Guest 9341 Posted March 25, 2008 Pozdrav ljubiteljima Fiat Stila, i jedno pitanje...Zna li iko gde se mogu nabaviti farovi angels eyes za Stila? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 8754 Posted March 25, 2008 I ja trazim isto samo crni da budu......... cuo msam da ima da se naruci na ibey Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 5882 Posted March 25, 2008 Pa napravi sam, ima uputstvo kako se to radi pa se malo zezaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
mane 2 Posted March 27, 2008 Svojevremeno je moglo da se u gang-land-u poruce univerzalne AE koje su se lepile na postojeci far a struja direktno na poziciju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted March 29, 2008 pa to bi bila najbolj opcija ako nisu bezobrazni sa cenom Quote Share this post Link to post Share on other sites
mane 2 Posted March 29, 2008 ^^^ Dane je u principu uvek jak sa cenom, ali mu se moze kada jedini nabavlja i kvalitetnije stvari od vecine Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted March 29, 2008 true! idem danas pa cu videti jel ima toga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 9341 Posted March 30, 2008 E ovako stoje stvari...Gledao sam na eBay i nema takvih stvarcica, jedino izbacuje neku svapsku firmu koja navodno ima to,ali nikakvih slika nema, a najbolja solucija su ipak,po meni, komplet farovi, budzenje i nije bas preporucljivo. To je posao koji treba da omoguci uzivanje bar 3 godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Urosh 0 Posted July 11, 2009 i ja bih stavljao angel eyes , sta mislite gde ima to da se nabavi?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 11 Posted July 11, 2009 vlada ili ti na forumu error evo ti link:--->error<--- Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilo_jtd_Mania 1 Posted September 24, 2009 Pozdrav,Interesuje me da li je neko odradio angels eyes na stilu? Ima li neko sliku da vidim kako to izgleda, da ne napravim od auta shabaniju...Sta vi mislite o tome?Proceduru pravljenja znam, jednostavno je, a na BMW-u izgleda opako.hvala unapred... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Posted September 24, 2009 Koliko sam gledao po NET-u, ne postoje kupovni farovi za Stila.Nego, kupe ljudi takve farove za punta pa prepakuju.Izgleda dobro kada se uradi kako treba a moze i da bude shabanija Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted September 24, 2009 kako god okrenes bice ciganija, angel eyes, devil eyes, lexus, dnevna svetla sve je to ozbiljna ciganija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilo_jtd_Mania 1 Posted September 24, 2009 meni su zadnji farovi ok, prednji su mi slabo uradjeni, tj. ne svidja mi se pozicija... ne volim ni ja shabaniju, zato se i javljam ovde... vi iz Blindman Motorsport-a imate lepe automobile, trudite se da vam auti budu drugaciji od ostalih na ulicama... tako i ja, zelim da ulepsam auto , a i da ne izgleda kao ostatak automobila. O5, nisam video ni jedan sa takvim farovima kod nas...Stef, znam da nema kupovnih, ja planiram da to uradim sam... na netu ima vise uputstava kako se to radi... hvala svakako ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted September 24, 2009 moj savet je da skines pozicije, ako mozes da prezalis bulb failure, ako ne mozda ovo pomognehttp://www.1llusion.nl/Angel/PicSite/Handl...ng/puntoMk2.htmp.s. klikni na englesku zastavu da prebacis na engi razmisli da recimo ofarbas unutrasnjost fara, naravno onu koja nema funkciju reflektora Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9783 Posted September 24, 2009 Ima li neko sliku da vidim kako to izgleda, da ne napravim od auta shabaniju... Pitali su ovog španca kako je to napravio...The angel Eyes fotr the Stilo were build with the Punto Angeleyes. Replace the electric and the reflectors in the stilo headlight with the of the punto lights and glue it together. Sorry my English isn't very wellPogledaj i ovu temu :Xenoni, Poziciona svetla, Angel Eyeskako god okrenes bice ciganija, angel eyes...sve je to ozbiljna ciganijaZavisi kako stoji na kom autu. Ako to ružno stoji na nekom automobilu, stajaće ružno bez obzira da li ga je fabrika stavila ili su naknadno stavljeni angel eyes.Ne mislim da npr. BMW pravi ciganiju ovog automobila zato što ima angel eyes... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilo_jtd_Mania 1 Posted September 24, 2009 HVALA NESHAOCT... svidja mi se kako ovo izgleda, medjutim, daje stilu malo pitomiji izgled... pokushacu da napravim neshto... da se iskombinujem , pa da kupim farove za punta... hvala za slicice. pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
FiatPuntomk2 0 Posted September 15, 2010 Želeo bih malo da unapredim izgled svog punta ali sam imao problema jer nisam upućen pa reko aj da pokušam ovde.Imam problema sa svojim fabričkim farovima na puntu pa sam hteo da ih zamenim, ali ako već menjam onda nek bar izgleda lepše nego do sad. Stavio bi angel eyes farove (ne hrom nego crne) ali niti znam gde ima da se kupi (znam gde ima da se kupi za zilion evra ali nisam lud toliko) niti znam šta je sve uključeno u cenu fara. Svugde nalazim da ljudi prodaju samo one prstenove ali ja bi kupio ceo far nov. Da li ima negde da se uzme par farova crnih i da li su u cenu uključene i sijalice i maglenke? U svakom slučaju trebali bi mi i xenoni za farove i zadnja svetla takođe da mi se slažu sa prednjim.E sad, dal sve to ima da se nađe na jednom mestu zajedno sa ugradnjom ili bih morao da se šetam, i da li bi mogao sam možda sve to da ugradim jer ne znam koliko je komplikovano?Hvala vam unapred za pomoć. (Samo da naglasim da nemam puno slobodnog vremena da se petljam ja oko toga, em posao, em dete, em škola... pa se nadam da ću ovo oko kola moći brzo negde da završim)Ako bude bilo neke vajde od ovog foruma ima i da platim članarinu Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2850 Posted September 15, 2010 ima , samo malo procaskaj,prosetaj po forumu Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9783 Posted September 15, 2010 Tema za tebe:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=37901 Quote Share this post Link to post Share on other sites
FiatPuntomk2 0 Posted September 15, 2010 To sam video, ali tu fali više od pola slika i kolko vidim nije to baš ono što sam hteo, kolko vidim tu se nude samo prstenovi pa moram sam da ih ugrađujem u far za šta nemam vremena a i ne isplati se uništavati fabrički far jer na njemu prstenovi izgledaju bzvz:( Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9783 Posted September 15, 2010 Tema je velika i ima dovoljno slika...aii ih nema ako si gledao samo prvu stranu... Npr.:Ništa ti sam ne ugrađuješ... Ofarbani u crno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
FiatPuntomk2 0 Posted September 15, 2010 Nagledao sam se slika Sve neki lepi puntići niko nema krš kao ja Skoro sam plaćao električarima da mi poprave far i naplate pa radi 2 dana i opet rikne ... dok nisam uzeo stvar u svoje ruke i popravio far kako treba bez budženja nego školski http://www.fiatforum.com/punto/248002-removing-headlight-punto-mk2.htmlTu ima tema o vadjenju fara što sam se sam mučio. Elem, nemam para na bacanje pa volim kad mi majstor odma uradi kako treba a ne ja sam kasnije da uradim bolje od njega a nemam školu za to kao on. Pročitao sam celu temu pa videh da Error zna posao samo da vidim šta mi kaže banka dal imam vremena za tu ekskurziju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milan-BG 1 Posted May 2, 2011 Punto II Angel Eyes http://www.tuning-sh...iat_farovi.html...& Styling Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobiskaslobodan 0 Posted July 17, 2012 ovi crni farovi su extra za punta 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites