Jump to content
Goran
Sign in to follow this  
Guest 8039

Stilo Abarth

Recommended Posts

Guest 8039

Evo samo u kratkim crtama...

Auto je 2001god, prva serija, totalno neupadljiv auto, niko ne bih rekao da je 2.4 pod haubom (nema pragove, felne su 16"), pa često zna da zbuni ljude u kojekakvim "besnim" kolima..

Inace sve na autu fabricko, uzeo sam ga u martu sa 140k km, trenutno na satu nešto preko 170k..

Za sada bez problema nekih specijalnih. Sevisi se rade redovno, na svakih 7-9k km...

Inače nekih većih planova nema. Recimo da ako auto ostane kod mene još par meseci, da su moguće nove felne, neko ukopavanje u patos, i recimo blago zatamljena stakla... Ali to data, sve stock....

Pq1b2_Qr.jpg

kačim još slika kasnije, internet hoce da mi mre :)

Guest 8039

slike su stare, i sa telefona, nemam sad boljih, posto sam na poslu :)

Inace, auto i nije bas za jurcanje po gradu, ali kada izadje na otvoren put, e tu je prava stvar..

Još jedna po meni zanimljiva stvar, jeste potrošnja. Kada sam uzimao auto ja sam računao po gradu oko 15l, međutim.. Pošto uvek sipam pun rezervoar, pa tako i magu svaki put da pratim potrošnju kroz kilometražu, vrlo sam se iznenadio.. Primer: kada idem do zaječara i nazad, negde oko 550km, auto mi troši oko 9l, a tu bogami ima dobro vožnje, i jedno 120-130km auto puta kada je vožnja pun gas... kada vozim kombinovano, otvoreno i grad, tada mi troši do 11l, nikada više (doduše, ja vozim normalno, retko kad baš zabadam gas...)....

DSC00060.gif

DSC00058.gif

Image007.jpg

Slika000.jpg

Slika001.jpg

Guest 8039

pa u principu ja kola ne drzim dugo, sve mi dosadi...

Tako da i jeste na prodaju ako neko da ok cifru..

da display pokazuje tem i pritisak ulja, ili podatke o muzici.. itd itd...

p.s. jel zna neko kako se ovaj telefon podesava, ja jednom probao, ali nisam uspeo??

Lepo ocuvan auto, i stvarno neupadjiv za Abarta, koliko si dao ako nije tajna ?

Guest 8039

pa u principu nisam puno, dobro sam prošao... Ali sam odmah uradio servise, i šta treba, i stavio sve 4 nove gume... jedini je da kažem "problem" registracija, inače, održavanje i potrošnja nisu uopšte strašne..

Cini mi se da sam ga video na polovni automobili ili moj auto da se prodaje cini mi se cifra 7500

Guest 8039

da da, to je pocetna cifra :)

nego ima li neko ideju gde se mogu naci pragovi originalni, trazio sam po netu, ali slabo...

ili neke kopije, ali da neko to pristojno radi, ne bih da unakazim auto