Jump to content
FAS Goran

Nennad

Members
  • Content Count

    166
  • Joined

  • Last visited

About Nennad

  • Rank
    ex Dzoda
  • Birthday 12/09/1989

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brus/Kraljevo

Previous Fields

  • Garage
    Mazda 626

Recent Profile Visitors

2095 profile views
  1. Eee, za Milvoki mora da se da jedan solidan Punto Ne znas koliko Nm ima taj plavi Einhell?
  2. Aku alati su gospodska stvar, tu nema sta, ali ja za moje potrebe bih vise sa kablom iz razloga sto se desava da neko vreme ne koristim aku alat i onda baterija vremenom slabi, a prilicno su skupe baterije. Ipak oni trebaju da se koriste redovnije i da se redovno pune.
  3. Trazih temu sa elektricnim i aku udarnim odvijacima ali nisam uspeo da nadjem. Ima li neko iskustva da preporuci neki odvijac po mogucstvu da ne bude na baterije, vec da bude sa kablom, koji moze odviti vecinu srafova na automobilima? Da mogu da odvijem sraf na radilici i tako neke malo jace stegnute srafove. U sustini svoj auto odrzavam sam vecinom, ali me zakoci tako ponekad sto nemam udarni odvijac. Gledao sam recimo ovaj konkretno: https://www.superalati.rs/user/udarni-odvijaci-i-zavrtaci/einhell-udarni-odvijac-cc-iw-950/66_3924_211691_1_0_0/item.jsp Gledao sam i snimke po yt. Ima snimaka gde odvrce i centralni sraf na tocku, kljuc 32, ne znam koji je navoj bese, ali bih voleo ako neko ima neki slican pa da podeli iskustvo.
  4. Hvala na konkretnim informacijama. Usput sam i saznao da 8V prilikom pucanja zupcastog kaisa ne moze iskriviti ventile, a 16v moze, ali racunam da redovnim odrzavanjem to ne bi trebalo ni da se desi. Ako ima neko sa foruma, ili neko zna da predlozi neki pouzdan primerak moze mi poslati u inbox.
  5. Zdravo, u potrazi sam za Puntom Mk2. Zanima me ima li neke bitne razlike izmedju motora 1.2 8v i 1.2 16v sem u 20ak ks? I koja bi bila realna cena za ovaj auto 2002. god, petoro vrata, od vlasnika u dobrom stanju.
  6. Da li je neko imao slican problem ili zna sta bi moglo biti resenje vezano za problem sa interfonom na viberu? Samsung S4 mini je u pitanju. Dakle, kada se obavlja klasican poziv sve se normalno cuje. Kada se obavlja poziv preko vibera, bilo da je preko slusalice, ili se ukljuci interfon, to se izuzetno slabo cuje? Azurirao sam viber i dalje je isti problem.
  7. Ja bih da pitam nesto vezano za video. Kada se povezuje +, zasto je vazno da se poveze prvo na prazan akumulator? Takodje, zasto se - ne povezuje kao plus vec jedan kraj ide na akumulator a drugi ne?
  8. Da li imas zalepljenu nalepnicu negde na autu? Ne mislim na onu obicnu LPG, vec na onu koja se uzima sa same potvrde kao sto je uzeto na ovoj slici? https://postimg.org/image/mp2dmzy71/
  9. Aks je katastrofa, tu nema dileme. Ali... Sto se prvog puta tice, kurir je imao pogresan broj telefona. Kurir je nazvao taj broj, javio je se covek koji je mozda rekao da on ne ocekuje nikakav paket i kurir je vratio paket nazad. Kurir mozda i nije znao da je broj telefona pogresan. Takodje je diskutabilno zasto je na posiljci ponovo pogresan broj, mozda je greska posiljaoca. Opet kazem, AKS je uzas i ne saradjujem sa njima, ali u ovom slucaju je pitanje ko je kriv.
  10. Ima dva memorijska modula, oba od po 1GB, a pre nego sto sam radio sistem detaljno sam ocistio kuciste, bas detaljno. Testirao sam ram memoriju preko memtest-a oko osam sati, ako se dobro secam 6 prolaza i nije bilo nikakve greske. Testirao sam i hard preko hdtune i jos jednog programa zaboravio sam kako se zove i nije prikazivao nikakve narocite probleme. Hvala puno tebi i ostalima koji ste se zaista trudili da pomognete, ali je kuciste danas predato vlasniku pa cemo videti kako se ponasa dalje. Inace, odradio sam jos defragment c i d i od tada se bolje ponasa, ali je zanimljivo, da je u najvise slucjeva blokada bila kada se stisne desni klik, i ako tada ne napravi problem, moze solidno da radi. Event log je imao jednu gresku, mislim da je ID bio 7031, ali to nisam 100% siguran da je taj ID, nazalost nisam ni imao vise vremena da radim oko njega.
  11. Nije tajna naravno, iz Kraljeva sam. Sistem izbacuje gresku tipa ''cpu Ucode loading error''. Trazeci po netu utvrdio sam da je to do verzije BIOS-a jer ona ne podrzava procesor koji je na ploci. Novije verzije podrzavaju. Iako je star, sa xp sp3 radi sasvim solidno dok radi, i onda mu se desi da zablokira i mora restart. Nema pravila kada ce, jednostavno nekada kada se stisne desni klik da se osvezi, on krene da vrti pescanik u nedogled i tu mora restart. Razmisljao sam da BIOS nije problem pa sam zeleo da pokusam update. Sto se tice praistorijske ploce, odgovor je prost. Ljudi nisu pri parama, a zeleli bi da koriste racunar ukoliko je to moguce. Ja sam im odradio sistem i pokusavam da namestim da moze koliko toliko da im sljaka. Znaju i oni da je to staro i odavno prevazidjeno, ali kada se nema za bolje, sta da se radi.
  12. Nisam probao to preko flopija i usb-a, posto nisam to nikada radio pa mi je trip da ne zeznem plocu. Sto se tice apdejtovanja jednom fajla za drugim, probao sam upravo i to, ali jednostavno nece.
  13. @andreja.micovic Evo pokusao sam upravo i instalacija krene, dodje do nekog dela i onda pise ''sorry this program only supports asus notebook'' .

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...