Jump to content
Goran
Zhorz

K: 4x alu felne 5x98 R16 za 500L

Recommended Posts

naslov sve kaze...

hteo bih da pazarim 4 alu felne R16 5x98 naravno da nisu izudarane, varene...i sta vec se radi s felnama.

a i da mi se svide (sa sto vise paoka)

samo ozbiljne ponude od 10h do 18h svakim danom 

:fun:  

bio bi oprezan za kupovinu originalnih alu felni za 500l sa oglasa i buvljaka!

sve je to kradena prica! ne znam sta policija ceka i (radi)po pitanju toga.

mnogo je unesrecenih vlasnika 500l kojima su nestali komplet tockovi u zadnje vreme!

mislim da je bolje da nadjes neke super felne i da ti forumas koji farba, sredjuje felne da u zaviznosti od boja kombinacije (boja vozila; recimo crveno - plafon beo) taj dizajn da prati i na tockovima sa ili bez bele boje i da imas unikatne felne koji se savrseno uklapaju ustil vozila. mislim da umesto 500e-650e mozes da imas takav set pa makar i dva seta i jeftinije proci. razmisli. kreativnost i vreme samo ti to treba. posle mozes kad-god kupiti original alu set.

Edited by vik

bio bi oprezan za kupovinu originalnih alu felni za 500l sa oglasa i buvljaka!

sve je to kradena prica! ne znam sta policija ceka i (radi)po pitanju toga.

mnogo je unesrecenih vlasnika 500l kojima su nestali komplet tockovi u zadnje vreme!

ja ne trazim orig felne od 500L inace bih i uzeo u paketu a ne za 650e !

a ove od alfiste ne mogu da vidim jer nisam clan ali svejedno, 17"

Edited by Zhorz

Gledaj Alfe, možeš i neke Vagene, Audije i Škode sa 5x100 kao nužno zlo. Ne znam kako stoji stvar sa centralnom rupom.

Neobičan je to auto, je možeš baš bilo šta da staviš.

Kupi druže nove felne nemoj se brukati, trpas polovne felne na nova kola.

I ja bih, i ja bih! I da, brukaću se za 300€. Dakle želim originalne 500L u veličini 16".

Edited by springboy

Da li i 500 ima 5x98? Da ne bude 4xy

Drugo je pitanje da li 15" može na 500L

EDIT  Sad sam proverio u uputstvu i mogu 15", ali ne mogu felne sa Fiata 500 jer on ima 4 x 98 (ili 100)

Teško će biti naći neke valjane alu felne za 500L, a da nisu original. Toliko je nov i toliko drugačiji da će mu malo toga dobro stajati.

Ima felni za taj auto ali treba naći one koje su dizajnerski odgovarajuće, a najlepše bi bilo kada bi se našle originalne. Ove u oglasima su već dugo oglašene i koštaju koliko i kod dilera.

ima kod nas u kg-u nove felne sa gumama original 500L.prodaje momak za 500e

Ne prodajem ja,samo kazem kao informaciju,to su tockovi aluminijumski koji su kao novoosteceni zapravo felne su malo zagrebane ali zaista treba se dobro zagledati da bi se videlo.....skoro neprimetno.

Inace u prodaji u servisu jedna kosta 250e.

Pa koliko vrede samo 4 nove gume, ako je komplet stvarno nov? Kvalitetna 16'' guma je od 80-100 EUR...

Cena originalnih felni sigurno nece padati dok se 500L ne odomaci i delovi ne budu dostupniji, a procice ipak vremena do tada.

Mala digresija apropo ovoga. Secam se da su 2006. - 2007. Blade 17'' za Stila bile oko 500 EUR, Dynamic 16'' oko 350 EUR. I jos ih tesko nalazis, cim naidju odu... Da bi ih danas imao kao blata za duplo manje para sa sve gumama. Kad se samo setim koliko sam para bacio u to prvo vreme dok se Stilo nije (nazalost) ovoliko odomacio...

Ako se uzimaju neke aftermarket, povesti racuna i o offset-u (ET) i centralnoj rupi (da li ce biti potrebno razbusivanje ili prstenovi ako je njen precnik neodgovarajuci).

Mnogo komplikujete, Alfa 147 i 156 nose iste 5 x 98, centralna ista 58,1 jedino ET minimalna razlika Alfa 37 mm Fiat 500 L 36 mm.

Šta se pogodi da lepo stoji i malo košta kupuj.

Alfine felne su toliko dizajnerski upečatljive da se sem zrakastih niti jedne ne mogu iskoristiti, a da to izgleda pristojno na 500L.

Apsolutno se slazem. Neko gore okaci oglas sa telefonkama, a one mi dodju maltene kao Alfin zastitni znak...

Nije bas sve u tome da se samo ubodu dimenzije...

po meni bi ove lepo stojale na crnom a mozda i na crvenom sa crnim staklima i krovom image.jpg

ima kod nas u kg-u nove felne sa gumama original 500L.prodaje momak za 500e

Video sam Vaš komentar iz jula meseca da se u Kragujevcu mogu kupiti originalne felne sa gumama za 500L, pa me zanima kako bih mogao doći do adrese prodavca (zanimaju me felne sa zimskim gumama pošto se bliži zima). Pozdrav i hvala.

(Danas sam se prvi put logovao na ovaj forum i prvi put šaljem poruku i to Vama i nisam siguran hoću li uspeti i da li se to ovako radi).