Jump to content
FAS Goran

odyssey79

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About odyssey79

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Kraljevo
  1. Da se nadovezem na ovu temu...Posedujem Fiat Bravo HGT,imam kasetasa u njemu,mnogo toga sam menjao na enterijeru,ali njega nisam,pa sam pazljivo procitao sve sto ste napisali.Uradio sam sve kako je opisano,povezao multifunkcionalni navigacioni uredjaj sa kasetofonom,tako da sad izgleda kao jedna celina,jako lepo.Medjutim,javio se problem kada se upali motor,dobijem zujanje u zvucnicima,a zujanje se za nijansu povecava sa obrtajima motora.Posto vidim da ste vesti sa ovim modifikacijama,imate li neko resenje ovog problema?
  2. Da se nadovezem na ovu temu,naime,i moj problem je jako slican vasem.Posedujem Fiat Bravo 1.2 16v trofeo 2001 godiste.Pre par meseci poceo sam da primecujem povremeno krcanje(bukvalno) na prednjem trapu,iskljucivo na neravninama,pri sporoj voznji,prilikom parkiranja itd.Pri malo brzoj voznji,nista se ne cuje,medjutim,kako je vreme prolazilo,to krckanje je sve prisutnije i intenzivnije,i ne samo pri voznji u prvoj brzini,nego i pri brzini do 35-40 km/h,takodje na neravninama.Jednom sam isao kod majstora koji je navodno sve proverio i rekao mi kako je sve ok,citiram: "Vitalni delovi su ti dobri,tako da ovo nije strasno,mozes da vozis,bla,bla...",mislim,covek je strucnjak u ovoj oblasti,kao ja u nuklearnoj fizici .Sve u svemu,da ne tupim ja mnogo,hteo sam da ovo podelim sa vama,pa ako imate neki savet,predlog,preporuku,bio bih vam jako zahvalan?! Pozdrav

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...