Jump to content
FAS Goran

Famozni

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. E da stvarno,sta je bio problem jer i ja imam isti problem...Zamenjene viljuske,krajevi spona a i dalje sitno klacka na desnoj strani...
  2. Javljam se evo i ja jer imam isti auto i isti problem kao i Dusan i mogu da kazem da su mi mnogi majstori rekli da je bobina problem jer se na njoj nazire pukotinica mikronske velicine, jedva vidljiva golim okom. Interesantno je to da kada me je zezao sekvent plin majstor mi je odmah ukazao na problem sa bobinom... Ispostavilo se posle godinu dana lutanja po radionicama da su mi dve zice u strujnoj instalaciji motora (jedna od plina a druga u dzeku od prve benzinske dizne) bile gotovo prekinute i da se na tim mestima gubio kontakt pa je motor brljao i stalno radio u nekom safe modu sa lerom od 2000o/m... Iz ove price mozete zakljuciti da majstore cesto mrzi da se unose u problem pa misle na laksi nacin da "rese" veliki problem. Niko nije hteo na moju inicijativu da mi pretrese celu strujnu instalaciju i nadje problem nego mi je sve ijedan rekao "idi na otpad i donesi celu instalaciju pa cemo ti je zameniti..." Zamalo da me prekid dve zice kosta i bobina i kompjuter (jer je on bio na tapetu) i ko zna sta jos a nepotreban trosak su bili i novi kablovi i svecice koje su bile menjane na predhodnom servisu... Ovim postom ne zelim da generalizujem stvari i kazem da su svi majstori isti ali vecina jeste.U napred se izvinjavam svima koji su se osetili prozvanima ali nisam izdrzao a da ne prokomentarisem temu. Sto se tice teskog paljenja ujujtru ne zelim ni da znam zasto je to tako jer ce mnogo da boli po dzepu voznja od jednog do drugog "strucnjaka". Mogu samo da zakljucim i da se utesim da nisam jedini sa tim problemom i da je to uobicajen problem sa tim modelom auta... Mislim ipak da je problem mozda oko napajanja motora gorivom jer mi se kada otvorim vozacev prozor oseti miris benzina iako tog momenta vozim na plin i to tako smrdi da moram zatvoriti prozor.Ne znam jel ima veze ali predhodni vlasnik "ocigledno pametnjakovic" je nabudzio filter za gorivo na mestu gde se to ne radi jer nije znao gde inace stoji pa je pomislio da ga ni nema.Mozda on pravi problem a mozda su i u sumi... Poz.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...