point
    Axic

    Punto 1.2 16v HLX (nemac)

    Exide premium nakon skoro 4 godine počeo da pokazuje znake slabosti. Prethodna 2-3 dana se mučio pri prvom jutarnjem paljenju pa reših da ne dočekam da auto palim na kablove te ga juče zamenih. Kupljen Monbat Dynamic od 44Ah i sa otkupom starog izaš'o je 3730 dinara. @Ivan za sad zadovoljan novim.
  19. 1 point
    Ok.Onda srećan put i lepo se odmori pre toga!
  20. 1 point
  21. 1 point
    skile86

    Fiat Stilo - prednji trap

    Koliko se secam, cena za stabilizator je bila oko 15e u Bogunovicu tj neka smesna razlika u odnosu na AP sport i slicne.
  22. 1 point
    Ahahahahaha! Ne. U cvetu sam mladosti.
  23. 1 point
  24. 1 point
    dekirs

    Chip Tuning (čipovanje)

    Slatki ste kad se raspravljate
  25. 1 point
    Dezurni

    Chip Tuning (čipovanje)

    Jedini ti nisi shvatio šta sam naрisao [emoji26]
  26. 1 point
    Matteo11

    Sei Sporting Abarth

    Odlične su !
  27. 1 point
    PremieRacing

    Sei Sporting Abarth

    SVE rešeno.... samo još pranje.
  28. 1 point
    To ti je kao ono kad se pojavio "medijapan" materijal kod nas. Jedni vikali to je Made in Japan a drugi da je medijapan nova vrsta drveta koja raste samo u Japanu
  29. 0 points
    Postavi ovde i neku svoju sliku da svi budu zadovoljni
  30. 0 points
    koliko je istina da CC gume najbolje dolaze do izrazaja u kombinaciji sa pogonom na sva 4 tocka? tj. Da je bolje menjati letnji/zimski set nego imati CC gumu a bez 4WDa?
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...