Jump to content
FAS Goran

Pedjaa

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

About Pedjaa

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Beograd

Recent Profile Visitors

1804 profile views
  1. Cuje se, ali nije strasno, moze da se putuje, mada bi ih ja skinuo odmah posle, em malo ruze, em svirkaju. Cepovi za sipke stizu u kompletu, ali ne stoje bas cvrsto, treba ih dodatno pricvrstiti da ne spadnu, bar kod mene. Bez cepova je kao copor macaka u februaru... i nema ono zvuk prestaje preko 100, kod mene ne prestaje Inace deluju dosta solidno, cvrsti su kad se dobro zategnu i deluju pouzdano. Prva montaza malo traje dok se ne podesi sirina, posle se skidaju i postavljaju za minut. Nisam primetio da su ista ostetili na krovu ili kederima, posle par meseci na kolima. Nisam u Srbiji, da jesam da dodjes i probas ili se posluzis za put...
  2. Kupljen Renault Twingo, 2010. 120 000km, 1.2 plin, ocuvan. Gledali dosta Fiata, nista nije bilo bas da valja. Za sada sjajni utisci, prava gradska zujalica. Hvala na pomoci.
  3. Mozda neko odlucio da zameni svoj autic?
  4. Pozdrav Gile, nije prodata, ako mogu da pomognem tu sam. 0652742422 Pedja
  5. Pedjaa

    K: Lybra ili 166

    Bez Brige Jurke, sve razumem, srecno u potrazi, ako nesto vidim, javljam! Opet Libra je uglavnom "sljakerski" auto kod nas, zbog pouzdanosti i cene. Evo ja ne poznajem coveka koji je bolje odrzavao auto od mog brata, pa opet zub vremena se vidi.
  6. Bude oko 3000-3500, evo ima i sada, ali ne odgovara oprema
  7. Pedjaa

    K: Lybra ili 166

    Jurke, ova Lybra gore je kod mene, ako ti dolazi u obzir, dodji da bacis pogled, sigurno ces imati bar iskrene informacije i generalno mislim da je u dobrom stanju, burazer je ozbiljno odrzavao, a lako cemo se dogovoriti za ostalo. Samo ako ti pase.
  8. Hvala Punisher. Nije neka ponuda na oglasima, u pravu si, izlazi 18 kola ukupno, od toga nista za sta bi se uhvatio. Njoj se svidja i20 i KIA ceed, ja je guram ka Bravu ili EVO-u ili Fiesti, al za sada nista da iskoci da ima sve ili vecinu toga sto trazimo.
  9. Supruga kupuje auto za sebe, slobodno ponudite, dajte predloge Godište 2009. i mlađe Cena oko 3000e Atestiran plin Poželjno 4/5 vrata Jača oprema prednost - senzori, grejanje, putni rač. itd. Pozdrav od supruge
  10. Unapred upozorenje, malo duži tekst Lybra je u istoj porodici već 8 godina, kupljen ovde preko foruma, prvo bio moj 3 godine, onda preuzeo burazer. Održavan sve vreme i više nego adekvatno, čak i preventivno. Dugačak je spisak stvari koje su urađene i zamenjene, sređen je i motor pre 2 godine, set kvačila, plivajući, sve potrošno više krugova, uvek "skuplji" delovi, original i sl. Rađeni pragovi pre 1 godine, sasvim pristojno izgleda. U načinu održavanja govori dovoljno da su kupovane nove Michelin Crossclimate gume svake 2 do 3 godine, servisi i održavanje na vreme, nije se žalilo ni para ni truda. Promenjena i muzika, ubačen tempomat, zamenjeni priključci za upaljač - ubačen brzi USB punjač, izvučen AUX kabl i još sitnica. Kočnice nove, fenomenalno koči. Skinut naslon za ruke, ide sa autom kao i još neki delovi enterijera koji su menjani. Lepo služio sve vreme, puno puta do Grčke (i Atine), Crne gore, Mađarske, Makedonije nikad nije izdao, ne vozi se samo zato što je kupljen novi. Stoji već više od 6 meseci kod mene u garaži, bio registrovan do februara, pali kao mina, lepo vuče itd. itd. Akumulator ok, svako dugme radi. Naravno, nije nov auto i ko traži naći će ponešto, jedna mala plastika nedostaje na prskalici za far, poneko oštećenje od gradske vožnje, jedna keder guma smaknuta 5mm... O Libri ne treba da pričam na ovom forumu, i posle toliko godina i dalje onaj utisak luksuza i visoke klase, zvučna izolacija, stvari koje ja nemam ni u mnogo novijem Scenicu... ozvučenje Bose, putni računar, digitalni prikaz, 2-zonska klima, ABS, puni airbag-ova, tempomat, komande na volanu, 4 podizača, zatvaranje retrovizora, alkantra, kožni volan i menjač, senzori svetla, brisači, retrovizor, amb. osvetljenje, daljinsko centralno zaključavanje itd. itd. 115 konja, 1.9 jtd, odličan izdržljiv motor, puno snage i baš eksplozivan, potrošnja na otvorenom 4-5 litara, u gradu zavisi od vožnje, može 5 može 8 litara. Uvek registrovan bez problema. Slike su posle stajanja, prašnjav je, srediću ga ovih dana pa fotkati opet. Sve u svemu, pouzdan i komforan auto visoke klase sa malom potrošnjom i mnoštvom opreme, uz lako i jeftino održavanje. Cena oko 800e, glupo je da stoji, kada može još dugo da se vozi i oduševljava budućeg vlasnika kao što je godinama nas (smiley) Može se pogledati na Ledinama.
  11. Pozdrav Gorane, Lancia Lybra sw 1.9 jtd. 2001, huči mi nešto nazad, sa ubrzanjem čuje se sve jače. Podigao sam ga i čini mi se da jedan točak malo "cakće" verovatno ležaj - interesuje me koliko je zamena kod vas, imate li i deo i kada ima slobodnog mesta?
  12. Da da, voza se i dalje, još nisam pustio oglas. Čekam da ogreje sunce, pa da fotkam, ali kako je krenulo čekaću do proleća Postavljam danas...
  13. Kupljena Lybra, dizelka karavan ipak - idu slike u predstavljanje dok je picnem malo Ostaje Brava na prodaju u drugom postu, pa ako ima zainteresovanih...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...