Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/09/17 in all areas

  1. 1 point
    Bingodalton

    Iskustva sa amortizerima

    KYB treba popust da nam obezbedi koliko je reklamiramo. Sent from my SM-A510F using Tapatalk
  2. 1 point
    jevta BG

    Coupe 20 VT Plus

    Ostaje nam da cekamo video sa valjaka...
  3. 1 point
    Daljinski sa kljucem ostavis u kolima, a uradis kod kljucara samo mac kljuca i vezes ga za kupace gace ili ako si nudista na lancic oko vrata i pravac u vodu!
  4. 1 point
    cvike19

    Punto mk2 by CV

    I nakon montaze to izgleda ovako
  5. 1 point
    Ja sam ozbiljan takodje, ne sprdam se. Ima Dragan u Subotici HF Turbo sa ugradjenim pogonom, daje za 3000€. Nazovi njega, imas je na polovnim automobilima. Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
  6. 1 point
    neshaoct

    Nuova Bravo - desno kratko svetlo

    @vandu Hvala što si se setio foruma da napišeš šta je bio problem, sigurno će koristiti svakome ko bude čitao ovu temu.
  7. 1 point
    neshaoct

    Ramovi za tablice

    Pitalo me dosta ljudi ''kad ćemo raditi ramove, kad ćemo, imamo li ramove, što nemamo ramove, kako živimo bez ramova''...i tako to... Evo ramova za tablice...ustvari, evo teme da kažete šta želite. Kako da izgledaju, šta da piše na njima. Google kaže da mogu da budu otprilike ovakve: Prve su klasične crne, sa natpisom po želji. To je verovatno i najjeftinija opcija. Ustvari, ima i nekih jeftinijih koje su tanje, odnosno imaju tanja leđa, ali takve ne dolaze u obzir. Druge su hromirane, tj. sa takvim izgledom i opet natpisom po želji. Treće su sa karbon izgledom, ali nisam našao da imaju natpis...a, opet...nije mi logično da ne mogu da imaju natpis po želji, jer nam bez natpisa ne odgovaraju. Predlažite šta želite da piše. Nije problem i da se kupi novi, kraći internet domen ukoliko želite. Birajte font, odnosno slobodno napišite i kakvim slovima da piše. Imajte na umu da ćete ramove plaćati (bez obzira da li ste član Kluba ili niste), ali isto tako imajte na umu da ćete plaćati proizvođačku cenu, tj. Klub neće zarađivati na tablicama. Takva zarada nas ne zanima. Najjeftiniji ramovi (po onome što sam se raspitao do sada) su oko 1 euro u izradi (malo veći tiraž), pa bi onda i cena po kojoj bi ste kupovali ramove bila isto toliko. Ali, to sam čuo za one osnovne, ne za ove hromirane i karbon look... Nije problem, pitaću i za njih i postaviti u ovoj temi odgovor koji dobijem.
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...