Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/24/17 in all areas

  1. 2 points
    Smireni

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    Duboko ironicno Smireni, k'o kad najkrupnijeg lika u drustvu zovemo Mrvica.
  2. 2 points
    Čovek sa valjcima??? Taj sam
  3. 2 points
    Smireni

    Fiat Bravo

    Vrlo oprezno sa bilo kakvim zahvatima sa Blue&me. I ubacivanje jezika, i update na 5.5 ili 5.6 moze da izazove riknjavanje. Sa druge strane moze i gasenje auta dok cita muziku sa USBa, ili ne znam, lepet krila leptira u Poljskoj. Generalno, ako radi, ne cackaj.
  4. 2 points
    Dezurni

    HGT vol.2

    Kada već ne mogu da ga рrodam onda makar da ga uleрšam
  5. 1 point
    Nisi sam[emoji2] Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
  6. 1 point
    nesa 169

    Nove sijalice, iskustva - saveti

    Lepo će to drugima izgledati kad te posmatraju, ali pitanje je koliko ćeš ti videti. Probao sam više tih plavih i nisam se baš usrećio.
  7. 1 point
    Kao sto sam nekima na nedeljnom okupljanju spomenuo i pokazao, prodajem bajk, pa ako zna, mozda neko od vas ima zelju da se vozi na dva tocka ili zna nekoga ko bi da uzme dobar motor za instant sevdah Kopiram tekst koji sam stavljao u oglase, a cena je 2490 evropskih dukata i za koleze fiatiste podlozna je promeni i dogovoru naravno! Za sve ostale informacije ili dogovor oko vidjanja pozovite ili bacite sms, viber, whatsapp sve je u opticaju. 060/6037788 ili 065/8277277 (samo poziv i sms na ovaj broj) Fotke: Video koji mozda malo bolje prikazuje situaciju: https://www.youtube.com/watch?v=FAeW7QHdigQ
  8. 1 point
    dusman13

    Selenia ili Koje ulje sipati?

    Pa znam, tu sam i kupio. Tj. i brat i ja. Sve bre znam
  9. 1 point
    Markobgd

    Selenia ili Koje ulje sipati?

    ...već drugi put sipam... Doslednost je tvoja vrlina
  10. 1 point
    E jesmo cudni ljudi . Zasto da covek ne naplati svoje znanje i trud? Zasto niko od nas to ranije nije napravio, pa onda zviznuo cenu od 10 EUR? Imajte u vidu da su slicni digitalni emulatori (XCarLink, Yatour) do relativno skoro bili okruglo 100 EUR i da je to bilo "cudo" od tehnike koje Plug&Play na mini ISO konektoru menja fabricki mehanicki sarzer, omogucuje MP3 funkcionalnost, citanje sa USB, SD, povezivanje sa AUX, mogucnost povezivanja sa telefonom preko dodatnog BT modula... Cena Nenadovog uredjaja je (uz popust) bila tacno 3 puta manja od tih uvoznih. Niti branim bilo ciji interes, niti imam kakve koristi, cisto caskamo, ipak ne treba zanemariti neciji trud da se sve to napravi.
  11. 1 point
    totti

    Renault Twingo 3 TCe 90

    Ne Englez, Faro ostrvljanin [emoji3] Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  12. 1 point
    PremieRacing

    HGT vol.2

    Uuuuuuuuu, lave! Hoću i ja
  13. 1 point
    francuz69

    Renault Twingo 3 TCe 90

    Zabran je izletiste na Savi - ulaz u Obrenovac. Lepa sumica na obali, setaliste, par gotivnih kafanica. Obavezno svrati na rucak i popodnevnu blejku.
  14. 1 point
    gand

    Fiat Bravo

    http://www.blueandme.net/resources/download/APPLICATIVI/Cambio_Lingua/Page/Html_lingue/index_en.html Skines jezik koji zelis. odpakujes zip fajl na usb. Okrenes kljuc, ne palis auto. Sacekas 10 sec.Ubacis usb, i sam odradi posao. https://www.youtube.com/watch?v=5s4a6ubC-6A
  15. 1 point
    PremieRacing

    P:FIAT Punto 1,2 - 16V

    Koje je godište auto, čemu služi fufer, što je bitno koliko je pisalo na km satu kad si ga ti kupio, i porez na promet nećeš moći da platiš... koliko sada piše na km satu?
  16. 1 point
    Stex3105

    Fiat Bravo 1.2 16v

This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...