Jump to content
Goran
Bruno

Prodao sam Punta...

Recommended Posts

Posle dve godine vože i oko 25000 km, toliko je delova promenjeno i uloženo da sam mogao da kupim jos jednog i na kraju ode na brzaka za 2600. 1.2 8V, 2002 god, i nezna se kilometrža (130000). Izleti VW3 1.9 sdi,1998, prvi vlasnik iz orginala 163000, servisna knjiga, top stanje za 3000e. FIAT je ipak veeelika lomatina, nikad više.

Sa mojim je pređeno oko 40 000 km od kada znam za njega, za to vreme su zamenjeni: zadnji paknovi, i redovan (veliki, mali) servis... Jedan iod najboljih prijatelja mi je mehaničar i ja ga stalno smaram da ga pregleda ali nema šta da se menja sve je u fabričkom stanju još. Mada je sada na 73000 pravih pa ima i to veze. Zavisi sta si vozio, mada je generalno punto super auto (ako nije neki leš onda si nagrabusio, lai je tako sa svim markama)... Sada me ceka zamena sajli rucne (oko 1200 din obe). :)

Neka te lepo sluzi VW... :)

Pozz

p.s zamenjen je i auspuh pre 20 000 :)

Edited by Saša Bg mk2

ALA SI SE USRECIO :wallbash: TO I LETI TESKO PALI ZNAM LJUDE SA TIM PENZIONERSKIM MOTOROM UVEK POBLEMA coveku na 120000 orginalna kilometraza jer je i prvi vlasnik pukla radilica.Tako da je i on reko NIKAD VISE!!!

Ja zaboravi da te pitam nesto.U nekim tvojim ranijim mudrim izlaganjima si naveo da ne bi kupio ni Fiat-a ni VW,vec samo BMW.Odakle sad ova promena?

Nek ti je sa srecom.

Jedan mnogo pametan covek je jednom davno rekao "Sve je relativno". Ja sam za svojih 40.000km (plus 100.000+ koliko je imao kad sam ga kupio) na punto van-u, 2002. izmenjao set kvacila, centralni nosac motora, letvu volana i homokineticki zglob, sto je nekako normalno za ukupnu kilometrazu i godine starosti.

Svaka cast vagenu i njegovom kvalitetu, ali sa tim SDI-jem ces bas da se usrecis.

Ja da sam kupio auto (koji god bio) i da sam uložio u njega još toliko za koliko sam ga kupio, pa ne bih ga prodao da mi ga zlatom plaćaju... taj auto je usrećio tvog kupca, jer ako si ti sve zamenio on će se sada sit navozati, a ti ćeš morati da menjaš ponovo sve potrošne delove redom ;)

Ja da sam kupio auto (koji god bio) i da sam uložio u njega još toliko za koliko sam ga kupio, pa ne bih ga prodao da mi ga zlatom plaćaju... taj auto je usrećio tvog kupca, jer ako si ti sve zamenio on će se sada sit navozati, a ti ćeš morati da menjaš ponovo sve potrošne delove redom ;)

Upravo tako :thumbup:

Jao Bruno...idi pogledaj ima li i taj Golf lanac na el.servu, kao što si pričao da Punto ima. :D

Još se predstavljaš kao neki majstor...ma, AUFIDERZEIN :welcome:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...