Možda je problem u tome što misliš da svi ljudi koji su ovde pisali kako je Alfa skuplja za održavanje lažu...ne znam iz kojih razloga bi to radili.
![]()
Do pomenutih 30%...njih su mi majstori rekli, nisam ja računao pa zaključio toliko. A, ti negiraš...i misliš da je sve isto. Sa jedne strane je ono što ti misliš, sa druge strane je ono što su mi rekli ljudi koji servisiraju ove naše italijane.
Bitno je da ljudi znaju...da ne polete misleći sve je to isto, isti su im motori...
Ja sam mislio da neces vise posle onih par postova ali jok,opleo ti pa ne mislis na boga!!!
Stilo je daleko jeftiniji za odrzavanje od svih ovih navedeneih vozila, ali i daleko najruzniji(meni)!!!!!!!
Alfa inace deli dosta delova sa Fiat automobilima,i sve se svodi na to da ako nemate dobrog majstora ili sami malo ne istrazujete delove ce te placati mnogo vise samo zbog Logo-a Alfa Romeo!!!!!!!!
Evo malo da dam primer: Protokomer za moj auto koji je star 13 godina u Delti kosta 107680rsd naravno original za moje vozilo a isti takav se ugradjivao u HGT i kosta 5000rsd,Ramena za moj auto pasu od Fiat Marea i duplo su jeftiniji naravno opet bez LOGO-a Alfa Romeo!!!
Toliko od mene i nemoj da palite vatru bez potrebe i plasite ljude!!!
E sad ako se nesto puno premisljas dal da kupis Alfu ili Fiata moj savet je da odma odustanes od Alfe jer nije ona za tebe!!!!
Pozdrav
Edited by bane, 09 April 2011 - 20:48.

Sign In
Create Account

Back to top