Jump to content
FAS Goran

Lanmi

Members
  • Content Count

    62
  • Joined

  • Last visited

About Lanmi

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    BG

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9JTD 2004, 3v
  1. Druže daj neki telefon i neku sliku da vidim jel to to što mi treba, uzeo bih ih.
  2. Drugari imam specifican problem, reko da ne otvaram novu temu, mozda znate: hteo sam da ubacim aftermarket cd player panasonic koji mi skuplja prasinu u garazi a ima aux izlaz koji mi treba, i sve uredno nakacim i player sljaka bez mane ali bord kompjuter pobrljavi i pocne da izbacuje hiljadu gresaka tipa water in oil, car security nesto, i daljinac za zakljucavanje prestane da radi. Uzmem vratim stari originalni kasetas i sve ful radi bez greske i ne trazi mi kod. Pretpostavljam da ima neka fora? Da nema neke veze sto nisam raskacio blaupunkt cd changer u kaseti?
  3. Aaa odlicno, hvala puno na ovome, znaci jos prostije nego na 3v stilu, tnx.
  4. Ćale vozi karavana, kaze da je otvarao komplet tapacir iznutra i sve je skidao ida je na kraju dosao do zakljucka da je plastika oko sijalice zalemljena i da mora da se lomi da bi se zamenila. Jel postoji neko resenje ili neka caka za otvaranje i menjanje sijalice? Kod mene na stilu 3v, postoje dva srafa i menjanje traje 2minuta dok kolko vidim ovde je skroz drugaciji sistem ili gresim?
  5. Jebiga ja sam uzeo kola sa tim gumama, kad se skupi para preci ce se na neke bolje pneumatike.
  6. Ja imam dve zimske protektirane. Za sad odlicne, vulkanizer mi je rekao da preko 150km/h ne bi valjalo voziti sa njima, dok sam ja ne znajuci za to, isao i 180 bez ikakvih problema. Drugi majstor mi je rekao da su takve gume odlicne i da ce trajati bas dugo.
  7. Danas odem kod vulkanizera da rotiram prednje i zadnje gume, kad on meni kaze prednje gume su ti protektirane(inace zimske a pritom stare koji mesec) i da ne bi trebao da idem preko 150km/h sa njima, jel se to pokazalo kao tacno? Kolko sam skapirao te gume su valjda sastavljane iz dva dela pa kao zato.
  8. Bude li mi stiglo bilo sta, prvo cu legalnim tokovima da pokusam da resim stvar, da dokazem da nisam ja, a onda zna se, idem na vrata i uzimam kola. Kraj price.
  9. Ljudi, da se razumemo, auto je stajao na drugom kraju grada kod brata, jer ja zbog posla nisam bio u mogucnosti da budem tu kad ljudi zovu da pogledaju auto. Taj dan kad je brat prodao auto njima, ja sam to vece slomio nogu i sa slomljenom nogom sad ne mogu nista da uradim, a razmisljao sam da idem da ga trazim. Maler potera kad se najmanje nadas. Da sam ja bio tu u trenutku prodaje, naravno da im ne bih prodao, brat me je naknadno obavestio ko su. Ccc jednom poverim nekom nesto da uradi za mene, i sjebem se. Nauk za sledeci put.
  10. Ama imam ugovor na papiru koji nije overen nigde, i to me najvise brine. Ako nesto napravi, lako cu ja njega da nadjem, imam njegove podatke, nego sto bi posle bilo cimanje po sudu i dokazivanje da nisam vozio...
  11. Ma nista nisam uradio, u supu mi rekli da nemaju veze sa tim, ako se nesto desi treba da dokazujem da nisam ja vozio i da imam svedoke. Auto je registrovan jos 20 dana.
  12. Imam ono sto je brat sastavio na papiru sa njim na licu mesta sa njegovim podacima, ako mi je neka uteha rekao je da ga tera na otpad do kraja meseca.
  13. Samo meni moze da se desi ovo. Juce uvece se dogovorili za danas u 11 i smrdljiva ciganstura se nije pojavila. Zvao 100x i poslao brdo poruka danas i nista, a jos sam mu sinoc rekao, reko samo dodji platicu ja pola kolko treba u opstini i on kao dogovoreno. Otisao do supa i oni naravno rekli mi nemamo nista sa tim nego ako se nesto desi moraces da imas svedoke i dokazujes da nisi ti vozio...
  14. Uf to mora da se juri i da se ide da se gleda... Al generalno za te pare uvek mora da se ulozi jos bar 100-200e, jbg matoro sve i propalo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...