Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
Woodoo

Dolazi radikalni Fiat Bravo

Recommended Posts

fiat%20bravo_2010_1.jpg

Fiatova zamena za aktuelni model iz C segmenta (odnosno za model Bravo) će prema rečima šefa italijanskog proizvođača Sergia Marchionnea biti radikalan odmak od sadašnjeg automobila.

Naime, Marchionne smatra da proizvodnja automobila koji bi nalikovao prethodniku ili konkurenciji trenutno nema smisla.

Razlog za takvo mišljenje se krije u činjenici da Bravo nije ostvario planirane rezultate i daleko je od vrha najpopularnijeg segmenta na Starom kontinentu. Upravo zato priča mora da krene drugim putem, a Marchionne priznaje da su već razmatrani mnogi predlozi, ali da konačna odluka još uvek nije doneta.

Upitan znači li to da su torinski planovi slični Nissanovim, koji je u C segmentu ponudio crossover Qashqai, Marchionne odgovara da "fiatovi planovi idu dalje. Za Marchionnea Qashqai je i dalje "poprilično konvencionalno vozilo".

AutoBlog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pre neki dan blejim na aerodromu i pokupujem sve moguće časopise u automobilima, jerbo me je čekalo ukupno putovanje od neka dva dana, ne bih li stigao ovde gde sam sad. Između ostalih, u Auto Bildu iz decembra je bila brošura sa desetak automobila sa supertesta. LIstajući, vidim prvo opake kritike za novi Passat karavan, pogotovo vezano za TDI agregat, elektriku i znanje servisera u ovlašćenom servisu. Listajući dalje, naletim na supertest Fiata Bravo. Prvo što je upada u oči je nametljiv vrlo pohvalan naslov za Novog Brava, a zatim u rezultatima videh maksimalnu ocenu koju može da dobije neki automobil na testu. Prijatno iznenađen pročitam čitav test i ostanem zabezeknut koliko je samo auto nahvaljen. Jedini pravi problem u toku čitavog supertesta je crevo od turbine koju je veverica progrizla, inače česta napast u Nemačkoj za gumene delove automobila. Čak je i Jeremy Top Gear napisao kolumnu na online verziji BBC, veoma pohvalno za Bravo.

Skoro pa me je sramota što nisam znao o koliko dobrom automobilu zapravo ovde govorimo. Ja sam počeo da gledam oglase, pošto mi žena ne da da kupim Barchettu. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Listajući dalje, naletim na supertest Fiata Bravo. Prvo što je upada u oči je nametljiv vrlo pohvalan naslov za Novog Brava,

Je l ovaj? U decembarskom broju su napravili retrospektivu ranijih suprtestova.

jerbo me je čekalo ukupno putovanje od neka dva dana, ne bih li stigao ovde gde sam sad.

Da nisi ovde?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...