Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/24/17 in all areas

  1. 1 point
    ~eon~

    Fiat Stilo 1.9 JTD - semering radilice

    Pozdrav imam problem sa semenikom radilice koji se nalazi na remenicu. E sad kad sam bio kodmajstora skinuo sve i kaze mi nije mi bas idealna uljna pumpa ispod semenika ima neki trag na nju boji se da opet ne procuri proslo pet dana on opet proprsko sta vi mislite moze li to biti do pumpe ili je veca pizdarija
  2. 1 point
    Sava

    159 2.0JTDm 2k10

    Fala drugari @Buca_Tipobice za tebe dobra cena jednog dana Skupio sam hrabrost i uzeo TI vesanje koje dugo stoji na KP, ali za 1750 TBi. Raspitivao se, savetovao se, sta ce se dogoditi zbog 60kg razlike u nosu (TBi 1430kg, 2.0 jtdm 1490kg po knjizici) i na kraju prelomim da probam.. Amorti su sporcki, tako da imam tu slobodu se igram sa raznim oprugama, dok mi sa fabrickim amortima nikakvo spustanje nije padalo na pamet... I montirano sve Bojao sam da će mnogo više da klekne auto, obzirom i da je teži nego što treba za to vešanje, a na kraju se neočekivano spustio za samo nekih 15mm. U principu je to ta visina Ti vešanja, sudeći po googlu i fotografijama sa foruma. E sad, ono što je donelo veću promenu je osećaj u vožnji. Auto je postao napet i krut, ali ne u nekom negativnom smislu, već pruža neki osećaj kao da sam konstantno u nekom race modu ako bi mogao to tako da nazovem. U krivini drži odlično. Možda to malo ne priliči jednoj limuzini u toj klasi (verovatno će normalnim ljudima to čak i smetati), ali se svakako ne vraćam na obično vešanje pošto sam generalno zadovoljan promenom.
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...