Punto 1.2 8v Go
Started By NeMaNja_, Nov 04 2011 18:34
39 replies to this topic
Posted 06 November 2011 - 14:26
Poslao sam ti na PM iskustvo lika koji je menjao osvetljenje na centralnoj konzoli, nadam se da će da ti pomogne
Posted 06 November 2011 - 19:16
Evo malo izmena. Danas promenjeno osvetljenje table i centralne konzole (do pola).
Pre:![]()
Posle:![]()
![]()
Centralna konzola jos uvek nije gotova, ostalo jos da se odradi deo kod tockica za ventilaciju.
aaaaaaaaaaaaa vrhunski,sjajno belo osvetljenje kako? gde? i ja sam u fazonu spremanja i to velikog svog putica isti model motor samo je plave boje znaci vrh sat... bravo ...
Posted 07 November 2011 - 01:17
@SikterBre
video sam, mislim da cu tako na kraju i uraditi. hvala puno
@stampedo
imas nekoliko postova pre, ko je radio, gde, i kako. Cuj se sa deckom dobro radi, i srecno sa sredjivanjem tvoje masine
@stampedo
imas nekoliko postova pre, ko je radio, gde, i kako. Cuj se sa deckom dobro radi, i srecno sa sredjivanjem tvoje masine
Edited by NeMaNja_, 07 November 2011 - 01:18.
Posted 07 November 2011 - 19:22
Posted 07 November 2011 - 19:29
/\
Posted 07 November 2011 - 23:18
Beli cajgeri su mnogoooo dobri, deluje mnogo skuplje auto sa njima, a za felne sta reci, nije zato sto ih imam i ja nego su stvarno najlepse a mogu ti reci i dosta izdrzljive, ne krive se lako verovatno sto su 16tokrake. Sobziro da planiram i ja da uzmem Punta prva investicija ce biti felne i to verovatno opet Superturismo. Kad ih budes stavio na auto neces ga prepoznati
Posted 08 November 2011 - 00:00
Cajgeri su stvarno ispali super, odusevljen sam razlikom.
Uh felne sam bas dugo trazio, jake su, dobre, lepe i jedva cekam da ih montiram.
Uh felne sam bas dugo trazio, jake su, dobre, lepe i jedva cekam da ih montiram.
Posted 08 November 2011 - 01:23
Sada mi pade na pamet da te pitam kakav je osecaj nocu u voznji sto se tice cajgera, kontam da je lepo i tako to sve redom, ali me interesuje da li makar malo zamara oci, ono da li bode u oci to belo. Ja sam sebi stavljao u podizace i mogu ti reci da mi bas onako privlaci paznu nocu, a jos je to na vratima, znaci nije ispred mene, mada sada vec posle nekog vremena sam se navikao ne izvaljujem ih, ali prvih par nocnih voznji me ubijalo, drzao sam ruku sve vreme preko prekidaca
Posted 08 November 2011 - 01:31
Ne smeta uopste, bas je blago svetlost, ja sam mu i rekao da necu da bljesti da ne mogu nocu da vozim. Preko dana se i ne vidi osvetljenje, kao da nisu upaljena svetla.
Posted 09 November 2011 - 14:56
@SikterBre
@stampedo
hvala punooooo
Posted 13 November 2011 - 11:02
Auto je jako lep a cajgeri su objasnili
Posted 08 January 2012 - 12:06
Posted 08 January 2012 - 13:37
Mnogo su ti lepe nove alu felne,svaka cast na kupovini!
Posted 09 January 2012 - 13:56
hvala, hvala. nadam se da ce za 2-3 meseca biti na autu.
Posted 09 January 2012 - 14:05
Koliko si platio felne?
Odlicno izgledaju!
Odlicno izgledaju!
Posted 10 January 2012 - 00:03
250 e. mislim da vrede toliko
Posted 10 January 2012 - 00:31
Odlican ti je Punto 
te bijele cajgere imam i ja u planu da radim,samo sam cuo da je to veoma tezak posao
a sto se 0Z-a tice, def.najljepsi tocak na Puntu,ja ih trazim vec neko vrijeme u 15" varijanti, samo da su moje ja bi ih u bijelo odradio!
te bijele cajgere imam i ja u planu da radim,samo sam cuo da je to veoma tezak posao
a sto se 0Z-a tice, def.najljepsi tocak na Puntu,ja ih trazim vec neko vrijeme u 15" varijanti, samo da su moje ja bi ih u bijelo odradio!
Edited by Zoranic MNE, 10 January 2012 - 00:32.
Posted 10 January 2012 - 10:44
Uopste nije puno, izgledaju kao nove!
Da stavljam na svog Punta felne, ili bi bile takve samo crne, ili 15'' Abarth za Punta.
Super je Puntiac!!
Da stavljam na svog Punta felne, ili bi bile takve samo crne, ili 15'' Abarth za Punta.
Super je Puntiac!!
Posted 11 January 2012 - 02:37
i ja bih voleo da su crne, ali za sada su i ove dobre.
Posted 14 May 2012 - 01:07
Neobicna i lepa boja, skockan je sa ukusom. Da li mi se cini ili svetlost na cajgerima i prekidacima malkice vuku na plavo? Mozda je takva slika samo.. Ostatak svetala na ventilaciji ces lako promeniti, ja sam se uhvatio u kostac sa tim i resio stvar brzo i lako.
Koliko sam skontao, trazio si nekoga da ti odstampa one papirice na ventilaciji, ako ti i dalje treba dacu ti broj stamparije koja radi i na komad, sta god ti treba samo ako ti odgovara gramaza tj. debljina papira.
Svaka cast, samo nastavi tako
Koliko sam skontao, trazio si nekoga da ti odstampa one papirice na ventilaciji, ako ti i dalje treba dacu ti broj stamparije koja radi i na komad, sta god ti treba samo ako ti odgovara gramaza tj. debljina papira.
Svaka cast, samo nastavi tako
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top