UninaLybra 0 Posted June 17, 2013 Moze li neko da mi kaze da li je moguce staviti LED sijalice u kabinu, posto su ove fabricke jako slabe, i ako moze kako se skida prokleti poklopac osvetljenja u kabini! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 1 Posted June 17, 2013 Naravno da je moguce, sada postoje led sijalice verovatno za sve moguce namene. Potrebno je iz uputstva da proveris koji tip sijalica ide za unutrasnje osvetljenje i po tom tipu da trazis odgovarajuce led sijalice. U uputstvu postoji i objasnjenje kako se vrsi zamena sijalica. Znam da za stila unutra idu one duguljaste od 39mm i probao sam kod sebe sve radi super samo moras voditi racuna jer neke led sijalice ne daju dovoljnu kolicinu osvetljenja iako na oko lepo sijaju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted June 17, 2013 ...a ja ti usput preporučujem, ako ti nije mnogo velika jeb*da, da izvučeš ispod volana 1,2 diode, kod suvozačevih nogu isto 1,2 i ispod sedišta tako da bacaju ka nogama onih koji sede na zadnjoj klupi, isto po 1,2. Neće jako da sija, neće da troši akumulator, a veoma je lepo i dekorativno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
UninaLybra 0 Posted June 18, 2013 Hvala na predlogu ali ne bih bas da cupam i razvlacim zice, imam lose iskustvo sa prepravljanjem fabrickog stanja... hteo sam samo malo jace osvetljenje kabine a da, da li neko zna kako da skinem masku sijalica u kabini, ne bih bas da cupam onu plastiku, da ne s...m nesto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yestra 0 Posted June 18, 2013 Pretpostavljam da mislis na Lybru.Ne znam zasto ti je slabo svetlo!Kod mene sija bas jako, tj bas kako treba!Koliko ti se sijalica pali kada otkljucas auto, ili kada ga otvaras?Kod mene se pale sve sijalice u kabini(i napred i pozadi), tako da je osvetljenje bas dobro! Quote Share this post Link to post Share on other sites
UninaLybra 0 Posted June 18, 2013 Pale se sve, ali svetlo i nije nesto, ne znam zasto! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 1 Posted June 18, 2013 Rekoih ti da potrazis uputstvo ovde na forumu i u njemu ima kako se vrsi zamena sijalica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted June 18, 2013 SLušaj, možda ti je samo zaprljana ta plastika unutra? Poštujem ako nećeš sAm nešto da nameštaš, mada izgleda jako lepo kada se ne pretera i kada su te sijaličice raspoređene lepo i svetle diskretno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
UninaLybra 0 Posted June 18, 2013 hmmm... a kako da razvucem kablove? mislio si da stavim LED cevi ili nesto drugo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted June 18, 2013 Imaš jednog lika na forumu, Tommy92 se zove lik, i on ti sa tim radi. Mislim da razvuče kabliće diskretno ispod štofa u kolima tako da se ni ne vidi. Ima tu nekih caka, morao bi da pitaš njega na PM, ja sam već pričao sa njim na tu temu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3718 Posted June 18, 2013 ...a ja ti usput preporučujem, ako ti nije mnogo velika jeb*da, da izvučeš ispod volana 1,2 diode, kod suvozačevih nogu isto 1,2 i ispod sedišta tako da bacaju ka nogama onih koji sede na zadnjoj klupi, isto po 1,2. Neće jako da sija, neće da troši akumulator, a veoma je lepo i dekorativno. Meni to baš ne ide uz Lybru. To je ipak direktorski auto i po meni mu ne stoje neonke i ostale fore Mada često ta led svetla za noge ispadnu kič, barem po onome što sam video Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted June 19, 2013 Ma stave ljudi brdo dioda, pa sija ko ciganska čerga. Budeš pametan, imaš meru, i onda to lepo diskretno, gotovo neprimetno svetli ispod sedišta npr, i bude baš fino. Priznajem, i ja sam više viđao tu seljačku varijantu "diode za sve pare", ali kada naiđem na neki fini rad, e onda bude zaista odličan na oko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yestra 0 Posted June 19, 2013 ...a ja ti usput preporučujem, ako ti nije mnogo velika jeb*da, da izvučeš ispod volana 1,2 diode, kod suvozačevih nogu isto 1,2 i ispod sedišta tako da bacaju ka nogama onih koji sede na zadnjoj klupi, isto po 1,2. Neće jako da sija, neće da troši akumulator, a veoma je lepo i dekorativno. Meni to baš ne ide uz Lybru. To je ipak direktorski auto i po meni mu ne stoje neonke i ostale fore Mada često ta led svetla za noge ispadnu kič, barem po onome što sam video +1. Isto tako mislim!Ne ide to uz Lybru!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
UninaLybra 0 Posted June 19, 2013 A da li neko ima neki predlog sa Styling? Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3718 Posted June 19, 2013 Meni je Lybra auto na kome baš ništa po pitanju styling-a ne treba raditi jer sve izgleda kič. To je ipak limuzina i kao takva treba da bude jednostavna i bez mnogo suvišnih detalja. Ne mogu ni da zamislim na šta bi ličila da joj se stavi spojler ili, daleko bilo, pragovi neki i neonke. Ja bih se pre okrenuo gedžetima i stavio parking senzore, kamericu, stavio mf volan ako ga nema, navigaciju dodao i ostalo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted June 19, 2013 Ako je crna, verovatno bi joj lepo čučnula i tamna stakla?Igore, možda si upravu. Od takve limuzine trada da napraviš ugođaj za voženje, a ne za gledanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites