Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/02/17 in all areas

  1. 2 points
    ViktorBG

    Fiat Coupe 16V T

    Sve radi, pali na pola kljuca
  2. 1 point
    @rkoma1986 Za Italiju mozes proveriti km na poslednjem tehnickom pregledu, treba ti broj tablice (Targa). https://www.ilportaledellautomobilista.it/web/portale-automobilista/verifica-ultima-revisione Inace, ovaj link vec postoji negde u temi. Sto se tice broja tablice - (kopija) originalne saobracajne iz zemlje uvoza je sastavni deo uvozne dokumentacije, tako da pre nego sto odes da vidis auto trazis da ti izdiktiraju broj tablica iz Italije.
  3. 1 point
    silenci

    Biciklizam

    http://www.b92.net/automobili/razno.php?yyyy=2017&mm=09&nav_id=1299155
  4. 1 point
    DraganUS

    402 STREETRACE- Drag Race

    Osjek live
  5. 1 point
    silenci

    F1: Italija / Monza 2017.

    danas kisa u Monci kasne kvalifikacije,Grozan imao udes,pa su kvalifikacije prekinute i na kraju zavrsene kvalifikacije pobeda Hamiltona i rekordna 69ta pol pozicija
  6. 1 point
    Motoric (pumpica) se nalazi na boci, i u radnjama kosta novi motor 500 din.
  7. 1 point
    ViktorBG

    Fiat Coupe 16V T

    Kraj spone rip pa da se zameni danas, da se montira branik, sus pleh itd...
  8. 1 point
    Ma crkao senzor brzine okretanja tocka vozavece strane... Ccc 1000din kod Pedje danas uzeo, menjam za koji dan...
  9. 1 point
    ViktorBG

    Fiat Coupe 16V T

    Poslao sam ti sve na pp Krenuo sam da pakujem enterijer, stavljen boost cajger, ispalo je kao fabricki krug
  10. 1 point
    ViktorBG

    Fiat Coupe 16V T

    Auto radi odlicno, ovaaaaj nesto nije prolupao na veglanju kao sto je neko napisao , vracen auspuh i sve ostalo, ostalo mi jos samo enterijer i da ofarbam poklopac ventila u crveno, ne ide mi sivo nekako
  11. 1 point
    Ivan BG

    Fiat Coupe 16V T

    Znači biće nešto od njega.
  12. 1 point
    Siciliano

    Biciklizam

    Napokon i ja ovog vikenda da odvojim za voznju malo vise vremena (jedno prepodne). Destinacija Deliblatska pescara...ukupno presao cca 90....uzivancija....Vozio sam uglavnom asfalt ali nisam odolio da sidjem i malo offroad:-)
  13. 1 point
    @Sax1991 Nista se tu ne pomera i ne spusta. Bar ne za voznju. (Verujem da je 5V isti kao i 3V po pitanju sedista) Ako zelis nesto da nosis, onda sedalni deo (zadnje klupe) prvo preklopis ka prednjim sedistima, a zatim imas u gornjim uglovima naslona zadnje klupe da povuces polugice i da oboris naslone tu gde je bio sedalni deo do malopre. Naravno pre toga uvuci naslone za glavu i proveri da ti prednja sedista nisu postavljena u krajnjoj zadnjoj poziciji, jer neces imati mesta.
  14. 1 point
    milan81

    Fiat Stilo - vratanca rezervoara

    Moras skinuti par zabica ispod krila na onom kao podkrilu i zavuces ruku i iznutra imas 2 matice valjda za 10 kljuc koje drze postolje od vratanca, kad to odvijes ona izadju!
  15. 1 point
    Skine se akumulator i nosac akumulutora....onda je kao na dlanu.
  16. 0 points
    fkuna

    Kada su diskovi za zamenu?

    Zanima me vaše mišljenje da li da mijenjam diskove ili ne, ili da sačekam da potrošim kočione obloge (obloge su relativno nove) pa da onda promijenim sve u kompletu, ovo su slike sa 3 kotača koje sam skidao, desni zadnji nisam skidao iako je u sličnom stanju kao i lijevi zadnji. U 9. mjesecu je registracija pa sumnjam da će položiti test sa ovakvim kočnicama, te me zanima koliko je se sigurno voziti sa ovakvim diskovima? U vožnji prilikom kočenja osjete se oscilacije. Hvala na odgovorima! Slike diskova:
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...