Jump to content
Goran
beli_Punto

Čudno nebo iznad Smedereva

Recommended Posts

Sedim veceras u sobi i cujem da ker laje izadjem napolje i pogledam u nebo i imam sta da vidim, puno nekih svetala se pomera i ide iz pravca Pozarevca prema Beogradu tacno iznad moje kuce ... ko ne veruje neka pogleda sliku, nije bas najbolja ali se vidi da ih ima ... 

Fotografija_0001.jpg

Evo gledam i sem dobre mesečine ne vidim ništa. :D

Ček, ček ... a ništa. Samo ježOvi tumaraju po cvećnjaku. -_-

zulutapka

Edited by Mijailović P.

Pre neki dan sam video u nekim online novinama, da su ljudi tako nesto videli na zemunskom keju

" Cekaj Beli, kako to da Ti uvek vidis nesto, ti si video i kad je Ljubica p..ila Ganguli u kolima, ti si video i kad je...." :laughing:

Nemojte samo da bude kao kod mene u kraju!

OMV otvorio dve pumpe na autoputu i na njih stavio spot reflektore koji se rotiraju. Kada je vedro izgleda odlicno , usmereni svetlosni snop kao PVO u drugom svetskom ratu.

Medjutim kada se naoblaci stvari izgledaju onako kako ne bi trebale! Gore u nekom selu na brdu mestani zvali policiju jer ih NLO napadaju, policija zvala cak i vojsku zivi cirkus!

Onda su zajednickim snagama ipak ustanovili da se radi o reflektoru koji pravi svetle tacke na niskim oblacima. 

Iskreno kada su to ukljucili i prvi put kada se je naoblacilo ja sam citavih 15-20sekundi bio uveren da je dosao dan ""D""!

Nakon intervencije vojske i policije reflektor je iskljucen neko vreme. Sada opet radi ali puno slabije i ne pravi cudne pojave na nebu.

Inace nisam skeptik po pitanju NLOa, bili bi previse sebicni da mislimo da smo mi jedini u tolikom svemiru.

I meni pade na pamet da nije neki reflektor... Kad već pomenu čudno nebo, skoro je u Kragujevcu, nešto posle onog smaka sveta, na jedno 15 minuta nebo požutelo, narod ide i svi gledaju u nebo, a sve narandžasto dole, ljudi škire, nisu im otvorene oči skroz

evo slika kako je počelo i na koju nijansu je počelo da vuče.. Ja izlazim iz zgrade, a ljudi komentarišu u fazonu šta je ovo, šta se ovo dešava, nije nikome jasno

IMG_2264.jpg IMG_2267.jpg IMG_2269.jpg 

Pre neki dan sam video u nekim online novinama, da su ljudi tako nesto videli na zemunskom keju

Meni se dva drugara kunu svim živim da su videli nešto na tu foru na keju. Čak je i prodavac kokica posvedočio da su zajedno videli neki tanjir  :laughing:

Inace nisam skeptik po pitanju NLOa, bili bi previse sebicni da mislimo da smo mi jedini u tolikom svemiru.

Apsolutno se slazem. Nemam ni ja slican problem. Koje bi to rasipanje i tracenje prostora bilo, a svedoci smo da je priroda pa i kosmos jedna vrlo racionalna pojava. :)

I meni pade na pamet da nije neki reflektor... Kad već pomenu čudno nebo, skoro je u Kragujevcu, nešto posle onog smaka sveta, na jedno 15 minuta nebo požutelo, narod ide i svi gledaju u nebo, a sve narandžasto dole, ljudi škire, nisu im otvorene oči skroz

evo slika kako je počelo i na koju nijansu je počelo da vuče.. Ja izlazim iz zgrade, a ljudi komentarišu u fazonu šta je ovo, šta se ovo dešava, nije nikome jasno

IMG_2264.jpg IMG_2267.jpg IMG_2269.jpg

Da nije posle toga mozda pao mrak,tj. mozda je ovo bio zalazak sunca? :)

Pa bilo je oko 15-16h i trajalo je kratko i onda se sve vratilo u normalu i normalnu boju

@beli_Punto:

Prosle godine bilo nesto slicno iznad Zajecara, ali se ispostavilo:

Međutim, ubrzo se ispostavilo da su NLO, zapravo, bili svetleći baloni, koje je društvo iz jednog noćnog kluba u Zaječaru, koje je svom prijatelju napravilo rođendansku žurku, pustilo u vazduh i ne sluteći šta će time izazvati.

Ne sekirajte se kolege smederevci, verovatno je samo naisla neka hibridna albanka ili sl., brzo ce to da prodje, druga tura ce biti domacica sigurno :harhar:

To na Zemunskom keju je uobicajeno leti pa i zimi jer pustaju sa splavova neka sranja bele boje sto idu na malu vatru i mogu da prelete preko celog bg.

Mnogi se tripovali invazija brodova kad vidis na nebu u daljini takvih 20 komada, dok nisu videli odakle polecu isti i nastavili dalje  :scooter: