Jump to content
Goran
mashamatejic

Stilo 2.4 Abarth - majstori i polovni delovi?

Recommended Posts

Pozdrav svima :D

Mi smo novi na ovom forumu i potrebna nam je mala pomoc. Kupili smo fiat stilo abarth , i potrebno je da se dotegnu neke stvari. S obzirom da smo da sada imali Alfu, i majstora koji radi samo alfe, interesuje me da li postoji neka preporuka i iskustva sto se majstora za Stila tice. Takodje me interesuje gde je najbolje da potrazim neke polovne delove (potreban mi je rukohvat za vrata sa enterijerom).

Unapred hvala i pozdrav

Masha

http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=5125&st=0&p=91895&hl=servisi%20iskustva&fromsearch=1entry91895

Evo ti tema o servisima pa baci pogled.

Sto se tice rukohvata imao sam problem jer se slomila plastika gde se hvata za zatvaranje vrata, to sam uzeo na otpadu jednom u Sapcu(40e).

Tako da za pocetak pogledaj po otpadima :)

hvala puno

isti je slucaj i kod mene, mada smo ga mi tako i uzeli sa polomljenim rukohvatima, zvala sam 3 otpada u sapcu i niko nema, na zalost. nastavicu da trazim :book:

masha - mali off - zvala sam 3 otpada; a u profilu piše: Gender: Male :question: - ko greši profil ?? ili ti :whistle: pozz i dobrodošla :welcome: i lepo se navozala u toj aždaji :thumbup:

Moja greska , pardon :thumbup:

nisam posvetila paznju tim detaljima promenicu, mada nije mnogo bitno.

hvala puno na lepim zeljama i ako neko ima iskustva sa ovim autom slobodno neka ih iznese jer su dobrodosla. Ja i suprug volimo i vozimo dugo italijeanske automobile ali ovakav primerak nismo imali :D

Primetila sam da ima iste bagove kao i ostale kubikaze, po svemu sto sam procitala na forumu, one "sistemske" airbag failure,etc...ali me bas interesuje nesto vise o njemu, majstori generalno slezu ramenima a malo ljudi ga je vozilo

hvala i pozdrav :D

Nemaju svi Stilaći iste bagove. Najgori su do 2003. godišta, a najgori od najgorih je baš - Abarth. :) Ja vam želim sve najbolje sa kolima, ali taj konkretan model Stila je po mom mišljenju auto za zajebanciju, nikako ozbiljna kupovina, pogotovo što rekoste da je imao svakakvih falinki u enterijeru, što samo govori u prilog time kako se neko odnosio prema njemu.

Pretpostavljam da je u paketu i selespeed menjač sa kojim se previše vlasnika opeklo?

Moje u stvari glavno pitanje je, da li se taj automobil može adekvatno održavati u Srbiji?

Guest
This topic is now closed to further replies.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...