Jump to content
FAS Goran

Coo

Members
  • Content Count

    550
  • Joined

  • Last visited

About Coo

  • Rank
    Regolari

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    ex 1.9D - JTD - JTDm

Recent Profile Visitors

6857 profile views
  1. Inace zbog euro 3 standarda je Alfa prestala V6 2.0tb da pravi. Nema 2.0 mjeta koji bi ga dobio i sada posle 15 godina. Ako vec pricamo turbo vs turbo. Sent from my LG-D802 using Tapatalk
  2. Da hoce Yamaha da napravi R1 dizel, koji bi to uspeh bio. Kada ga uteras u blokadu na 5 hiljada... ma idi begaj
  3. 2.0ts po BG-u ~11l benzina trosi. Sent from my LG-D802 using Tapatalk
  4. Slike su od pre 10-ak godina, tip je bio poslovno na Isle of Man. Ne znam dečka, ali je odlične slike celog ostrva napravio.
  5. Ja sam stavio na moju, kod Pirketa u Bulevaru, niklovani završetak auspuha. Isti je oblik kao fabrički završetak, samo se navuče preko i zavari. Diskrecija zagarantovana . Posle godinu i po stoji kao i kada je montiran, ništa se nije oljuštilo. Nešto malo preko 2 soma rsd je bilo sve, pošto sam menjao i gumene nosače zadnjeg lonca.
  6. Coo

    Dobra stara vremena

    064 je dugo imao ocajnu pokrivenost, 063 ih je razvaljivao po tome. Da li je neko spomenuo Siemens S2 i S4 (tako su se valjda zvali)? Mislim da su to bili medju prvim aparatima ovde.
  7. I ako dodaš gas deaktiviraš tempomat?
  8. Meni su na 147 napred Textar diskovi, a Galfer pločice. Pozadi Textar diskovi i pločice. Ne škripe, a koče pristojno. Mislim ne vozim trke pa da kočim naglo i često. Za moje potrebe OK. Cenim da je proizvođač manje bitan, bitno da nisu falš delovi.
  9. Dok vi off-ujete, felne prolaze... http://www.kupujemprodajem.com/17ke-5x98mm-ALFA-FIAT-LANCIA-HOLDEN-Pezo-11161639-oglas.htm?filter_id=130270
  10. Inače po uputstvu 4 crte treba da su pune, a dve prazne (na restyle je tako). Senzor je OK, ali šipka je šipka.
  11. 120ks ima isto sa DPF-om. DPF se ukljanja hardverski i softverski bez problema - može da se uradi. Inače novije nisu ojađene sa opremom, nego se takve uvoze ovde. 120ks je 5 brzina, 140 i 150 je 6 brzina. 150ks troši litar više od 120ks po gradu mada na jednoj drugoj temi može da se desi i obratno.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...