Jump to content
FAS Goran

kele1975

Members
  • Content Count

    107
  • Joined

  • Last visited

About kele1975

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Gradiška,Rep.Srpska

Previous Fields

  • Garage
    Lybra SW 2.4JTD Emblema
  1. Koliko znam, originalni su BOGE.
  2. Taj Monroe imam već 4 godine (nekih 100.000KM) i meni su skroz ok. Tvrdoća je više vezana za opruge nego za amortizere. Ja sam ih (opruge) morao mijenjati, pošto su prethodni bili kraći za dobra dva kruga ( zbog samonivelišućih amortizera). Što se mene tiče, samo naprijed.
  3. Ništa na slijepo izgleda. Pozabaviću se čim budem imao viška vremena. Hvala.
  4. Eto, poslije skoro dvije godine bez nekih većih problema, pokvari mi se grijač vozačevog sjedišta. Prekidač radi, osigurač ok. Ima li neko ideju kako se može popraviti? U pitanju je koža. Dupe mi se smrzlo ovih dana :-)
  5. Na njihovoj stranici je cijena za kit (ona tri komada) 65 Eur + slanje. Ostaje samo pitanje da li se može jednostavno razmontirati i smontirati, jer se radi o aluminijumu. Edit: Registrovao sam se i piše da je slanje besplatno. Platiiti se može karticama i Paypal-om.
  6. Hvala na odgovoru. Jeste, to je taj problem. Nisam znao da se može reparirati. Može li neki kontakt od servisa ili direktno gdje se radi reparacija? Daju li ikakvu garanciju. AUto je dosta nestabilniji kada odu ti seleni. Pogotovo na neravninama u krivini.
  7. Pozdrav drugari Zanima me da li je neko mijenjao zadnje ALU rame na Lybri SW? Kod mene su omekšale gumice(seleni), a nisam siguran da se mogu mijenjati. To rame je oko 450Eur :-(( u originalu.
  8. Sve dok svijetli lampica, Airbag nije aktivan, recimo u slučaju, ne daj Bože, udesa.
  9. Ništa bez dijagnostike. Senzor radilice se obično manifestuje kad je motor vruć. Ili se ugasi ili neće da upali. U oba zadnja, gore navedena slučaja je najvjerovatnije regulator pritiska na pumpi visokog pritiska. Zamjena samo novim Bosch dijelom. Ništa polovno. Cijena oko 90 Eur.
  10. Ne bi trebalo da ima nešto. Ja se ne sjećam da je bilo išta osim samog konektora.
  11. Našao danas za 30Eur. Idem sutra po njega. Pogledaću i taj relej usput.
  12. Imam sličan problem već preko godinu, ali je sada vent prestao da radi skroz. Naime prije je znao proraditi kada dirnem džek koji ide u vent. Ili kada ugasim sve na off pa sačekam, ali sada više ni a ni be. Skidao sam vent sa kolegom koji je elektroničar i kaže da je otišlo nekakvo kolo koje je zaliveno u plastiku, kao nekakav hibrid. Kako je kod nas taj vent oko 80Eur i teško ga je naći, zanima me da li postoji neko drugo riješenje ili je nešto možda drugo posrijedi. Čisto da ne bacam pare.
  13. Moja preporuka je da se te žice jednostavno preleme. Možda nije najpraktičnije, ali je najjtrajnije. Ionako je teško da će se nekad vaditi sjedište . Znam da su to radili na nekom od foruma.
  14. Sipam Seleniu wr i mijenjam na 15.000 . Troši oko pola litra. Ipak je bitan i vremenski interval. To je kod mene 6 mjeseci.
  15. Ovo što sam stavio je senzor magljenja i kraj. Lično ga rastavio svojim rukama. Senzor za kišu se nalazi u korijenu retrovizora i ne vidi se iz auta već samo kroz šajbu i ne može mu se pristupiti iznutra. Kad uslovi dozvole budem slikao. Btw moja lybra ima "emblema" opremu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...