Page 1 of 1
Punto mk.2a - Ne radi kratko svetlo
Posted 30 July 2010 - 17:03
U pitanju je MK2-ka 2001 god. E sad, pre neki dan sam primetio da mi ne radi kratko svetlo levog fara (far kod kutije za osiguracima). E sad, jedva skinem sijalicu (H1), odem uzmem drugu, zamenim i stavim je kad ono nece ni ta. Proverim osigurace, oni su ok. Nemam pojma sta bi moglo da bude u pitanju. Ima li ko ikakvu ideju sta se desava?
Pozz
Pozz
Posted 30 July 2010 - 18:27
H1 sijalicu ne smeš da diraš prstima po gornjem (staklenom) delu. VIdi da nisi možda uradio tako nešto... ako nije to, kreni redom... prvo, da li 12V dolazi na sijalicu?
Posted 30 July 2010 - 23:37
Sijalicu nisam pipao po staklenom delu. E sad sam se setio da je i pozicija na istom faru prestala da radi odjednom, ali nisam pridavao veliki znacaj tome. Dok sad mi kratko svetlo realno treba za nocnu voznju a i da me panduri ne bi smarali. Sutra cu da proverim da li uopste dolazi struja do pozicije i kratkog svetla.
Posted 31 July 2010 - 10:49
Gde stoji taj konektor, na faru znaci ne radi oboreno svetlo i pozicija a dugo i migavac rade.
Posted 31 July 2010 - 12:18
Sa zadnje strane fara glavni kabl koji ulazi u far. Ja sam imao slican problem na desnom faru, pomerio se konektor, usla voda i oksidirali kontakti. Nije mi radio migavac i oboreno. Naprskao kontakt sprejom, vratio i sve ok.
Posted 31 July 2010 - 12:37
Druze,sta se to mucis?Trkni do najblizeg elektricara nek ti to covek sredi za 5 minuta i gledaj sta radi i kupi znanje.
Posted 31 July 2010 - 15:15
Ne prima struju. Zatvorio sam far, mrzi me sad da ga opet otvaram i prskam konektore. Videcu da ga u ponedeljak odvezem do elektricara da pogleda sta mu je.
Posted 01 August 2010 - 13:03
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help

MultiQuote