Jump to content
FAS Goran

Ćale

Members
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

About Ćale

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 09/05/1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cherryland

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 1.9 jtd
  1. 2.700 evra Osnovne informacije: Polovno vozilo Lancia Lybra 2002. godište 156.000 km Limuzina Dizel Kubikaža (cm3): 1910 Snaga (kW): 85.00 Pogon: Zadnji Menjač: Manuelni 5 brzina Broj vrata: 4/5 vrata Broj sedišta: 5 sedišta Klima: Automatska klima Boja: Siva Materijal enterijera: Velur Boja enterijera: Druga Registrovan do: 02.2015. Auto je kupljen 2010 na placu u Beogradu.Odrzavan u Tim servisu na Vidikovcu i kod Gorana na Altini. Registrovan do kraja Januara 2015, ja sam vlasnik.Zamenjen set kvacila pre mesec dana. Miselin gume, nov akumulator. Nikad zapaljena cigareta u automobilu. Ima izvucen 3.5 jack ispod piksle za mp4 uredjaje ili slusanje muzike preko telefona. Auto ima Bose ozvucenje sa pojacalom i wooferom. Mane mu se vide na slici, ogreban je na par mesta ali nista sto se ne da brzo srediti. Ko ima vremena moze to i sam da odradi, ja ne stizem a da ga ostavljam kod limara na dan dva nemam vremena. Prodajem ga jer zbog potreba posla moram da kupim monovolumen ili pickup. Takodje, u obzir dolaze zamene za gore navedene karoserije - ako se dogovorimo.
  2. http://www.polovniautomobili.com/oglas4627663/lancia_lybra_jtd/ Sve pise na linku...
  3. Lybra 1.9JTD, crko fabrički akumulator posle 11 godina ))) U Auto Miki kupljen Magneti Marelli 70AH - 9.000din. 24+8 meseci garancija. Dao sam im moj stari i vratili su mi 500 kinti, fazon eko popust. Napomena - Lybra ponovo pali kao mina.
  4. Napokon se reših prokletog katrana u kolima.2 godine se patim sa flekavim pantalonama i zbunjenim suvozačima dok im objašnjavam šta sve ne smeju da pipnu u kolima ako neće da upropaste garderobu. Proces je jedini logičan, potpuno rasklapanje i vadjenje iz automobila svih lepljivih elemenata, pranje abrazivnim sredstvim(Arf, Cix, Dax) obavezno sa grubljom stranom kuhinjskog sundjera, provereno efikasno.Rukavice su takodje obavezna stavka ako ne želite da se ulepite u katran jer je stvarno veselo skinuti ga sa kože.Rasklapanje nije problematično, nema mnogo šrafova i ko ima bar malo šlifa završiće ga za maksimalno sat vremena, sklapanje otprilike još toliko.Posle čišćenja, farbao sam mat crnim sprejem u koliko god slojeva sam mogao da izvučem iz dve boce koje sam pazario a nakon toga sam prešao jednu ruku mat laka, takodje u spreju.Sada je milina, mogu da potrpam porodicu i begam na more. PS: Da li neko zna kako da skinem volan u Lybri ili da me uputi na temu gde se o tome piše, ne nadjoh ništa u pretrazi foruma?
  5. Potpuno nov uredjaj, nikad izvadjen iz kutije. Plug & Play Bluetooth Carkit. Proizvodjač Iqua - Finska, model Mini UFO. 10h talktime, 450h stanby time. Crno silver kombinacija. U kompletu se nalaze: Uredjaj punjač za auto kabl nosač uputstvo Cena 1999din.
  6. Uredjaj je potpuno nov, kutija je neotvorena. U paketu dolaze: Uredjaj punjač Kabl Nosač Uputstvo Uredjaj je crne boje i lepog dizajna. Veličina 117.5 x 47 x 15.3 mm Težina 40g Vreme razgovora Do 4 sati Standby vreme Do 720 sati Vreme punjenja Do 2 sata Upareni uređaji jedan aktivan Kompatibilan sa svim bluetooth uređajima! Cena uredjaja u radniji je 3999din, cena za kolege sa foruma 1999din.
  7. Obavio svoju forumašku dužnost. Fiat Linea 20% 210 glasova
  8. Majmune koji Nušićevoj iz leve trake (koja je isključivo za skretanje levo) seku ljude iz desne trake koji jelte - skreću desno. Jbg, velika je kolona...5,6 vozila, ko će toliko da čeka!? Panduri bi pare namlatili, samo da ih ne mrzi da stoje na tom ćošku i da ih odvajaju.
  9. Taj tockic sluzi za regulaciju osvetljenja instrument table.
  10. Ko sto rece kolega dzumandzi, stisni dugme "light" i gledaj sta se desava. Trebalo bi da se postepeno menja jacina osvetljaja displeja. U jednom trenutku se osvetljenje displeja potpuno gasi.Moguce je da je tebi nekako ostalo u tom polozaju. Ako nije to, onda je elektronika oko displeja sto je ipak stvar za majstora. Pozdrav
  11. A stvarno je Lybra ko sunce. Steta. Sad krece bazanje po otpadima, jurnjava sa majstorima....
  12. Lybra ko sunce Da te sluzi 100 godina! I nemoj da bi je tero po dzombe!!!
  13. Srećna vam nova godina drugari!
  14. I daj novopečenom vlasniku Lybre link doovog foruma, nemoj si neki!
  15. Greota je uzeti Lybru bez felni i alcantare, naravno treba ubosti i auto sa solidnim motorom i očuvanom unutrašnjošću. To teško za 3.000 oira, bar po trenutnim oglasima.Za 3.500-4.000 već ima da se probere(+500 oira početnih obaveznih ulaganja), ali opet - prvo na pregled kod majstora da ne bude jadac/gladac kombinacija. Ja sam moju izabrao pošto sam pre nje ušao u 20 drugih i ni sa jednom nisam bio zadovoljan.Sada, 30.000 kilometara kasnije znam da sam napravio dobar izbor. Puno sreće u svakom slučaju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...