Ma drugari nisam ja mislio da na Tipo ugradjujem lambo vrata, ne znam sto ste to pomislili. Meni su lambo vrata onako pala na pamet, (nije mi palo na pamet da ih ugradjujem u tipo, nego sam hteo da se raspitam kako to funkcionise, kako se krecu cene itd, tj da dobijem neko opste znanje o tome), jos kao dete sam ih voleo, pa reko ovde ima velikih poznavaoca automobilizma, pa ce znati da kazu nesto, dok da sam pitao nekog drugara iz kraja, jos manje bi znao od mene.. Vidite i da sam napisao u gornjem post da za imati smisla nesto tako raditi, treba auto od 10000e, ne znam sto ste mislili da se raspitujem za tipo.. A i to sto kazes, treba auto bez okvira za stakla, dakle sportski kupe, a treba i imati jos neki auto, jer nije to za zimu,kisu...
A za N20 ,po meni treba imati auto sa motorom i kompletnom ostalom mehanikom u tip top stanju, a to vrlo retko ko ima.. Dakle treba prvo uloziti puno para u auto, pa tek onda N20... Ti si u juga samo oko mehanike ulozio 1500evra, tako da verujem da ti je jugic kao nov, al meni tipo nije, iako sam dosta toga sredio od kad sam ga kupio, sve su to bile manje stvari..
p.s. nije mi bio fazon zbog klinki, imam ozbiljnu vezu, nego sam pitao, posto sam kao klinac mnogo zeleo takva vrata,da ako nekada imam neki auto na koj vredi staviti takva vrata, da vidim dali to vredi stavljati..