neshaoct 9781 Posted August 24, 2010 32 najbolja fudbalska tima u Evropi će 26. avgusta 2010. u Monaku biti razvrstani u 8 grupa. Za razliku od proteklih godina, ove će biti zanimljivije i za gledaoce u Srbiji:FK Partizan će svoje protivnike saznati sutra i videćemo koja tri evropska velikana dolaze u Beograd ove jeseni... Ova tema će služiti da komentarišemo sve što nam bude zanimljivo u LŠ, sezona 2010./2011. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlox 1 Posted August 24, 2010 (edited) Radisha ih je zbunio kosom! Zeljno se ceka zreb, da vidimo ko nam dolazi u goste. Bogami ovog puta necu propustiti LS u glavnom nam gradu, proslog puta sam imao proklete ispite i ziv se pojeo.IDEMO (obrukacemo se verovatno, ali ipak smo TU)BTW Nesho, zreb je 26. tako da je to prekosutra u 18:00 Edited August 24, 2010 by Zlox Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9781 Posted August 24, 2010 Mi smo već u 25. avgustu... A, ljudi će ovo mahom čitati prepodne... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlox 1 Posted August 24, 2010 Zbunio me sat na forumu, nisam ni provalio koliko je u stvari sati sta cu euforija tim redosledom Quote Share this post Link to post Share on other sites
sasa_vu 0 Posted August 24, 2010 Radisha ih je zbunio kosom! Radisa ko mungos, hipnotise ih pogledom.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9781 Posted August 24, 2010 Ma, Radiša...ipak bi valjalo da se ima sigurniji, odlučniji golman... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sasa_vu 0 Posted August 25, 2010 Insajderi najavljuju dolazak novog golmana u narednim danima...Videcemo...LŠ: Partizan "bira" Inter, Barsu, Čelsi...Žreb za grupe Lige šampiona biće obavljen u četvrtak u 18 sati u Monte Karlu uoči utakmice Superkupa Evrope između Intera i Atletika iz Madrida.Predstavnika će imati Partizan koji će biti u četvrtom, poslednjem šeširu na žrebu.Sastavi šešira znaće se tek kada se u sredu odigraju svi revanši plej-ofa za Ligu šampiona.Izvesno je samo ko će biti nosioci: Inter, Barselona, Mančester junajted, Čelsi, Arsenal, Bajern, Milan i Lion. Jedan od ovih velikana biće gost Partizana.Ako bi u duelima u sredu prošli favoriti (obeleženi masnim slovima) šeširi bi izgledali ovako:DRUGI ŠEŠIR - Verder, Real Madrid, Roma, Šahtjor, Benfika, Valensija, Marsej, Zenit.TREĆI ŠEŠIR - Panatinaikos, Totenhem, Rendžers, Ajaks, Šalke, Bazel, Braga, Kopenhagen.ČETVRTI ŠEŠIR: Spartak Moskva, Hapoel Tel Aviv, Sparta ili Žilina, Tvente, Rubin, Kluž, Partizan, Bursa.U sredu se sastaju:Staza šampionaKopenhagen - Rozenborg (prvi meč 1:2)Žilina - Sparta Prag (prvi meč 2:0)Staza pratilacaTotenhem - Jang bojs (prvi meč 2:3)Okser - Zenit (prvi meč 0:1)Ajaks - Dinamo Kijev (prvi meč 1:1)(MONDO, foto Partizan.rs) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted August 25, 2010 Svim navijačima Partizana, od srca čestita i učestvuje u radosti - ZVEZDAŠ !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
TOGO 0 Posted August 25, 2010 Najiskrenije vam želim Čelsi, Real i Bragu, kao i što manje datih i što više primljenih golova i naravno 0 bodova Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted August 25, 2010 Deder nemoj biti na kraj srca... neka idu, neka igraju neka nas malo reklamiraju treba to Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlox 1 Posted August 25, 2010 http://vukajlija.com/zabava/posteri/22110 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan_Zr 0 Posted August 25, 2010 Poruchio bih ljubomornim zvezdashima da se okanu glupih postova... Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2850 Posted August 25, 2010 jesam zvezdas.al cestitam grobarima za ulazak u ligu sampiona veliki uspeh srpskog klupskog fudbala.morace onda neko da casti na okupljanju u nedelju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted August 25, 2010 Svaka cast Partizanu na prolazu u Ligu SampionaMada sa ovakvom igrom ,ne znam koliko ce daleko dogurati ,daju golove ali ih jako,jako lako primaju protivniku bukvalno poklanjaju gol sanse ,a to im se na ovoj utakmici dobrim vratilo ,jer i pored toga sto je golman Andrlehta odbranio dva penala ,igraci Andrlehta su bar dva puta,ne samo promasili gol ,nego nisu znali ni gde je okvir gola u penal seriji :rofl: ,Radisa nije ni morao da stoji na golu -svejedno ovi iz Andrlehta bi promasili .Naravno da je u svakom sportu,vazan element i sportska sreca,ali se na nju ne moze osanjati i nadati se da ce se nesto ovakvo ponoviti.Sve u svemu,veliki uspeh za Partizan i generalno za nas fudbal i jos samo ostaje da se opravda ulazak u grupu najboljih klubova Evrope,zivi bili pa videli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
saleTIPO 3 Posted August 25, 2010 Kao sto je vec receno ljubomornima nije ovde mesto. Ako nemate nista lepo da kazete (sto je naravno velika sramota) najbolje bi bilo da nista i ne kezete. Svaka cast igracima! Odigrali su za svaku pohvalu,odigrali su tako kako nijedan nas tim verovatno nece nikada i to bez Saleta i Moreire. Rekao sam "igraci" posto se to na golnama ne odnosi. Radisa je stvarno velika rupa i Partizanu je neophodan drugi golman,ali zato su:igrači Anderlehta namerno promašivali penale... Bilo ih sramota da im R.Ilić odbrani penal ! U Boru smo slavili do 2h. Mogu samo da predpostavim kako je bilo u vecim gradovima Jos jednom svaka cast momcima!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted August 25, 2010 (edited) Jedan stari, danas finasijski polupropali tim iz Srbije, pobedio je usred sedišta EU finansijski prepumpanog i favorizovanog Agerleht-a. Sve mi je na ovoj utakmici imponovalo: skromnost i ozbiljnost trenera Partizana (za primer našem saveznom selektoru i treneru, novopazarske farmerke protiv Armanijevog listera, kratka i jezgrovita rečenica protiv nebuloznih fantazmagorija), zalaganje i požrtvovanost igrača.... Čak mi je bila i simpatična njihova pothranjenost u odnosu na nabildovane internacionalce Anderlehta... i na kraju nešto što mi je ulilo nadu: čini mi se da su pobedili i na psihološkom planu: niko ne puca iznad gola zato što mu se puca - nego što mu se noge tresu!Od ove pobede korist će imati svi u Srbiji. Zvezda, njeno rukovodstvo, igrači, nivo fudbala koji će biti sigurno podignut na viši nivo u celoj Ligi. Možda će FSJ na čelu sa mojim vršnjacima najzad shvatiti da nije sve u parama, vezama, lobiranju, nameštaljkama...ima nešto i u mladosti, pameti, struci. I da je vreme da odu. Svi. Nisu oni Bogom dani uopšte. Golman jeste izgleda rupa, ali mi se juče činio kao tajni džoker! Na ovakvom meču svi očekuju ozbiljnog, koncentrisanog "pantera"... Naš (odnosno Vaš Partizanovci - ), je bio zbunjujući faktor za Anderleht. Dok njihov golman brani Ilijevljev udarac sa tri metra, pa brani dva penala....pa tokom utakice ne napravi ni jednu grešku, našem prolaze lopte kroz ruke...idu u korner na sreći, naš pada, a lopta ga preskače i ulazi u gal...a njegov tim na kraju izgubi... e onda je odista ozbiljna situacija što se najbolje videlo po izrazima lica "gospodara svega na svetu"-verovatno ličnosti iz uprave Anderlehta - kojima sem zabrinutosti, ljutnje i besa NIŠTA NIJE BILO JASNO sem činjenice da je Partizan pobedio na njihovom terenu. Edited August 25, 2010 by Damjanović Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlox 1 Posted August 26, 2010 Radisha se oshishao i samim tim okrenuo novi list! Mozda mu je kosa smetala videcemo Mozda sad procveta kao golman, ili je to uradio da ga NE bi smenili =] A pramen kose ce ipak da nosi u dzepu kao amajliju Samo ne znam cemu da se nadam za zreb. Da li da dobijemo zlo od grupe, da bi u BG gledali svetske zvezde, ili da dobijemo maaalo laksu grupu (ako je to moguce) i da se uzalud nadamo nekom prolazu Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9781 Posted August 26, 2010 Po imenima ne toliko atraktivna grupa. Onaj ko bi samo po imenima gledao, olako bi pomislio da se može i preživeti grupna faza, tj. biti drugi. Ali...situacija je znatno drugačija. Braga je odvalila Sevilju, i to baš...Šahtjor još jači nego prošle godine kada je Partizan poražen u Ukrajini.Jeste Partizan njih kasnije pobedio sa 1:0 u Beogradu u drugoj polovini decembra prošle godine, ali...tada njima nije ništa značio taj rezultat, već su bili prošli dalje...Prva dva u grupi idu dalje.Treći ide u Ligu Evrope.Četvrti se posvećuje domaćim takmičenjima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sasa_vu 0 Posted August 26, 2010 (edited) U ovom trenutku je još uvek neizvesno po kom rasporedu će se igrati utakmice u okviru grupe „H“ u kojoj će se Partizan takmičiti. „Osnovni“ dani i datumi koji su unapred određeni za igranje 6 kola u okviru svih 8 grupa Lige šampiona 2010/11 su:1. kolo: sreda, 15.09.2010. Šahtjor - Partizan2. kolo: utorak, 28.09.2010. Partizan - Arsenal3. kolo: utorak, 19.10.2010. Braga - Partizan4. kolo: sreda, 03.11.2010. Partizan - Braga5. kolo: utorak, 23.11.2010. Partizan - Šahtjor6. kolo: sreda, 08.12.2010. Arsenal - PartizanBice veselo, prizeljkivao sam Barsu, PAO i Kopenhagen, al sta da se radi...U najgorem slucaju cemo se posvetiti domacem prvenstvu pa dogodine opet kvalifikacije za LS... Sve preko toga ce biti ogroman uspeh. Edited August 26, 2010 by sasa_vu Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlox 1 Posted August 26, 2010 Ja moram da priznam da sam prizeljkivao Arsenal, da najzad odem da vidim 2 voljena kluba kako igraju i eto ostvarilo se. Doduse nije bas najsrecniji zreb ali eto i vedrije strane =] Jos kad bi 28.septembra pao neki neresen rezultat ufff Quote Share this post Link to post Share on other sites
John 0 Posted August 27, 2010 Najiskrenije vam želim Čelsi, Real i Bragu, kao i što manje datih i što više primljenih golova i naravno 0 bodova Treba nam jos neki jak a glup da trese musemu. Ako imas nekog ortaka javi Ova pobeda dize koeficijent klubu, ali i savezu tako da i zvezda ima kakvu-takvu korist. Vecu vrednost ima liga kao i klubovi koji je cine ako makar neki tim igra kvalitetno evropsko takmicenje. Kamo srece da je i zvezda prosla u ligu evrope pa da je tresne ofk-a u finalu. Ili nam je cilj da nasa liga bude na nivou crnogorske ili makedonske? Quote Share this post Link to post Share on other sites
saleTIPO 3 Posted August 27, 2010 Jos jedan zvezdas potpisao za Partizan. Zvezdasi ce sefinitivno poludeti Radi se o golmanu Stojkovicu. Pored njega imamo jos jedno pojacanje u napadu i jedno u odbrani. Ima da bude to jedna jako lepa ekipica.Svaka im cast jos jednom!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9781 Posted August 27, 2010 Uh, težak udarac za komšije... Samo napomena oko ove teme...- Ljudi, Togo se šalio...stavio čovek i smajli na kraju... Drugi takođe nisu zaista zlonamerni. Ova tema nije otvorena da bi se sada u njoj dve navijačke strane prepucavale. Malo drugarsko zezanje je ok...toga je uvek bilo i biće.Ali...ako neko brzo plane kada su te ove teme u pitanju, bolje da onda zaobiđe temu kada je o pisanju u njoj reč... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 30949 Posted August 28, 2010 Stojkovic nije nas jos od kada je posle samo godinu dana u Zvezdi ucenjivao klub vecom platom da bi branio u finalu kupa protiv Vojvodine. Da je neko ko je ljubio grb Partizana iz ocajanja presao u Zvezdu odusevljenja medju navijacima ne bi bilo, mozda samo medju simpatizerima. Presli smo i na drugu stranu ove teme a niko da prokomentarise pomoc sudije protiv Anderlehta, istog onog koga su se navijaci JSD-a bojali pre utakmice zbog "kradje" protiv Fenera pre 2 godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites