Jump to content
FAS Goran

smiljan

Members
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

About smiljan

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 02/24/1972

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zaječar

Previous Fields

  • Garage
    Marea 1.6 16v+tng
  1. Na pogrešnom mestu u pogrešno vreme...
  2. Možda ovo pomogne, ne znam kakva pedala je na Bravu ova ja sa Maree. https://www.kupindo.com/Prateca-oprema/24118293_PAPUCICA-ZA-FIAT-MAREA
  3. Možda motorčić fara, jel radi štelovanje farova po visini?
  4. Kupio sam ja ovakve pre 10-ak dana. Totalno sam razočaran kvalitetom. Sama postolja (nožigice) su od plastike. jedna mi je pukla prilikom montaže - dotezanja.
  5. Telefon je podešen za MMS, nisam ništa download-ovao, slika se odmah pojavila. Naravno poslao sam im mail, evo njihovog odgovora: Poštovani , Povodom dopisa koji ste nam uputili želimo da Vas obavestimo da Vaša reklamacija nije uvažena. Nadležna služba u okviru kompanije Vip mobile d.o.o je na osnovu detaljnih provera potvrdila ispravnost saobraćaja ostvarenog sa Vašeg pretplatničkog broja koji će biti kreiran u okviru računa 01/2015. Koristimo ovu priliku kako bismo Vas informisali da kako biste bili u mogućnosti da primite i pošaljete MMS poruku, potrebno je da Vam u telefonu bude uključena opcija prenosa podataka. Po ovome ispada da mi naplaćuju i slanje i prijem MMS?
  6. Juče (03.01.2015) sam dobio MMS koim mi VIP čestita praznike (hvala im na tome) da bih sad video (Vip Online račun) da mi je taj isti MMS naplaćen, tj.ušao je u ostvaren saobraćaj (60,23 kB), a to znači iskoriščeni smart? ZAŠTO??? Jel to ona fora sitno, jedan smart pa app... Pa nisam ja tražio da mi čestitaju praznike a još manje da mi to naplate!?!?! Ista situacija je i na nalogu moje supruge... Ako svim njihovim korisnicima naplate po jedan MMS, to bi moglo da se nazove...(misao dovršite sami)
  7. Ja mislim da ovaj merač mora da bude pun do vrha da bi "očitao" pravu vrednost.
  8. Daj tu verziju na srpskom.
  9. Proveri da li je motor dobro "uzubljen". Za taj motor su potrebni alati za blokadu bregastih...
  10. smiljan

    Vicevi 120%

    Razgovaraju dva direktora: - Isplaćuješ li ti platu svojim radnicima? - Ne, već dugo im ništa ne plaćam, ali oni svejedno dolaze na posao. - Ni ja svojima ništa ne plaćam, ali i oni svejedno dolaze! - Znaš, imam odličnu poslovnu ideju. Od sutra ću im na vratima naplaćivati ulaz! Nakon mjesec dana direktori su se opet sreli i jedan pita drugog: - Kakvom se pokazala ideja s ulaznicama? - Ma, loše, jako su snalažljivi. Sada dolaze u ponedjeljak i ostanu do petka.
  11. Po autodati... ležeći: 20Nm + 80° leteći: pvo na 26Nm pa na 51Nm
  12. Proveri ti pritisak koji pumpa daje. Možda je loš regulator pritiska pa je pritisak u sistemu mnogo veći...
  13. smiljan

    Kuda ide ovaj svet?

    Sećam se vremena kada je u firmi odnos čistačica-direktor bio 1 prema 7... Znači ako je čistačica imala 20000 direktor je imao max 140000. Bejahu to lepa vremena.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...