Joca991 0 Posted March 30, 2013 Pozdrav svima clanovima...evo,kao ponosni vlasnik,zelim da predstavim svoj prvi auto a to je fiat tipo (2.0 115hp) Auto je '91 god i blizu je 200k predjenih km sto i nije malo...medjutim,prilikom pregleda auta,privukla me izuzetno zdrava limarija i ocuvan enterijer iako se moze reci da auto nije mlad...a i poseduje odlicnu opremu(e. podizaci,servo,abs,e retrevizor,centralna,xenone i td)!Sto se tice motora,sa ovih 115 konja je prava azdaja,pogotovo kad zasvira turbo!Ima ugradjen TNG,ali nisam zadovoljan sa aparatom,jer potrosnja nije kao sto je ocekivano....deluje mi potpuno rastelovan sistem!Benzin potrosnja je ok... radim na tome da mu ugradim svetla za maglu i saniram jednu malu tackicu rdje kod punjaca za benzin...od 10 januara 2013 je kod mene i posto me nikad nije izdao tokom zime,zasluzio je da mu napravim za pocetak jednu manju garazicu...radimo na tome!Nisam bas expert sto se tice tehnike automobila,ali se nadam da cu dosta toga upoznati!Toliko za sad...mozda vise opisa pored vasih komentara!Pozdrav i sve najbolje! P.S - Nisam bas neki fotograf,tako da oprostite na kvalitetu slike Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 41 Posted March 30, 2013 Pragovi nisu po mom ukusu, ali mi se zato sve ostalo dopada Limarija mu je pocinkovana, zato je u tako dobrom limarskom stanju za svoje godine, a što se tiče sviranja turba, ja baš i nisam siguran da li on ima turbinu, pošto mi je to nekako premalo snage za 2.0 turbo motor, neka me neko ispravi ako grešim? Quote Share this post Link to post Share on other sites
asterix 7 Posted March 30, 2013 (edited) Gazda,NEMA ON TURBO! Imao sam taj auto i to je samo 20 obican.http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=58085&hl=tipo&fromsearch=1TURBO ima bar 150 konja. Edited March 30, 2013 by asterix Quote Share this post Link to post Share on other sites
sashicus 12 Posted March 31, 2013 lepo ocuvam primerak, pamticu dugo tipo jer sam ga vozio punih 5 godina, doduse 1.4...zjapi mu malo izmedju haube i krila, moze da se nasteluje na makazicama i kao sto rece kolega, pragovi su diskutabilni daj jos koju sliku, unutrasnjost. Quote Share this post Link to post Share on other sites