Jump to content
FAS Goran

*miki

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About *miki

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 10/28/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    Sve o saobraćaju

Previous Fields

  • Garage
    LANCIA YPSILON 1.2 8V
  1. се није постављено њихов статус

  2. Lancia y 1.2 8v. Auto ne pali iz prvog puta, već iz 3 ili 4 pa i 5 puta. Kad upali malo loše radi, a onda sve normalno. Nekad malo više verglam i on upali iz prve ali odma prebaci na plin iako ima seq. plin kome treba vreme da se zagreje, on prebaci odmah,(ali najverovatnije jer je i letnji vazduh vreo). Gori žuta lampa, ali dijagnostika ne registruje kvar. Dizne očišćene, nove svećice, kablovi dobri, ima struju na bobinu ??? Da li je centrala ili nešto drugo? POZDRAV ZA SVE ČLANOVE.
  3. Pozdrav za sve članove. Imam ugrađen seq. plin u lanciji y ali ponekad ne mogu da startujem motor jer najverovatnije ventil ne vraća automatski na benzin kad se ugasi auto.Onda treba dugo vremena da prođe da bi opet mogao da upalim auto (ponekad i upali). Ugrađeni je IG SYSTEM za plin, to je preteča seq.uređaja što u novije vreme ugrađuju u automobile. Da li neko zna gde mogu da nađem dijagnostiku za taj uređaj? HVALA.
  4. Hvala na odgovorima. Proverići su sutra
  5. Curi rashladna tečnost i vide se kapi antifriza kod filtera za ulje negde odozgo dolazi. Odakle ? Hvala na odgovorima.
  6. Promenio sam ulje u motoru,filter za ulje i filter vazduha i auto kad prebaci na plin ima mali ler gas i gasi se prilikom zaustavljanja. Plin u rezervoaru je isti i pre menjanja ulja. U čemu je problem? Kako da pojačam ler gas. Ima seq. plin koji je među prvim seq. DRUŠTVO, HVALA NA ODGOVORIMA.
  7. HVALA NA ODGOVORIMA. Žica je bila negde u prekidu odozgo iz osigurača ili prekidača. Pronašao sam obe žice i prespojio. Sad radi.
  8. *miki

    Rodjendani

    SREĆAN ROĐENDAN
  9. Ne radi mi levo stop svetlo. Osigurač ispravan, sijalica takođe, a nema struje na stopu. Jer ima možda neki relej ili je žica u prekidu ? Elektrika je original fabrička, nikad nije ništa rađeno osim što sam ugradio alarm HVALA NA ODGOVORIMA.
  10. Čuli smo se večeras telefonom. Dogovorili smo se da se čujemo u ponedeljek da mi zakažete kad da dođem.
  11. OK. Hvala puno. Videćemo se kod tebe u servisu da zamenimo zupčasti kaiš.
  12. Pročitao sam u katalogu da može i selenia 20k. To mi je bila zabuna sa 5w -40 za dizel motore. Da li je to multigradno ulje? I da li je selenia gold original ulje koje ide u lanciu y 1.2 ? Hvala na odgovoru.
  13. Kad sam kupio auto pronašao sam kanticu sa uljem selenia 5w -40 i piše za dizel motore. Bivši vlasnik kaže da mu je to ulje sipano u servisu. Da li to ulje može napraviti problem u motoru? Auto za sad dobro radi, vuče itd. nema problema. HVALA NA ODGOVORU.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...