Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/10/17 in all areas

  1. 1 point
    Sachs (18000), ali bez razmišljanja. Pisao sam 101 put, ne mogu više, ukucaj u pretragu bravo jtd Valeo...
  2. 1 point
    Alternator! Nema dalje. Da sada ne pametujem jer je na netu lako dostupno koji se naponi alternatora smatraju kao ispravni. Bez 14v pod opterećenjem, uključeni potrošači, nema dileme da je u njemu problem. trt [emoji41]
  3. 1 point
    shomispc

    Zaboravljeno dete u automobilu

    Ja bih unapredio taj mehanizam tako da ako auto primeti da je neko ostao unutra, ispod vrata izađe minobacač koji treba da gađa vozača koji je otišao. Možda ne mora minobacač, bilo kakvo oružje koje bi ga, minimum, osakatilo. Alo bre, pa taj koji zaboravi dete u kolima i treba da prođe ovako. Razumem da zaboraviš kišobran ili jaknu, ali dete. To su garantovano isti oni ljudi koji voze auto sa slušalicama u ušima.
  4. 1 point
    beli_Punto

    Zaboravljeno dete u automobilu

    Tvoj mora sa tobom, ako ga ostavis, moze da otera auto
  5. 1 point
    Video sam se sa Goranom ali nismo nista uradili. Pre nekog vremena sam radio letvu volana i majstor je posle obrisao greske tako da Goran nije mogao da vidi koja je i nije bio siguran da li je motorcic ili mozda senzor (nadam se da nije). Meni otkaze servo jednom-dvaput u mesec dana recimo pri parkiranju ili silasku sa ivicnjaka ali evo sad nije dugo. Maltretirao sam ga po parkingu i pokusavao da upalim lampicu, ali kao kad odes kod zubara i ne boli te vise, tako je i tad sve radilo kako treba i servo nije iskakao. Videcemo, kad se upali sledeci put necu brisati greske nego cu zvati Gorana pa da vidimo sta je.
  6. 1 point
    shomispc

    Fiat servis ''Goran''

    Hvala, zvacu telefonom da zakazem
  7. 1 point
    Vule

    Benzinci vs. Dizeli

  8. 1 point
    Dule 021

    K: letnje gume 225 50/45 R17

    To su za tebe bajke a za druge realnost. Premium guma ostane duze godina meka i samim tim duze godina ce bolje lezati na vlaznom putu i imati bolju upravljivost. Premium guma ne moze tako lako da dobije deformacije na bokovima dok recimo kinezare koje god da uzmem da pogledam polovne imaju te deformacije iako su mlade i imaju saru 7mm. Premium guma se pogotovo odrzai na jacim i vecim automobilima pa verovatno ti zato i ne znas mnogo o takvim gumama. Kad ih se budes namenjao kao sto sam se ja i neki drugi clanovi onda ces shvatiti u cemu je razlika. I ovo nije tema za raspravu nego oglas tako da sta god ti dalje pisao da udaris kontru ja ne odgovaram jer necu da se spustam.
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...