Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/16/17 in all areas

  1. 2 points
    integralac

    Vicevi 120%

    -Kur.o glupa! -A sto sam glupa? ---------------------------------------------------------- -Koje je boje sljiva? -Ljubicasta. -A sto je ova plava? -Pa zelena! ------------------------------------------------------------------- Razbolela se ciganka i resi da ode kod doktora, al' nije imala knjizicu pa je uzela od komsike Jovane... Ode ona kod doktora, preda knjizicu, i sad je doktor proziva: Jovana Zdravkovic...ciganka cuti... Jovana Zdravkovic...ciganka cuti...Jovana Zdravkovic... i posle treceg puta seti se da je ona i ulazi kod doktora. I kaze doktor: Pa dobro Jovana, sta vam je? Kaze ciganka: Komsika
  2. 1 point
    Stilisa

    Beli sporting

    Svecke 3600, a set kvacila oko 8000 @Axic Raspitivao see Za sad su na cekanju
  3. 1 point
    Dr. Tuborg

    Vicevi 120%

    Sede ciga i ciganka i piju kafu pa on kaze njoj: "Vidis sta ti je zivot,prvo si mi bila sestra,pa zena, a sad si mi tasta".
  4. 1 point
    Axic

    Alfa Romeo 159 SW by IrenaHGT & neshaoct

    Vozio se 2 dana, za sada prezadovoljan.
  5. 1 point
    Stilisa

    Beli sporting

    Keke...ti dok dodjes.....dobar si za po smrt da ides. Elem, prodje godinu dana, obrnuo nekih 17-18000 km... letos procureo semering na menjacu pa izmastio lamelu, pa je pao novi set kvacila i sredjivanje semeringa. Zamenio mu sondu iznad katalizatora posto je poceo da trosi ko 2.5 da vozim. 10e polovnjaca, ali radi posao. Farovi nesto naglo pozuteli pa ga castih da progleda....a i ja. I nova godina dosla ranije kod punta i dobio je nov termostat i svecke. Dosta mu za ovu godinu.
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...