Jump to content
FAS Goran

zom lapovo

Members
  • Content Count

    73
  • Joined

  • Last visited

About zom lapovo

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 04/21/1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lapovo

Previous Fields

  • Garage
    z 101, ???

Recent Profile Visitors

2107 profile views
  1. Hvala Shone 86. Gledam tako po oglasima sta ima,ali kupovine nece biti pre avgusta. Tad dolazim malo na odmor, pa cu naci nesto valjda. Pozz Ako neko ima jos neko zapazanje,neka iznese.
  2. Pozz drugari. Interesuju me razlike u motorima u kappi 145 ks i 155 ks. Interesuje me koji su se bolje pokazali,koji su bolji za ekspoataciju,izdrzljivost, za servis. Planiram kupovinu jedne takve limuzine pa mi treba malo vise info. Hvala Zom.
  3. Pozz ljudi, jel ima mozda neku info o tome kad ce i da li ce uskoro biti smanjene takse za registraciju na auta preko 2.000 ccm kubnih.
  4. zom lapovo

    Vicevi 120%

    Wi-fi. Usle 3 plavuse u kafic, narucile picence i caskaju tako. Prolazi konobar, kad tek ce jedna, Izvini konobar, koja je sifra za wi fi. Konobar odgovara: "ebo vas konobar. Plavusa: Jel to odvojeno ?? Konobar: Ma ne, nego sve zajedno !!!!
  5. Kupio bi neku mareu jtd, do 2.000, eventualno stila do 2.500 e. Obavezno karavan. Ako ima neko nesto neka ponudi.Hvala.
  6. Pozz drustvo. Evo da iznesem neke moje utiske o auto placu ,, Trend car ,, iz Smederevske palanke. Juce smo par drugarica i ja otisli kao ispomoc jednom nasem drugaru u razgledanju auta i eventualne kupovine istog. Necu da spominjem marku automobila jer nije iz nase familije. U dvoristu ima oko nekih 20-tak auta, sareno, vw, opel, fiat, citroen. Mladic ima mozda nekih 40-tak god, ljubazan, pricljiv, reklo bi se ok. Sva vozila koliko sam mogao da bacim oko su ok, na prvi pogled. Meni licno bio je interesantan Stilo iz 2005 limuzina 1.8 benzin, unutrasnjost mu je u dobrom stanju, imao je za mene ,samo, 2 mane, nije JTD i karavan verzija. Bila je Jedna marea koja mi je privukla paznju. evo i slikica Cini mi se gledajuci uzivo ovo njeno desno krilo, moguce da je farbano,cak sta vise sam ubedjen u to, ostalo ok. Unutra osim razdrndanog naslona za ruke, koji klimara levo, desno nemam sta da dodam opsti utisak ok za te pare. Nisam je palio i vozio okolo. Sad ono glavno. Cim udjete u dvoriste videcete mali servis za limariju u koma dva lika rade, ispravljaju, cukaraju i farbaju.Iza dvorista nalazi se brdo pobacanih hauba, krovova, i svakojakih blatobrana. Doduse lik je i priznao da je auto koji je bio mom drugu interesantan malo farban , ponudio je i slike kakav je bio kad je dosao. Inace sva vozila se dovoze iz Italije . Lik dopusta svaku probu ispravnosti vozila. Ovom prilikom ne zelim ni da kudim,ni da hvalim ovaj plac. Ovo su moja neka zapazanja. Pozz
  7. Imamo li mozda nekog od Uzica da baci pogled na ovaj plac i ovog stilica, mozda? Fiat Stilo 1.9 jtd Ili nekoga u BGD, da je mozfda gledao ovg stilisu? Fiat Stilo 1.9 jtd nemac (može zamena)
  8. Ovo vidjam svakodnevno, ali ono gore ne. Da nije grobar neki ?? Nemam pojam roki, prvi put ovo vidim

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...