Jump to content
Goran
BaneJ

P: Punto CD/Navigacija/CD Changer

Recommended Posts

CD navigacija ima ili bolje reći nema nekoliko vertikalnih linija na displeju - standardna boljka. Čita i REZANE CD-ove pored standardnih originalnih audio CD-ova. Ne čita mp3. Osim onih nedostajućih linija savršeno je očuvana - bez ogrebotine, knjižica sa kodom se podrazumeva. RADI NA SVAKOM PUNTU - ne traži can check. Imam čak i navigacioni CD - ovo više kao marketing.

Slike sa upaljenim lcd panelom (displej) stižu uskoro.

Photo_0006.jpg Photo_0002.jpg Photo_0005.jpg

CD changer IDC 09 izvađen je u ispravnom stanju. Ima uputstvo i knjižicu sa kodom. Sve je na svom mestu, ništa nije polomljeno.

Photo_0007.jpg Photo_0001.jpg

Kabal za vezu navigacije i changera.

Photo_0008.jpg

cene:

- CD Navigacija 2800 din.

- CD Changer 1700 din.

- Kabal za vezu navigacije i changera 2200 din.

Ili sve zajedno 5000 din.

Nešto jači model radio kasetofona za Punto sa RDS EON tjunerom, izlazom za subwoofer i konektorom za CD changer kao gornji model. Cena 3000 din. U besprekornom stanju. Uz kasetaš ide i ona kaseta sa ulazom za mp3/ipod plejer.

17eeea4afb5073d5a35dc81aec04f505_big.jpg

064 111 6786

A mene zanima samo radio kasetofon... Imam takav isti ali je kod mog otisao displej.

Usput, jer zna neko da li to moze da se popravi ili mu nema spasa.

Ako  je ovaj gore u odlicnom stanju, radi mu sve, ne trebaju mu kodovi za povezivanje, da pravimo trgovinu....

Pusti mi pp ako ga nisi prodao... Hvala.

Izvinjavam se što kasnim sa odgovorima, bio sam na kraćem odmoru za vreme prvomajskih praznika po bespućima Tare. Za par dana detaljan opis Tare na drugačiji način, divlje lice Tare u putopisima ... 

Navigacija je prodata.

Radio kasetaš je besprekoran, ne traži kod. Sve može da se lično proba.

Jedan CD changer IDC 09 je prodat, ostao je drugi.

Kablić je ostao takođe.

Uskoro stiže CD changer od   > Lamborghini Murcielago <   koji za divno čudo upada u Libru bez problema, konektor je isti i naravno odnosi se na Libru bez navigacije - to je u stavri onaj MCD.

Skidao sam akomulator i iskljucio se radio traZi kod.Znam kod ali kad ukljucim radio pise WAIT i ne sklanja se,Jel zna neko sta da radm?

To je tipična manifestacija pogrešno unetog koda.

U zavisnosti od broja pogrešnih pokušaja vreme čekanja (WAIT), posle koga ćeš moći ponovo da uneseš ispravan kod se produžava.

Potrebno je da uređaj bude na napajanju od 20 min. do 24 sata, zavisno od broja neuspešnih čekanja. Da ti auto ne bi bio 24 sata na kontaktu, što se uopšte ne preporučuje zbog drugih komponenti uradi sledeće:

Izvadi radio, poveži na stolu preko strujnog ispravljača 220V/12V ili akumulatora ISO konektor na poleđini uređaja. Da se ne bi gasio radio posle 20 min. poveži sledeće pinove :

- konstantno 12V,

- 12V sa ključa i naravno

- masu.

Ostavi tako 24 sata. Ugasi po isteku vremena, ponovo upali i trebalo bi da se pojavi CODE a zatim i - - - - . Unesi ispravan kod i to je to.

Nađi na netu pinot ISO konektora i pažljivo poveži pomenute TRI žice.

PAZI da ne napraviš KRATKI SPOJ žica, biće najverovatnije fatalno po uređaj.  

Ako nisi vičan prethodno opisanom, kontaktiraj nekog drugara koji zna to da uradi ili odnesi u servis.

Ako si uspeo da trajno zaključaš svoj uređaj, ponudiću ti moj uređaj iz oglasa po ceni od 2600 din + tvoj uređaj.

Pozdrav i puno sreće.

drugari...interesuje me koju muziku mogu da povezem na auto imam komande na volanu(pojacaj,smanji,menjaj stanice,mute itd)u pitamnju je mk2b

Edited by Sani-boy

Možeš bilo koji bolji (skuplji) Blaupunkt model osim onih najjeftinijih koji nemaju mogućnost povezivanja sa komandama na volanu u ISO konektoru.

Inače možeš i onaj model radio/kasetofona kojij ja prodajem, gore u vrhu posta.

Pozdrav!