Jump to content
Goran
Sign in to follow this  
NenadAleksic

iGO

Recommended Posts

Pozdrav drugari, trebaju mi najnovije mape za iGO 8, posto znam da je piraterija zabranjena na forumu, ako neko ima nek mi se javi na mail: nenadsa@gmail.com ili moze putem pm. Treba mi mapa Srbije, Crne Gore i Bosne. I zanima me jel ok mapa Crne gore posto cu verovatno uskoro ici u Cg autom. :) Hvala unapred :thumbsup:

Najnovije mape.......hmmmm, imam ja 2006+ koji i koristim , a imam i IGO 8 ( nabavio ga prosle godine ), koji sam kratko koristio, previse je zakomplikovano, ukoliko je to TO sto ti trazis, javni pa cemo nesto da napravimo... :welcome:

ima i forum p.p.c.w.a.r.e.z tacka org. Odatle ja kupim najnovije!

biće na ovom linku to je oko 500 MB, nije neki veliki problem, uploadovaću :) probaj da downloaduješ ujutro... mada, kaže da će završiti za dva sata...

Uh, zar ima toliko?

Kako im onda mapa Srbije stade na plafon 17 MB, jer ceo iGO na fonu ima 28 MB...

EDIT: Evo sada pogledah samo mapu Srbije...iGo/content/map...gde trenutno imam samo jedan fajl i on je veličine 4.48 MB

Izvini što te cimam za pola GB upload-a, jer sam mislio da sve to zajedno nema više od 50-100 MB plafon...

Srbija je mala, ima malo detalja u putevima, kamerama, poi-ima... :) i eto... Drugo, stavio sam ti EU_Major_roads, a i BaseMap neki... čisto da imaš glavne puteve ostatka...

U svakom slučaju, gotovo je, skidaj.

Skinuto.

Hvala... :thumbup:

EDIT: Jedino što WinRAR prijavljuje neku grešku, a 7-Zip neće ni da otvori...

Neće da otpakuje. Nepoznat format ili oštećen fajl. :question:

jok mori, treba da se otpakuje... ček da vidim... možda bila greška...

vidi, ja uredno otvorio, sad ću da prepakujem i pošaljem ti na rapidshare nalog

a do tada

evo ti torrent linka :

http://www.torrentreactor.net/torrents/755212/ALL-EUROPE-maps-MIO-MAP-and-iGO-working

a ako treba, narezaću ti i daću ti kad se vidimo :) nije ti hitno ?

evo rapid linka :

http://rapidshare.com/files/436682372/map.zip

verovatno bijaše greška prlikom preuzimanja... sada sve to što se nalazi u .rar-u stavi u folder iGo/content/map (ili slično tome) i to je sve...

:)

Jel ovo za sve androide, da pokusavam ovo na i9000 Galaxy S ili da se ne mucim (slabije mi ide sve to, a nije moj fon pa da ne uprskam nesto :rolleyes: )

ovo poslednje što je neša prikazao je za manje rezolucije.

mape su kompatibilne za sve iGo, iGo Amigo i slične aplikacije na bazi iGo-a (nebitno da li je windows based, android ili je u pitanju iOS 3 ili 4).

i9000 Galaxy S je rezolucije 480×800, cenim da je onda ista procedura kao i za Desire i ostale telefone iste rezolucije .

u principu, procedura je, skineš rar file sa sadržajem za kopiranje na sd karticu, i instalacijom za određenu rezoluciju, kopiraš na root sd kartice, tu ti se nalazi i .apk file.

pokreneš .apk file, da li preko sync-a ili preko filebrowsera (skinuti na android marketu, kao i apk installer , skinuti aplikacije po želji), instaliraš, i onda dopuniš mapama po potrebi.

evo nekih spoljnih linkova :

http://androidforums.com/htc-legend/85949-igo-my-way-navigation-android.html

kome bude trebalo pomoći za mape za 480x800 rezoluciju, imam sjajno rešenje (Motonav sa Motorole Droid, to je njihova verzija iGo-a, pasuju mape, pasuju glasovi, kamere, poi, i 3D zgrade jedino nije moguće prevesti interfejs prevodom za iGo).

kako mi je stigao Dell Streak, ja sam to uradio za svoj telefon... uputstvo, kao ilinkove, ako nekom treba za veću rezoluciju koja je pomenuta, mogu da okačim... da ne pravim saobraćaj, ako nikome neće trebati...

dakle, imam najnovije mape, glasove po potrebi, proceduru za instalaciju Motonav-a, motonav_install.apk file i sve to vrlo lepo radi na telefonima te rezolucije...

s druge strane, vrlo je prosto...

@MilanLaki pošto vidim da se mučiš, ako nisi rešio problem, javi da uploadujem rešenje i uputstvo...

Vrlo je jednostavno :

1. skineš ovo

http://rapidshare.com/files/438006001/SDC_APK_inc.rar

2. raspakuješ i to ovako

• folder Motonav, direktno na SD karticu
  • motonav aplikaciju, prekopiraj negde drugde na SD karticu
  • kada to raspakuješ, uradi rename SD kartice na MOTONAV

3. koristi neki file browser (Astro npr) da odeš do foldera gde ti je apk file, pokreni ga i instaliraj

4. skineš http://dishko.com/map.zip i te mape raspakuješ i prebacuješ u folder Motonav/content/map

To imam odmah i spremno sve na netu :) a ako ti trebaju dodaci za kola, i za srpski glas, poslaću na rapidshare, pa se igraj.

Ovo pouzdarno radi i važi za rezolucije 480x800, dakle Galaxy S, Dell Streak, Desire, Desire Z, Desire HD, Motorola Milestone i slični... (provereno i radi na Desire, Dell Strak i Desire HD)