Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/23/17 in all areas

  1. 3 points
    Da doprinesem i ja malo ovoj temi, mozda nekom nekad bude od koristi U pitanju je fiat brava 1.2 16V. Pre par dana je potpuno izgubila servo. Otvorim haubu kad ono oko pumpe sve masno do zla boga, cantrica ulja prazna potpuno. Vidim oko onog senzora je bilo najgore: Skinem dzek sa njega kad ispod dzeka sve puno ulja a izbijaju mehurici. Dakle - kvar konstatovan Pomislio "super, kupim novi, uvrnem, sipam ulje i resen problem", ali nije bas tako. Zvao lokalnu radnju u Smederevu koja drzi samo delove za fiat i lanciu, kaze lik da nema niti da je taj senzor ikad imao. Pronadjem onda ovu temu na nasem forumu, sa istim problemom: I poslusam savet kolega iz te teme jer ocigledno taj senzor nema nikakvu bitnu ulogu. Odnesem senzor kod strugara da mi uradi po uzoru(navoj je inace 9X1.0, nije standard), to je ispalo ovako: Prebacio gumicu sa senzora na cep, lepo to stegao, pa ulio ATF dvojku crveno koje ide u njega(crveno je i bilo, mada vise vuklo na braon od dotrajalosti ), kad sam upalio brzo je poceo da meksa volan, a kako je povlacio tako sam dolivao ulje. U mestu okretao volan levo-desno, culo se i neko zujanje i to poprilicno glasno prilikom motanja dok nije izbacio vazduh i proluftirao sistem Onda uzeo AKRU K2 za odmascivanje motora da bar malo sredim taj svinjac Provozao ga, proverio ponovo... sve je suvo, ne pusta za sad vise nigde nista: Dolio jos nesto malo ulja koliko je jos povukao u voznji, u drugom krugu je vec ostao na maximumu a servo je cini mi se cak i osetno meksi nego pre ove "havarije". Tako da je to to, operacija uspela-pacijent za sad ziv Pa eto, posto vidim da u ovoj temi taj senzor nije spomenut da i ja podelim svoje iskustvo i jos jedan od mogucih kvarova na hidraulicnom servo sistemu
  2. 1 point
    Da se zovem Djuro i da mi besplatno daju te tablice, odbio bih. Sent from my SM-A510F using Tapatalk
  3. 1 point
    joe

    Glass Service - Zemun

    Veliki minus za ovaj servis kod hipodroma. Prosle nedelje nazvao servis zbog reparacije soferke i upute me na servis kod hipodroma posto samo tamo rade reparaciju.Nazovem i objasnim kakvo je ostecenje i kazu mi moze nema problema.Izadjem sa posla odem do servisa a tamo neki lik koga "mrzi da zivi".Bacio pogled na soferku i onda krece kako ovo ne moze da se reparira, te ne isplati se izacice me 5000 dinara ( reparacija kod njih iznosi od 2500-4000 dinara ) mora da se menja soferka i onako kroz ubedjivanje mi gura u ruku vizit kartu kad se odlucim da dodjem.Lepo se zahvalio i otisao. Juce bio kod Ivanića.Ljudi perfektno odradili, ne poznaje se mesto ostecenja.Cena 3000 dinara i dozivotna garancija za soferku ako pukne. Kod zamene za novu umanjice cenu za 3000 dinara.
  4. 1 point
    ViktorBG

    Funny photos

  5. 1 point
    Markobgd

    K: letnje gume 225 50/45 R17

    Meni žao što mi ne trebaju... Cena je extra
  6. 1 point
    A moze i da se namota izolir trakom par krugova oko "osovine" na B stubu, cisto da se vidi da li je do toga problem. Pa ako jeste, u fino stelovanje , cisto da se ne muci ako nije do toga.
  7. 1 point
    I Mica ne veruje sa njegovi oci
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...