Pozdrav!
Hajde prijatelji da razjasnimo nesto oko ove FAS akcije!
Cim sam ovde procitao o toj famoznoj akciji rekoh hajde da uradim kocnice i da ustedim! Posto mi je Novi Sad nekako blizi kontaktirao sam Stojanova i dobio odgovor:
Poštovani,
2 diska FIAT sa popustom i ugradnjom 9800.00
2 diska Metelli sa ugradnjom 8200.00
Disk pločice FIAT 4800.00 (na popustu trenutno, inače 6640.00), disk pločice BOSCH 2500.00
Kada se menjaju diskovi dodatna zamena pločica se ne naplaćuje.
8
Hvala Vam na interesovanju, za sva druga pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
Zoran Manojlović
STOJANOV DOO
Jedan oridji FIAT disk za GP u slobodnoj prodaji u ovl. servisu kosta 5300 din a plocice 5000 din (veceras kupio i nije mi se dalo cekati vlasnika, rekao je da ce mi ih dati za 4600 din zbog akcije))
Dakle 2 orginalna diska za GP su u slobodnoj prodaji 10600 Din minus 9800 (sa popustom i ugradnjom) = 800 dinara!!
Po autodati za zamenu oba diska je potrebno 0,70 sati! sto je i realno, 2 tocka i po jedan torax za kociona klesta ako se ne varam. Pitam se ja gde se je onda izgubila usteda od jednog diska i akciska cena ugradnje???
Zaista ne znam koliko je radni sat u ovlastenom servisu ali po nekim racunima sto sam gledao ispada oko 1200 din i kada se to sve otprilike sracuna ja NIKAKO tu ne vidim neku veliku ustedu i akciju! BTW. Drug mi je poslovodja u jednoj samoposluzi i imali su neke robe koja je slabo isla, povecali su joj cenu (da ponovim POVECALI) i izneli na pola radnje i napisali AKCIJA i sve se je za par dana razgrabilo! Da i ovo nije nesto slicno?
Plocice sam kupio org. Fiat 5000 din. a diskove Ferodo (treba li bolje?) za 6000 oba (preko grane u Hrvatskoj su Brembo oko 5500 din preracunato i to sa njihovim PDV om od 25%) mislim da bi ih svaki servis ugradio za 1000-1500 din i eto ustede!
Za vikend ih sam stavim, okacim slike i ustedim na ugradnji a zimske tockove svejedno moram skidati!