Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/16/17 in all areas

  1. 2 points
    YUgisa

    Šta vas izluđuje u saobraćaju?

    Ti posadi neki veci zbun pa ce se stvoriti policija To je njihovo prirodno staniste Policija odavno nije sredstvo za povecanje bezbednosti u saobracaju nego aparat za pravljenje para. Probisvet koo sto su pijanci ispred prodavnica kasno u noc su praznih novcanika tako da tu nema potrebe za povecanje bezbednosti. Svaka najava promene zakona manje vise pocne sa najavama smanjenja nastradalih, a odmah sledeca glavna stvar je koliko dodatno para se ocekuje u budzetu od naplacenih kazni. A koliko sam video, prvu najavu slabo ispunjavaju.
  2. 1 point
    Sreten91

    1991. BMW 850i V12

    Jedan vremeplov.
  3. 1 point
    Ovo su Ronaal meni se cini da mu savršeno stoje, samo gde da ih nađem 16 ili 17 svejedno.
  4. 1 point
    Znaci odem na pranje auta i jedan novi servis, operu mi auto fantasticno, na kraju naprskaju po patosnicama neki miris koji je trajao dobrih 4-5 dana a mirise izuzetno. Ne budem lenj odem da ih pitam sta je i pitanju, racunam neko spec. sredstvo. Ono u pitanju zlatni Lenor. Maznem zeni bocicu sa pumpicom, kupim Lenor za 250din i nikad vise wunder baum...
  5. 1 point
    Da je konac ostao čitav pa ajd da se krpi..Ovo bi ja u đubre ..Ne veredi rizikovati..Da nemam kinte za novu stavio bi polovnu sa novijim dot om bolja varijanta nego ova..
  6. 1 point
    silenci

    Gde mogu da kupim...?

    @Бобан Lybra 1.9 jtd u kanibalu na nbgd imaju svoj sajt http://www.kanibal.co.rs/
  7. 1 point
    Kod Srba: ladan beton, promaja i plivajuci zamajac[emoji1]
  8. 1 point
    Ivan

    Krađa automobila

    Nema sta da satruli .
  9. 1 point
    kad kazes ne pali hladnjak predpostavljamo da mislis na ventilator hladnjaka jer gore si napisao hladnjak i ventilator kao odvojene stavke, kako moze hladnjak da se upali i sta bi se upalilo? jel si ti ugradjivao plin u auto ili si ga tako kupio? Mislim da je ovo posao za elektricara, ako je sve tako kako kazes nesto je u prekidu, a opet ako je u prekidu imao bi problem i na benzinu.
  10. 1 point
    Od Lybre ne moze na njegov model (pre-restyling). Licno sam pokusavao da ubacim druge bobine ali nije moglo..Kod Kappe sa plasticnom granom koja nosi motor kao Lybra 5.20 idu uske bobine i za nijansu su kraci stapovi a kod starije Kappe odnosno sve Kappe na kojima je alu poklopac idu cetvrtaste bobine i imaju malo duze stapove..Mislim da su ovi stapovi duzi ja sam imao takve nesto krace na Kappi..Zavrsile bi mu posao.
  11. 1 point
    Ivan

    Lambda sonda, svetla problem

    Neka od pravila foruma su sledeca: - ne pravimo svastare od tema gde cemo pitati sve sto nas zanima - svaka se bavi tacno odredjenom problematikom; iskljucivo iz razloga funkcionalnosti foruma i lakseg nalazenja odgovora; - pre otvaranja nove teme, proveriti sadrzaj foruma pomocu Search, kako ne bi na vise mesta pisali o istim stvarima; takodje iz razloga navedenih iznad; Tema o problemu Stila 1.6 sa lambda sondom: Generalna teme o motorcicu fara na Stilu, kao i DIY za popravku: U ovom postu sam objasnio i prilozio semu kako se menja sijalica pepeljare na Stilu: Za kacenje auta odozdo najlakse je otici na kanal ili dizalicu i videti odakle dolazi problem. Ovu svastaru od topica cemo zakljucati i obrisati, a diskusija slobodno moze da se nastavi u navedenim temama.
  12. 1 point
    Ticma

    Pritisak u gumama

    Moze samo da se sprda onaj ko ne kapira da je to tako projektovano da bude. Meni su 19" sve 4 na 2.8 [emoji85]
  13. 1 point
    imam te bobine, dajem 10 evrica komad, rasprodaja svaka ima nastavak i ispravna je
  14. 1 point
    Ista ti je cena velikog i malog servisa za Deltu i Bravo i 75% ostalih automobila. Ista ti je i cena odrzavanja ta dva auta. Ono sto nije isto po ceni je, daleko bilo, da se slupas.
  15. 1 point
    Ima lepih planinskih prevoja koje smo obišli ,a da nisu tako daleko
  16. 1 point
    Part code: 46403328
  17. 1 point
    Irena HGT

    Alfa Romeo SUV - Alfa Romeo Stelvio

    Bulevar Zorana Đinđića... Dobar je
  18. 1 point
    Nista komplikovano da izvezes automobil, za carinu ovde i za granicu i tamo u inostranstvu moras da napravis kupoprodajni ugovor, javis se spediteru i on ti sve papire napravi da ti auto stigne tamo bezbedno.
  19. 1 point
  20. 1 point
    silenci

    Transfagarašan

    isao za vikend na ovaj najlepsi put i majbolji put za voznju,nisam isao sa autom ,vec sa busem preko agencije,bila mi je zelja da vidim Transfagarasan svojim ocima.Dva dana u Rumuniji,bili prvo u zamku Korvin,tj Sibinjanin Janko je najvise zasluzan za dvorac,a dosta godina je upravljao transilvanijom koja je bila pod ugarskom.Posle isli u prelep gradic Sigisoar i na kraju dana se vratili u Sibiu gde smo i prespavali U nedelju ujutru obilazak Sibiua,koji je bas lep grad i fino sredjen i posle toga pravac Trans fagarasan,prevoj,najveca nadmorska oko 2040m,mi smo samo dosli do tunela sa severne strane,a tu je na vrhu i jezero Balea zaista sjajan vikend,al sledeci put,boze zdravlja idemo autom,ovaj put je stvoren za aute ,al mislim najvise za motore
  21. 1 point
  22. 1 point
    Zameni mesta balastima da utvrdis da li je do njega ili do sijalice. Moze da bude i kontakt na buksnama u samom faru, ili u dzeku. I savet - sledeci put kupi ksenon sa garancijom
  23. 1 point
    shomispc

    Lancia Y - problem sa kontakt bravom

    Pogledaj u ovoj temi, imao sam i ja sličan problem na novom Bravu.
  24. 1 point
    Grafit

    Ručni časovnici

    @Bingodalton Simović ti je preko puta Limanske pijace, bul. cara Lazara 39. Kad ideš bulevarom od Telepa ka Merkatoru, sa leve strane ti je pijaca, a desno je ona dugačka zgrada, na čošku zgrade je njegov lokal. I ja ga mogu toplo preporučiti, kod njega sam servisirao dva stara, zidna sata i jedan noviji. I 5-6 ručnih satova...
  25. 1 point
    ViktorBG

    Fiat Coupe 16V T

    Kotrlja se
  26. 1 point
    voodoons

    Ručni časovnici

    Meni je BPM casovnicar u NS-u za keramicku Festinu rekao da moraju da šalju u BG da se tamo otvara... rek'o neću da čekam, odneo kod gosn.Simovica i čovek mi zamenio bat u roku od 2.5min bez ikakvih tragova da je iko ikad otvarao... ko zna, zna...
  27. 1 point
    igor0511

    Ručni časovnici

    Ja vec duze od godinu dana koristim pametne satove. Prvi sat koji sam koristio je bio Acer One Touch: Svesno sam kupio proizvod koji je po testovima bio jako los zarad lepog izgleda (naravno u kategoriji pametnih satova posto smesno izgleda u odnosu na bilo koji ozbiljniji sat). Nije nesto dugo potrajao i narukvica u kojoj je USB kabl za punjenje je pocela da gubi kontakt posle 4-5 meseci. Posto se ne pravi zamenska narukvica, a to spada u fiziko ostecenje, kao pravi vlasnik Stila JTD sam nasao bolje resenje od prozivodjaca i resio se nepotrebnih delova Dve rupe na kucistu, dve zice, stari USB kabl i nije bilo problema sa punjenjem. Kada mi je dosadilo da sa zicama punim sat presao sam na Fossil Q Founder: Ponovo je izgled presudio, ali uz izgled dosao je i Android Wear koji radi savrseno. Punjenje je bezicno tako da nema bojazni od ostecenja portova, baterija drzi do 2 dana kada je sat povezan sa telefonom i do 5 dana u airplane modu i poprilicno olaskava zivot nekome ko dobije gomilu notifikacija na telefonu u toku dana. Izmedju ostalog, meni zanimljive funkcionalnosti su: Merenje predjene kilometraze Prikaz temperature Izmena izgleda sata (skidaju se skin-ovi sa Play store-a) Kalendar Mogucnost odgovaranja na mail emotikonom ili preko template-a Pregled notifikacija BPM casovnicar je uspeo prilikom zamene baterije da izgrebe kuciste i da rasteluje stopericu Barem da je bio komplikovan mehanizam u pitanju pa da razumem. Zbog toga sam rekao da cu ubuduce sam da se igram sa zamenama baterije.
  28. 1 point
    Markobgd

    1991. BMW 850i V12

    Koji si ti nama kralj!
  29. 1 point
    debelizmaj

    Fiat 500L - akumulator

    Namontirao, fercera. Hvala nesho!
  30. 1 point
    @Psycho018 pozdrav pre svega i čestotke na odabiru modela auta koji želiš da kupiš! Što se konkretno tvojih pitanja tiče ajmo redom... - što se tiče automatskih menjača u Delti konkretno lično nemam nikakvog iskustva ali iz razgovora sa drugima koji ih imaju lično ili su upoznati sa njima nisam čuo neke reči hvale. Verujem da ima ovde na forumu ljudi kojo imaju iskustva sa automaticima koji su se ugrađivali i ugrađuju u Fiat grupaciju pa će ti dati neki konkretniji sud. Između automatskog i manuelnog menjača u Delti ja bih dao svakako prednoat manuelcu, kako zbog potrošnje koja ti je bitna tako i zbog nekog kasnijeg (zlu netrebalo) održavanja. Kod 2.0 mjeta je ugrađivan F40 menjač koji nema nekih specifičnih boljki poput ozloglašenog M32. Ja evo teram već 4 god isti i nikakvih problema nema. Malko je krući menjač u startu ali isto tako precizan. Nije loše koji god da recimo preventive radi u menjač uspeš LocTite 1040 aditiv za menjač koji se pokazao kao odlična preventiva ali i kod otklanjanja neki nedostataka unutar menjačkog sklopa. - što se snage motora tiče ličnno mislim da je za Deltu sve ispod 2.0 mali motor. Težak je to auto za 120ks, naravno daleko od toga da neće i sa tim motorom ići ali ako ikada poželiš da je malo žustrije poteraš razočaraćeš se. Mislim da je 2.0 ugrađivan do 2012god pa bih se orijentisao do tog godišta. Takođe je u drugoj polovini 2011 izbačen restyle modela koji je doneo samo razočarenje što se mene tiče. Oslabljena motorna grupa, osiromašena oprema, sitničarenje na elementima unutrašnjosti (prestanak prošivanja tapacira vrata naprimer) što je Deltu kao nešto što treba da predstavlja top iz ponude vratilo dva koraka nazad. - što se tiče pregleda vozila preporučujem to Gorana (partnera kluba) sa Altine kao vrsnog poznavaoca Fiat/Alfa/Lancia automobila i kao nekoga je posedovao lično primerak kakav te interesuje. Srećna kupovina!!!
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...