Jump to content
Goran
Guest 9341

Angel Eyes

Recommended Posts

Guest 9341

Pozdrav ljubiteljima Fiat Stila, i jedno pitanje...Zna li iko gde se mogu nabaviti farovi angels eyes za Stila?

Guest 8754

I ja trazim isto samo crni da budu......... cuo msam da ima da se naruci na ibey

Guest 5882

Pa napravi sam, ima uputstvo kako se to radi pa se malo zezaj ;)

Svojevremeno je moglo da se u gang-land-u poruce univerzalne AE koje su se lepile na postojeci far a struja direktno na poziciju...

^^^ Dane je u principu uvek jak sa cenom, ali mu se moze kada jedini nabavlja i kvalitetnije stvari od vecine

Guest 9341

E ovako stoje stvari...Gledao sam na eBay i nema takvih stvarcica, jedino izbacuje neku svapsku firmu koja navodno ima to,ali nikakvih slika nema, a najbolja solucija su ipak,po meni, komplet farovi, budzenje i nije bas preporucljivo. To je posao koji treba da omoguci uzivanje bar 3 godine.

Pozdrav,

Interesuje me da li je neko odradio angels eyes na stilu?

Ima li neko sliku da vidim kako to izgleda, da ne napravim od auta shabaniju...

Sta vi mislite o tome?

Proceduru pravljenja znam, jednostavno je, a na BMW-u izgleda opako.

hvala unapred...

Koliko sam gledao po NET-u, ne postoje kupovni farovi za Stila.Nego, kupe ljudi takve farove za punta pa prepakuju.Izgleda dobro kada se uradi kako treba a moze i da bude shabanija :whistle:

meni su zadnji farovi ok, prednji su mi slabo uradjeni, tj. ne svidja mi se pozicija... ne volim ni ja shabaniju, zato se i javljam ovde... vi iz Blindman Motorsport-a imate lepe automobile, trudite se da vam auti budu drugaciji od ostalih na ulicama... tako i ja, zelim da ulepsam auto , a i da ne izgleda kao ostatak automobila. O5, nisam video ni jedan sa takvim farovima kod nas...

Stef, znam da nema kupovnih, ja planiram da to uradim sam... na netu ima vise uputstava kako se to radi... hvala svakako ...

moj savet je da skines pozicije, ako mozes da prezalis bulb failure, ako ne mozda ovo pomogne

http://www.1llusion.nl/Angel/PicSite/Handl...ng/puntoMk2.htm

p.s. klikni na englesku zastavu da prebacis na eng

i razmisli da recimo ofarbas unutrasnjost fara, naravno onu koja nema funkciju reflektora

Ima li neko sliku da vidim kako to izgleda, da ne napravim od auta shabaniju...

71598491.th.jpg gx23ePFS.jpg gx23f18A.jpg 64942404.th.jpg gx23f8D0.jpg16729330.jpg32806935.jpg 50942302.jpg 65063976.jpg

Pitali su ovog španca kako je to napravio...

The angel Eyes fotr the Stilo were build with the Punto Angeleyes. Replace the electric and the reflectors in the stilo headlight with the of the punto lights and glue it together. Sorry my English isn't very well

Pogledaj i ovu temu :

Xenoni, Poziciona svetla, Angel Eyes

kako god okrenes bice ciganija, angel eyes...sve je to ozbiljna ciganija

Zavisi kako stoji na kom autu. Ako to ružno stoji na nekom automobilu, stajaće ružno bez obzira da li ga je fabrika stavila ili su naknadno stavljeni angel eyes.

Ne mislim da npr. BMW pravi ciganiju ovog automobila zato što ima angel eyes... :whistle:

gx23fP1r.jpg

HVALA NESHAOCT... svidja mi se kako ovo izgleda, medjutim, daje stilu malo pitomiji izgled... pokushacu da napravim neshto... da se iskombinujem , pa da kupim farove za punta... hvala za slicice. pozz

Želeo bih malo da unapredim izgled svog punta ali sam imao problema jer nisam upućen pa reko aj da pokušam ovde.

Imam problema sa svojim fabričkim farovima na puntu pa sam hteo da ih zamenim, ali ako već menjam onda nek bar izgleda lepše nego do sad. Stavio bi angel eyes farove (ne hrom nego crne) ali niti znam gde ima da se kupi (znam gde ima da se kupi za zilion evra ali nisam lud toliko) niti znam šta je sve uključeno u cenu fara. Svugde nalazim da ljudi prodaju samo one prstenove ali ja bi kupio ceo far nov. Da li ima negde da se uzme par farova crnih i da li su u cenu uključene i sijalice i maglenke? U svakom slučaju trebali bi mi i xenoni za farove i zadnja svetla takođe da mi se slažu sa prednjim.

E sad, dal sve to ima da se nađe na jednom mestu zajedno sa ugradnjom ili bih morao da se šetam, i da li bi mogao sam možda sve to da ugradim jer ne znam koliko je komplikovano?

Hvala vam unapred za pomoć. (Samo da naglasim da nemam puno slobodnog vremena da se petljam ja oko toga, em posao, em dete, em škola... pa se nadam da ću ovo oko kola moći brzo negde da završim)

Ako bude bilo neke vajde od ovog foruma ima i da platim članarinu :)

To sam video, ali tu fali više od pola slika i kolko vidim nije to baš ono što sam hteo, kolko vidim tu se nude samo prstenovi pa moram sam da ih ugrađujem u far za šta nemam vremena a i ne isplati se uništavati fabrički far jer na njemu prstenovi izgledaju bzvz:(

Tema je velika i ima dovoljno slika...aii ih nema ako si gledao samo prvu stranu... :whistle:

Npr.:

aVnV6Wr.jpg

aVnV9qA.jpg

Ništa ti sam ne ugrađuješ... :thumbup:

Ofarbani u crno...

Nagledao sam se slika :) Sve neki lepi puntići :D niko nema krš kao ja :D

Skoro sam plaćao električarima da mi poprave far i naplate pa radi 2 dana i opet rikne :( ... dok nisam uzeo stvar u svoje ruke i popravio far kako treba bez budženja nego školski :)

http://www.fiatforum.com/punto/248002-removing-headlight-punto-mk2.html

Tu ima tema o vadjenju fara što sam se sam mučio. Elem, nemam para na bacanje pa volim kad mi majstor odma uradi kako treba a ne ja sam kasnije da uradim bolje od njega a nemam školu za to kao on. Pročitao sam celu temu pa videh da Error zna posao :D samo da vidim šta mi kaže banka dal imam vremena za tu ekskurziju :D